- 19 Ağustos 2008
- 17.814
- 53.670
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.161
Oyyy hayırlı olsun iyi günler de kullanın...Kızlar iyi geceler
Epeydir yazamadım koşturmaktan
İyi gün parası niyetine biriktirdiğimiz altın hesaplarımızı birleştirip bozdurduk eşimle epeydir düşündüğümüz arabayı aldık. Bozuk paralardan ne olur demeyin resmen arabanın yarı parasını onlarla ödedik:) üzerine çok az borçlandık. 2. El orta karar, yakıt cimrisi bir araba aldık. Arabayı hiç bir zaman yatırım aracı olarak görmedim ama 40 yaşından sonra olsun bir küçük hovardalığımız dedik:) Altın hesaplarımdan birini bozdum diğeri duruyor biriktirmeye devam:) masrafları minimuma indirdim inş yeniden biriktirecek sağlığımız huzurumuz olur:)
Oyyy hayırlı olsun iyi günler de kullanın...
Benim hayalim i gerçekleştirmişsiniz.
Ne güzel darısı başıma inşallah
Çok sevindim adınıza.
Miktar olarak araba ne kadar acaba.
Yani bizde 2nci el orta halli birşey istiyoruz ama daha birikimimiz yok hiç
Sagol canim konuyu takibe aldim insallah bana da ışık olur burdaki arkadaslarEsra burası tatlım
Tesadüfe bak bende boğa burcuyum eşimde başakDuydum ki burada zengin olunuyormuş
Gireyim buralara takılayım. Yeni fikirlere açık olmak lazım.
Kendimi tanıtayım. Yaş 31. 1,5yıllık evliyim. Tutumluluğun dibine vurmaya çalışan bir boğa burcuyum. Eşim de cimriliğin dibine vurmaya çalışan bir başak burcu. 1 liralarla ev almayı düşünüyoruz.
Hayırlı olsun allah kazadan beladan uzak tutsunKızlar iyi geceler
Epeydir yazamadım koşturmaktan
İyi gün parası niyetine biriktirdiğimiz altın hesaplarımızı birleştirip bozdurduk eşimle epeydir düşündüğümüz arabayı aldık. Bozuk paralardan ne olur demeyin resmen arabanın yarı parasını onlarla ödedik:) üzerine çok az borçlandık. 2. El orta karar, yakıt cimrisi bir araba aldık. Arabayı hiç bir zaman yatırım aracı olarak görmedim ama 40 yaşından sonra olsun bir küçük hovardalığımız dedik:) Altın hesaplarımdan birini bozdum diğeri duruyor biriktirmeye devam:) masrafları minimuma indirdim inş yeniden biriktirecek sağlığımız huzurumuz olur:)
Evet canim cok mantikli dusunmussun ustumde markali kiyafetlerim olacagina basimi sokacagim bir evimin olmasini tercih ederim. Ailem de ustumuze basimiza bir sey almazdi. Onun yerine ev aldilar. 23 yasinda sayilirim bir evim var her ay kiram geliyor. Iyiki boyle yapmislar :))Bende bir onu akıl edip çocukların kuculenlerini sattım.bedenlerine uygun burdan 2 el kiyafet aldım.zaten toplasan 5 ay giyiyorlar.sonra eskimeden küçülüyor.ilk çocuğa dünya kadar almıştım ilk heves diye.onları da lego da sattım.yıkar utuler giydirrim.onun parasiylada çocuklarıma birikim yaparım.karar verdim dünya hali paraya ihtiyacım olsa alın su cal caputlarimi makyaj malzemeleri desem kimse almaz ama kenarda altinim olsa satar acigimi kapatırım.çocuklarım var ve hiç biseyim garantisi yok gerçekten insan düşündükçe dank ediyor kafasina
Gecmis olsun canim dikkat et kendineKötü bir gece geçirdim kızlar
Karanlıkta ışığı açayım derken
Uykulu koridor duvarına çarptım burnum şişti baya bir fena ağrıyor da
Ama mecbur işe geldim.
Gecen hafta 2 gün raporluydum çünkü ;(
Verilmiş sadakam varmış ama çok acıyor ;(
Günaydın hanımlar
Yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz...
ATTRAENTE hayırlı olsun araban ne iyi bişey etmişsin kendine güle güle kullan
Azıcık bir kredi ile halletmişsin
Bende arasıra okuyorum buraları h zaman yazamasam da.
Iş güç ev çocuklar..
Her ay yarım altın hedefim vardı birikim adına.. Ama ben tam alıyorum çok şükür çok sıkmıyorum kendimi ama karar vermek başarmanın yarısı...
Haziranda kasa kiralıcam artık karar verdim.
Yaptığım birikime ben bile inanamıyorum biliyor musun..
Ben ve birikim yapmak..
Teşekkür ederim Canım sen ve senin gibi dikkatli harcama yapan birikimi alışkanlık edinmiş olan hanımlar sayesinde öğrendimTebrik ederimmm =)) maşallah Allah bereketini versin =)
Gördün mü azmedince her şey oluyor
Rabbim birikimini güzel yerlerde kullanmak nasip etsin
GÜNAYDINLAR :)
arkadaşlarım ben de bi süredir girememiştim
geçmişe gözatayımmmmm :)
biz de çok şükür evimizi aldık..
birikimler sonucu..
daha dirayetli olmam lazım...
1yıl sonunda iş hayatı ve 3.haftamdır çalışırım maaşımı beklerim 4 gözle...