adım adım birikim

yeni kapak ile yapıyoruz konserveleri bir deneyim tadını beğenirsem öyle yaparım difrize başka şeyler koyarım patlıcan közleyip koyuyorum onun konservesi var mı

Patlicani biz beceremedik ama olabilir . ben buzluk tadini sevmiyorum. Kavanoz acinca domates kokusu geliyor. Koz biber de yapardik, brz sirke severseniz sarimsak ile.

Patlicani biz beceremedik ama olabilir . ben buzluk tadini sevmiyorum. Kavanoz acinca domates kokusu geliyor. Koz biber de yapardik, brz sirke severseniz sarimsak ile.
KAVANOZA MI YAPTINIZ KIRMIZI BİBERİ ... DİFRİZDE KIRMIZI BİBERİ SEVMİYORUM AMA PATLICAN KOYUYORUM HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE GÜZEL OLUYOR YOĞURTLU YAPIYORUM

KAVANOZA MI YAPTINIZ KIRMIZI BİBERİ ... DİFRİZDE KIRMIZI BİBERİ SEVMİYORUM AMA PATLICAN KOYUYORUM HAVA ALMAYACAK ŞEKİLDE GÜZEL OLUYOR YOĞURTLU YAPIYORUM
Benim de buzlukta kozlenmis patlicanim var kabuklarini soyup atiyorum sonra cikarinca guzel oluyor.

Ben buzluga domates koymustum tadi cok kotu oldu en iyisi konserve bu yaz tazefasulye konservesi de yapicam annemden ogrenicem

Benim de buzlukta kozlenmis patlicanim var kabuklarini soyup atiyorum sonra cikarinca guzel oluyor.
BARBUNYA DA KOYABİLİRİSN DOMATES İLE KAYNATIP AZCIK ÇOK PRTAİK OLUYOR DOMATESSİZ KOYDUĞUN OLURSADA PİLAV YAPARSIN

Cok sagol hos buldum.
Kumbara bizim de var ama kizim o paralari kendisinin biriktirdigini düşünüyor ve bizs vermiyor :)) onlarla kendine bir seyler alma derdine düşüyor.
Ama bundan sonra daha aktif kullanabiliriz kumbarayi sanirin

Günaydın herkese. Bugün maaşın bir kısmıyla altın aldım geçen ay da almıştım. ama altın fiyatları çok düşük daha da düşer mi. bilgisi olan var mı.

Bu sabah 1,60 gram altın aldım, 142,10 du kur
Yüklü miktar almadıkça kura çok da bakmıyorum ben çünkü kur düşsün diye beklerken parayı yeme ihtimalim çok yüksek =)))

Bu gün kumbarama 14 TL attım, dün hiç harcamam olmadı, bakalım bugün ne olacak
Akşama buzluktan türlü ve bulgur pilavı yapacağım nasipse, turşu ve ev yoğurdum var yanına bir harcama yapmayı planlamıyorum ama bakalım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…