- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.201
yeni kapak ile yapıyoruz konserveleri bir deneyim tadını beğenirsem öyle yaparım difrize başka şeyler koyarım patlıcan közleyip koyuyorum onun konservesi var mıDolapta saklandiginda uzun sure gidiyor kıs mevsimi icin hazirliyoruz ama kapaklarin tutmasi gerekiyor
yeni kapak ile yapıyoruz konserveleri bir deneyim tadını beğenirsem öyle yaparım difrize başka şeyler koyarım patlıcan közleyip koyuyorum onun konservesi var mı
Evet yeni kapak ile yapilmasi gerekiyoryeni kapak ile yapıyoruz konserveleri bir deneyim tadını beğenirsem öyle yaparım difrize başka şeyler koyarım patlıcan közleyip koyuyorum onun konservesi var mı
KAVANOZA MI YAPTINIZ KIRMIZI BİBERİ ... DİFRİZDE KIRMIZI BİBERİ SEVMİYORUM AMA PATLICAN KOYUYORUM HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE GÜZEL OLUYOR YOĞURTLU YAPIYORUMPatlicani biz beceremedik ama olabilir . ben buzluk tadini sevmiyorum. Kavanoz acinca domates kokusu geliyor. Koz biber de yapardik, brz sirke severseniz sarimsak ile.
KAVANOZA MI YAPTINIZ KIRMIZI BİBERİ ... DİFRİZDE KIRMIZI BİBERİ SEVMİYORUM AMA PATLICAN KOYUYORUM HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE GÜZEL OLUYOR YOĞURTLU YAPIYORUM
Benim de buzlukta kozlenmis patlicanim var kabuklarini soyup atiyorum sonra cikarinca guzel oluyor.KAVANOZA MI YAPTINIZ KIRMIZI BİBERİ ... DİFRİZDE KIRMIZI BİBERİ SEVMİYORUM AMA PATLICAN KOYUYORUM HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE GÜZEL OLUYOR YOĞURTLU YAPIYORUM
SEVİNİRİM BU SENE YAPARIM ÇOK SEVİYORUZ ÇÜNKÜevet, buzluğa göre çok daha lezzetli oluyor. Düdüklü tencerede kaynatıp kapak tutturuyorduk, tam emin değilim ama anneme sorarım.
Ben buzluga domates koymustum tadi cok kotu oldu en iyisi konserve bu yaz tazefasulye konservesi de yapicam annemden ogrenicem
BARBUNYA DA KOYABİLİRİSN DOMATES İLE KAYNATIP AZCIK ÇOK PRTAİK OLUYOR DOMATESSİZ KOYDUĞUN OLURSADA PİLAV YAPARSINBenim de buzlukta kozlenmis patlicanim var kabuklarini soyup atiyorum sonra cikarinca guzel oluyor.
Cok sagol hos buldum.merhaba hoşgeldiniz aramıza
ilk sayfada çok güzel bilgiler var. konu sahibemiz pınarzengin çok güzel anlatmış zaten. benim tavsiyem de gelir ve gider tablosu oluşturmanız yönünde. mesela aylık giderleriniz neler var. faturalarınızı bile 3 aşağı 5 yukarı kenara not alın derim. ben günlük harcamalarımı her gün yazmaya başladım ve kesinlikle faydasını görüyorum :)
bir de küçük kumbaram var. bozuk kağıt içine ne atarsam ay sonu yüzümü güldürüyor
Disari cok nadir çıkıyoruz, daha cok eve soyluyoruz ama dedigin gibi daha pratik şeyler tuketip disari yemegini en aza indirmek daha mantikliay ben çıktığını sandım .. kahvaltılık yeseniz zor günlerde haklısın 2 çocuk çok zor birde evin işleri derken
daha fazla düşeceğini sanmıyorum kuzumGünaydın herkese. Bugün maaşın bir kısmıyla altın aldım geçen ay da almıştım. ama altın fiyatları çok düşük daha da düşer mi. bilgisi olan var mı.
Günaydın herkese. Bugün maaşın bir kısmıyla altın aldım geçen ay da almıştım. ama altın fiyatları çok düşük daha da düşer mi. bilgisi olan var mı.
Merhaba nasıl al sat yapıyorsunuz? Kuyumcudan mı? İnternet bankacılığı falan mı? Ben de düşünüyorum da öğrenmek istedim.141,65 ten 5 gram altın aldım. fakat ben uzun süreli düşünmüyorum. genelde al sat yapıyorum