adım adım birikim

Fazlasını verirsem sanırım kalbim durur bu sene çok pahalı özellikle domates ve biber

Domates pazarda 2,5 tl idi, biberi de 2 tl den aldım köy biberi ve çarliston karışık, Mayıs ayı için iyi geldi bana fiyat hava ısındıkça daha da ucuzlar diye düşünüyorum, malum kavanoz mevsimi geliyor:)

Domates pazarda 2,5 tl idi, biberi de 2 tl den aldım köy biberi ve çarliston karışık, Mayıs ayı için iyi geldi bana fiyat hava ısındıkça daha da ucuzlar diye düşünüyorum, malum kavanoz mevsimi geliyor:)
Ucuzlasın artık bütçe ciddi anlamda sarsılıyor fiyatlar yüksek olunca....

Bir arkadaş vardı kırmızı biberi konserve yapıyordu annesine soracaktı kim olduğunu anımsamıyorum bilen varsa yazabilir mi

O arkadas benim kusura bakmayin bir haftadir kosusturuyoruz kardesimi istemeye geldiler. Yeni telasimiz isimiz bitti.
Firinda veya ateste kozledikten sonra kavanozlayip duduklu tencerede kaynatiyormus. Icine hic bisey koymuyor. Uzun sure dayaniyor kapaklarin yeni kapak olmasi ve tutmasi onemli

O arkadas benim kusura bakmayin bir haftadir kosusturuyoruz kardesimi istemeye geldiler. Yeni telasimiz isimiz bitti.
Firinda veya ateste kozledikten sonra kavanozlayip duduklu tencerede kaynatiyormus. Icine hic bisey koymuyor. Uzun sure dayaniyor kapaklarin yeni kapak olmasi ve tutmasi onemli
Yok estağfurullah canım allah tamamına erdirsin ...su koyucaz kapatacaz sonra düdüklü tencere de ne kadar kaynatacam 5.dk yeter mi teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar,

haftasonu ekmek su yoğurt ve kabak aldım 7 tl ödedim. yemeği dışarıdan söylemek istedim ama bugün arkadaşımla kahve içmeye gideceğim için o parayı kahveye ayırdım. yemeğimi kendim yaptım :kk77:
çok iyi yapmışsın canım şimdiden iyi eğlenceler

Selam arkadaşlar =)))
C.tesi öğleden sonra bir arkadaşımla Feshane'deki İsmek sergisine gittik, bir harcamamız olmadı epeyce vakit geçirdik oralarda. Ama Eyüp Sultan'ın karşısında ki lokumcuya uğramadan geçemedim, gül yapraklı lokum aldım kahvenin yanına 15 TL harcadım, 20 TL de taksiye verdim bu biraz lüzumsuzdu ama çok yorulmuştum napim =(
Bu sabah kumbarama 3,5 TL attım, birikime devam =)))

Merhaba kızlar.
Dün annem ve kardeşimi yemeğe götürdüm.
94 tl tuttu.
17 tl de dönüşte gebze kop a verdim.
Bugun ise
Tereyağı getirttim bir arkadaşım ın aldığı yerden 27 tl
Pazara gittim
3 kilo erik 15 tl
1 kilo kıraz 6
Çilek 5 tlik
Karnabahar 2
Çarli biber 1.5
Taze patates 3 tl
Kabukları ile kızartıyorum enfess oluyor. Baharat falan.
Toplam 32.5 tl
Eve kaynım getirdi otobüse para vermedim.
Oğlumun dersini yaptırdım.babanesinde kaldı. Ben 1 saat sonra işe gideceğim.
Çamaşır astım ocağa yemek koydum.
Oğlumun Kumbarasına 50 tl attım.(haberi yok) bisiklet için biriktiriyor.

Herşey biryana orjinal kulaklığımı kaybettim inşallah işte falan kalmıştır
80 tl.
Eşim çok kızdı malına kıymet vermiyorsun diye. Çok da kullandığım birşey di.
Moralım bozuldu.

X