- 21 Eylül 2009
- 9.716
- 9.733
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.301
5 gün çalışıyor sun ne güzelgece çlışmak zordur ... bende iyiyim hafta sonuna son 1 gün kaldı daha da iyiyim
Neden kimse yazmamış
Allah yardımcın bir. Kolay gelsin.Selam kizlar ben hasatvakti nick degistirdim degisiklik olsun diye :))
Bende birikime devam, altinin dusmesini bekliyorum 140 civari olursa alim yapicam
Dolar euro almiyorum zaten artik.
Altin alimi yapinca yazarim yine.
Sinavlarim var o yuzden pek giremiyorum ama girince hepinizin yazdiklarini okuyorum
Bugun gün sonuna doğru ibre artış yönüne geçti ama öyle bir artış pek yok gibi... Ama ben yine şupheliyim şu önümüzdeki günlerdenSelam kizlar ben hasatvakti nick degistirdim degisiklik olsun diye :))
Bende birikime devam, altinin dusmesini bekliyorum 140 civari olursa alim yapicam
Dolar euro almiyorum zaten artik.
Altin alimi yapinca yazarim yine.
Sinavlarim var o yuzden pek giremiyorum ama girince hepinizin yazdiklarini okuyorum
Insallah duser canim 141 142 olsa yine alirimBugun gün sonuna doğru ibre artış yönüne geçti ama öyle bir artış pek yok gibi... Ama ben yine şupheliyim şu önümüzdeki günlerden
Yok canım tuhaf durmuyo :)Insallah duser canim 141 142 olsa yine alirim
Pinar sence nickimi geri hasat mi yapayim cok sıkıldım ama ondan degistirdim tuhaf durmuyor demi ben oldugum anlasiliyor mu
Yaa oyle mi anket mi yapsam acaba :))Hasat vakti daha güzel di
Altın artmazsa araba isim suya düşecek. artsın artsın diye dua eder oldum.Bugun gün sonuna doğru ibre artış yönüne geçti ama öyle bir artış pek yok gibi... Ama ben yine şupheliyim şu önümüzdeki günlerden
Altın artmazsa araba isim suya düşecek. artsın artsın diye dua eder oldum.
Iki ucu .......... değnekşu günlerde bari al - sat yapabilsek ama işte artışlarda bu sefer bize zam olarak geri dönüyor malesef