- 13 Eylül 2015
- 21.740
- 68.407
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.381
Amin arkadaşım,Allah azın bereketini versin diyorlar ya,ben ona çok inanıyorum.Ben arsa almaya içimde karar verdiğimde,eşimin, bu da yatırım olsun diye kenara koyduğu beş lirası bile yoktu.Çok benziyor gidişatımız: ) Biz de sıfırdan başladık. Çok şükür bugünlerimize. İstanbul da iki evimiz(bırının borcu 3 sene daha var ), arsamız, kenarda birikmişimiz var. İki çocuğumuzla tatillere yurtdışı/yurtdışı çokça gezeriz. Allaha bınlerece kere şükürler olsun. Ben de 10 liralık döviz bile alırım. Çantamdaki bozukluklar beş lira olsa bile bir dolar-bir euro da olsa alırım. Gülerlerdi bana bazen ama öyle öyle neler oldu...
Kayınvalidem hep der; sen olmasaydın, tasarruftan anlamayan bir kadın olsaydı, oğlum bırak ev almayı, iki ev borcuyla kapıma gelirdi.
Rabbim bereketini içinde versin herkesin. Huzurumuzu bozmasın...
Ben de genç kızken çalıştıklarımla çeyizimi yapmıştım.Eğer arsa niyetimi bilseler insanlar o günlerde,eminim bana gülerlerdi.Fakat sabır taşı deler dendiği gibi,gün geldi,oldu.Çocuklarıma da öğretirim şimdi,5 kuruşu da hor görmeyin,bir lokma ekmek alabiliyorsa, o ekmektir diye...Sizde güle güle harcayın,iyi günlerde kullanın birikimlerinizi.Böyle örnekleri duyduğumda çok mutlu oluyorum,herkes parasının kıymetini bilsin,değerlendirsin istiyorum.
Benim arsa param,dağbasındaki evlerin 1odasını bile alamıyordu o günlerde.Ama şimdi merkezden ara kat yeni güzel bir daire alıyor.Ama acelem yok,tapu masrafını,evin a dan z ye bütün eşya masrafını da karşılayacak kadar olunca.satıp bir daire alacağım,bu oturduğum evimi de eşyasıyla bırakacağım,kapatmayacağım.Allah herkese nasip etsin,kuruşlarına 500.000 bereket versin inşallah...