adım adım birikim

Selam kizlar ben hasatvakti nick degistirdim degisiklik olsun diye :))
Bende birikime devam, altinin dusmesini bekliyorum 140 civari olursa alim yapicam
Dolar euro almiyorum zaten artik.
Altin alimi yapinca yazarim yine.
Sinavlarim var o yuzden pek giremiyorum ama girince hepinizin yazdiklarini okuyorum

Allah yardımcın bir. Kolay gelsin.

Bugun gün sonuna doğru ibre artış yönüne geçti ama öyle bir artış pek yok gibi... Ama ben yine şupheliyim şu önümüzdeki günlerden

Bugun gün sonuna doğru ibre artış yönüne geçti ama öyle bir artış pek yok gibi... Ama ben yine şupheliyim şu önümüzdeki günlerden
Insallah duser canim 141 142 olsa yine alirim
Pinar sence nickimi geri hasat mi yapayim cok sıkıldım ama ondan degistirdim tuhaf durmuyor demi ben oldugum anlasiliyor mu

Günaydın kızlar =)))))
Dün hiç bir harcama yapmadım akşam yemeğinde turşu kavurdum, patates haşladım, yumurta kahvaltılık falan öyle geçiştirdik. Bu sabah her gün hazırladığım standart kahvaltıyı çekmedi canım, pastaneye uğradım 3,75 TL harcadım, kalan 6,75 i kumbarama attım ay sonu geliyor bakalım ne çıkacak içinden =))
Bu ay ki ödeme planımda 400 TL altın var Allah nasip ederse, birazda kumbaradan çıkar en azından bu ay yaptığım harcamalara teselli olur birazcık diye düşünüyorum =))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…