adım adım birikim

:KK70: :KK70: şu günlerde bari al - sat yapabilsek :KK70: ama işte artışlarda bu sefer bize zam olarak geri dönüyor malesef
Benim o arabayı almam lazım. öğlen araç park yerine doğru yürüyorum 3 tane tip benim arabanın yanindan geçerken bir durdular. çok kötü araba uf ne biçim bilmem ne diye kötülediler. çok bozuldum ya:sopa:

Benim o arabayı almam lazım. öğlen araç park yerine doğru yürüyorum 3 tane tip benim arabanın yanindan geçerken bir durdular. çok kötü araba uf ne biçim bilmem ne diye kötülediler. çok bozuldum ya:sopa:
O zaman bu ara sıkı takipte olman lazım canımm.. Al satlardan 10 kuruş bile fazla alsan senin için kar... Bugun 1.5 gram gümüş almıştım onu sattım 7 kuruş karım oldu.. 7 kuruş pek bişey değil ama bende böyle böyle :KK70: :KK70:

7 kuruş mu yazıyor orada:KK45:
Doğru gordun :KK70: :KK70: gümüş fazla almamıştım.. Keşke alsaymışım.. Düşerse biraz daha alırım diyordum. Yukseldiğini görünce elden çıkardım :KK70: doları takipteyim aslında.. Ufak ufak almaya çalışıyorum. Zarar olursa diye eb aza indirmek için

Doğru gordun :KK70: :KK70: gümüş fazla almamıştım.. Keşke alsaymışım.. Düşerse biraz daha alırım diyordum. Yukseldiğini görünce elden çıkardım :KK70: doları takipteyim aslında.. Ufak ufak almaya çalışıyorum. Zarar olursa diye eb aza indirmek için
Sen iyi takip ediyorsun 7 KURUS kâr bile etmişsin.:deli:
Altının son durum ne oldu. yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyle ama bak rica ediyorum:ruh:

Sen iyi takip ediyorsun 7 KURUS kâr bile etmişsin.:deli:
Altının son durum ne oldu. yavaş yavaş alıştıra alıştıra söyle ama bak rica ediyorum:ruh:
:) :) 145 seviyelerinde şuan.. İbre kırmızı.. Düşüş yönünü gösteriyo.. Dolar ve Euro da öyle. :) eğer çok buyuk bir olay olmazsa pazartesi ve perşembe biraz artış günleri oluyo gozlemlediğime göre..

wp_ss_20170530_0001.png

Altın dolar Euro iniş yönüne geçtiler. N Nevbahar78 takipte ol canım..

Gümüş alınıyor mu ben yeni duydum valla..bende az dolar vardı bozdurmuştum 2 lira kazandım geçenlerde..:KK66: ama altın yazın çıkar gibi geliyor düğünler falan
Benim bankam Kuveyt Türk canım... Orada da kıymetli madenler başlığı altında 3 maden var.. Altın gümüş ve platin... Diğer bankalarda var mı bilmiyorum

kızlar merhaba:)

ben de aranıza katılmak istiyorum:)

altın hesabı için hangi bankayı kullanıyorsunuz niçin o bankayı tercih ettiniz? nasıl başlamalıyım? yardımcı olue musunuz:)
Hoşgeldin canım :) ben Kuveyt Türk katılım bankasını kullanıyorum. Garantide var da.. Onla pek muhatap değilim. :) Kuveyt Türk'ü seçme sebebim hesap işletim ücreti almamaları... Nasıl başlamalıyım demişsin.. Bence bankada hesap açtıktan sonra her ay biriktirdiğini oraya atıp altın alman.. Tabi biraz da takip etmeni tavsiye ederim ne kadar düşükten alırsan o kadar iyi :)

X