- 21 Eylül 2009
- 9.717
- 9.740
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.281
Gebzede domates 2,5 biber de 2 ydi galiba gayet ucuz geldi bana.Fazlasını verirsem sanırım kalbim durur bu sene çok pahalı özellikle domates ve biber
Burda geçen hafta 3.5 tlye de vardı 5e de bugün pazara gitmedim eksik yok diye.ama biber 6 tldi kipa daGebzede domates 2,5 biber de 2 ydi galiba gayet ucuz geldi bana.
Fazlasını verirsem sanırım kalbim durur bu sene çok pahalı özellikle domates ve biber
Ucuzlasın artık bütçe ciddi anlamda sarsılıyor fiyatlar yüksek olunca....Domates pazarda 2,5 tl idi, biberi de 2 tl den aldım köy biberi ve çarliston karışık, Mayıs ayı için iyi geldi bana fiyat hava ısındıkça daha da ucuzlar diye düşünüyorum, malum kavanoz mevsimi geliyor:)
Bir arkadaş vardı kırmızı biberi konserve yapıyordu annesine soracaktı kim olduğunu anımsamıyorum bilen varsa yazabilir mi
Yok estağfurullah canım allah tamamına erdirsin ...su koyucaz kapatacaz sonra düdüklü tencere de ne kadar kaynatacam 5.dk yeter mi teşekkür ederimO arkadas benim kusura bakmayin bir haftadir kosusturuyoruz kardesimi istemeye geldiler. Yeni telasimiz isimiz bitti.
Firinda veya ateste kozledikten sonra kavanozlayip duduklu tencerede kaynatiyormus. Icine hic bisey koymuyor. Uzun sure dayaniyor kapaklarin yeni kapak olmasi ve tutmasi onemli
Yok estağfurullah canım allah tamamına erdirsin ...su koyucaz kapatacaz sonra düdüklü tencere de ne kadar kaynatacam 5.dk yeter mi teşekkür ederim
teşekkür ederim canım deneyim yapabilecekmiyim bakalımKaynamaya basladiktan sonra 15 dk kisik ateste kaynasin hic oynatmayin tamamen sogusun birbirine degerse kavanozlar kirilir
çok iyi yapmışsın canım şimdiden iyi eğlencelermerhaba arkadaşlar,
haftasonu ekmek su yoğurt ve kabak aldım 7 tl ödedim. yemeği dışarıdan söylemek istedim ama bugün arkadaşımla kahve içmeye gideceğim için o parayı kahveye ayırdım. yemeğimi kendim yaptım
çok iyi yapmışsın canım şimdiden iyi eğlenceler
Hu huuu nerelerdesiniz yav
pek kimse yazmıyor buryaHu huuu nerelerdesiniz yav
Neden kimse yazmamışBurdaaaaa =))))
gece çlışmak zordur ... bende iyiyim hafta sonuna son 1 gün kaldı daha da iyiyimÇok şükür canım
Bu hafta gececiyim. Sabah işten geldim uyudum uyandım.
Sen nasılsın?