adım adım birikim

Evet bizim problem herşeyi kartla almamız. Ben nakit almayı tercih ediyorum. Ama eşim cebimizde nakit kalsın boşver der kart kullanır :) Ben harcama konusunda daha tutumluyumdur. Eşim tam tersi. Toplu alışverişe çıkarız adam bulduğunu sepete doldurur ben de kızarım senle alışverişe çıkmıcam bida diye. Ben yerine göre almayı ve harcamayı severim.

sizin bilmeniz ve durumun farkında olmanız bile yeter bence :) birikiminiz bol ve bereketli olsun

kızlarrr ben dün 5 gr altın aldım demiştim ya şu an 20 tl kar sağlamışım :) akşama belki satarım belki satmam
Evet sabah bi baktım gramı 146.8 olmuş... Ne diyorsunuz hanımlar daha da artar mı? Malum bu incirlik meselesi bir sure daha gündemi meşgul edecek gibi

Hesabımdaki paraları hep işe git gellerde harcadım... Bi yerde de tutunabilseydim keşke... Ya ortamı bozuk oluyo girdiğim yerin ya da kota sorunu... Bu ikinci girdiğim yerden de çıktım. Daha tecrübem yok bişeyim yok benden aylık 90 satış bekliyorlar.. 90 satış yapamazsam dedikleri maaşı değilde o satışı karşılayacak kadar maaş-sigorta alacakmışım... Bıraktım o yüzden orayı da. Hesabımda da kala kala 48.90 tl kalmış ne diyorsunuz bu kadar az bir miktara döviz mi alayım altın mı alayım.

Kumbarana at kuzum bakarsın düşer biraz, hem de üzerine ilave edersin, sonra altın alınır =)

Kizlar esim ve ben ogretemniz 2 yillik evliyiz evimizin esyalarini kendimiz aldik onun taksitleri mart ayinda bitti evlendigimizde biriken altinlarlada 30 milyara bir araba aldik simdiye kadar hic biriktiremedik 2 aylikta kizim var kirada oturuyoruz evimiz yok
gelen para oldugu gibi gidiyor para yonetmeyi esim hic bilmiyor bende ayni onun gibiyim nasil bir yol izlemeliyim sizce

Masraf kalemlerinizi yazarsanız tasarruf edilecek kalemler bulabiliriz.

Masraf kalemlerinizi yazarsanız tasarruf edilecek kalemler bulabiliriz.
Kira 800
Aidat 250
Kardesmin dersane taksidi 400
Benzin 600-700 civari(kredi kartiyla aliyrz)
Esimin servis 200
Market 1000-1500 civari(kredi kartiyla aliyrz)
Elektrk-su-telefon faturasi 200 civari
Esya taksidi 1000 oduyorduk o bitti ama bu kezde bebegimin hastane masrafi bezi kiyafeti iviri zivirina gidiyor
Birde 2 aydir dogalgaz masrafimiz yok o da 500 civari geliyordu
Bu ayki odemelerimiz bitti elimizde 500 tl kaldi diger aya kadar

Gunaydin herkese dun 140tan aldigim 50 gram altini 146dan sattim 300 tl karim oldu allah bin bereket versin :)) bugun de evdeyiz hava kapali boğuk ama mutluyum umutluyum allah hepimizin birikimlerini arttirsin :))Herkese kucak dolusu sevgiler
Allah bereket versin canım :)

Market masrafı yüksek geldi bana... Hangi marketten alışveriş yapıyorsunuz? Pazara çıkıyor musunuz?

Market ve bebeğin masraflarına gidiyor dediğiniz 1000 lira rakam çok çok fazla
Benzin masrafınızda yüksek gidilen yolu ve arabanın yakıt türünü bilmiyorum ama ona da bir düzenleme yapılabilir
Kredi kartı kullandıkça ekonomi tutturmak zor, kart bakiyesini her ay kapatıyor musunuz yoksa devreden bir borç var mı orada ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…