- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.234
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.141
Kizlar konuda pinar arkadasimiz zaten bilgileri topluyor eklemeler yapmis konuya bakinOkuyamadım ben hepsini ara ara okurum güzel şeyler varsa da dikkatini çeken paylaşırsan sevinirim
Ben tek kişi fikri sanmıştım çok iyi olmuşKizlar konuda pinar arkadasimiz zaten bilgileri topluyor eklemeler yapmis konuya bakin
Onlari okusaniz da olur
Yok tek kisi degil canim kolektif bir calismanin ürünü onlarBen tek kişi fikri sanmıştım çok iyi olmuş
SüpermişYok tek kisi degil canim kolektif bir calismanin ürünü onlar
Pinarla arada eski topikleri okuyoruz sonra burda paylasiyoruz pinar topluyor hepsini
Afiyet olsun canim ben de bogazdan asla kismam. Benim icin de aslolan sadeliktir. Cok kiyafet ayakkabi sevmem alisveris yapmaktan hoslanmiyorum cunku almanin sonu yok. Her gun daha guzeli cikiyor. Hepsini alacak miyiz yani. Kac yillik evliydin canim yazdiysan gormemisimBugun harcananlar
İş yerinde nişanlı bir çifte sözüm vardı
Sabah 6 poğaca 6 tl
Pazara gittim servisle iş çıkışı
Erik 2 kg 10 tl
Domates 2 kg 5
Kiraz 7tl di 5 tlik aldım
Göbek marul küçük 2 tl
Roka 1
Havuç turp karışık 2 tl
Semizotu 1 demet 1.5 tl
Yarım kilo taze fasulye 2 tl
Meyve sebzenin ucuzuna kaçmam benim için tazelik önemli
Birde 2 çeşit yemeklik alıyorum ki fazlası ziyan oluyor. 3 kişilik bir aileyiz ve çalışıyoruz. Oğlum okulda yarım gün
Ha eşimde 110 tl harcamış bugun markete. Çoğunlukla abur ccubur ben istedim
Birde çay bardağımız yoktu marketten 20 tl ye takım almış misafir için
Bugun harcanan
110 market
28.5 pazar
6 poğaça
2.25 otobüs
Afiyet olsun canim ben de bogazdan asla kismam. Benim icin de aslolan sadeliktir. Cok kiyafet ayakkabi sevmem alisveris yapmaktan hoslanmiyorum cunku almanin sonu yok. Her gun daha guzeli cikiyor. Hepsini alacak miyiz yani. Kac yillik evliydin canim yazdiysan gormemisim
Oo siz baya tecrubelisiniz o zamanKendimi tanıtmadan bodoslama daldım galiba
10 yıllık evliyim 7.5yaşında 1 oğlum var.
Mini mini 1 bu sene
Kendimi tanıtmadan bodoslama daldım galiba
10 yıllık evliyim 7.5yaşında 1 oğlum var.
Mini mini 1 bu sene
Tekrardan hoşbulduk.Oo siz baya tecrubelisiniz o zaman
Ben 9 bucuk aylik evliyim stajyer avukatim sinavlara calisiyorum hedefim hakimlik mulakat sonucu bekliyorum
Esim doktor
3 aylik hamileyim ikizlerim olacak insallah
Simdi sizi trllellinin topigine de etiketleyecem orasi da baya aktif oraya da yazabilirsiniz genelde evli mutlu cocuklu olanlar ordalar
Burda butun topikler bizim
Tekrardan hosgeldiniz
Her zaman yazmaniza gerek yok arada girip baksaniz da olur zaten sinavlar varken buraya pek giremiyoruz biz deTekrardan hoşbulduk.
Ama benim çok çok vaktim olmuyor ki
Her zaman yazamam.
Çok memnun oldum bu arada.
Sağlıcakla alın kucağınıza bebeklerinizi.
Ne güzel meslekleriniz var.Maşallah.
İnşaallah Hakim de olursunuz.
Benimde kızkardeşim Doktor.
Çok güzel bir meslek.
Biz de 4 kardes cok zorluklarla buyuduk. Annemler her birimize birer ev verdiler. bankada bizim icin para biriktirdiler. Simdi yokluk cekmiyorum ama o gunlerimi hic unutmadim. O yuzden ihtiyacim olmayan seyleri almiyorum.Biz maddi olarak sıkıntı içinde büyüdük.Cimri değilim ama herzaman yarınımı düşünüyorum. Çok iyi bir gelirimiz yok Ama çok şükür kimseye muhtaç değiliz...Bereket versin
Maaşallah ailenizden Allahrazı olsun.Biz de 4 kardes cok zorluklarla buyuduk. Annemler her birimize birer ev verdiler. bankada bizim icin para biriktirdiler. Simdi yokluk cekmiyorum ama o gunlerimi hic unutmadim. O yuzden ihtiyacim olmayan seyleri almiyorum.
Cocugun giydigi haram yedigi helal diye bir laf vardir ya biz hep birbirimizin eskileriyle buyumusuz. Boyle boyle birikir. Ben de cocuklarima gereksiz kiyafet almiycam. O dedikleriniz belki de hep kart borcu icindedirler ama yine de sükselerinden ödün vermezler.Benim ev hanımı arkadaşlar ım var okadar kolay para harcıyorlar ki şaşırıyorum.
İstagramdan eşarp görüp uygun diye 100 tl almalar
Habire kız cocuklarına yenş kıyafet almalar
Sürekli uyarıyor um onları yazık kız israf falan diye. ama beni hiç dinlemiyor lar.şimdi almayıp ne zaman alacağız diyorlar.
Bende fazla söylemiyorum artık.
Bende bir onu akıl edip çocukların kuculenlerini sattım.bedenlerine uygun burdan 2 el kiyafet aldım.zaten toplasan 5 ay giyiyorlar.sonra eskimeden küçülüyor.ilk çocuğa dünya kadar almıştım ilk heves diye.onları da lego da sattım.yıkar utuler giydirrim.onun parasiylada çocuklarıma birikim yaparım.karar verdim dünya hali paraya ihtiyacım olsa alın su cal caputlarimi makyaj malzemeleri desem kimse almaz ama kenarda altinim olsa satar acigimi kapatırım.çocuklarım var ve hiç biseyim garantisi yok gerçekten insan düşündükçe dank ediyor kafasinaCocugun giydigi haram yedigi helal diye bir laf vardir ya biz hep birbirimizin eskileriyle buyumusuz. Boyle boyle birikir. Ben de cocuklarima gereksiz kiyafet almiycam. O dedikleriniz belki de hep kart borcu icindedirler ama yine de sükselerinden ödün vermezler.
Kendimi tanitayim
4 yıllık evliyim .. malesef 3 tüp tedavim oldu ama bebişim gelmedi.... çalışıyorum ayrıca cuma takımlarında kilo vermeye çalışıyorum.. birikim yapmak benim icin cok.zor ama küçük şeylerin bana dönüşümü büyük olduğundan tutumlu olmaya çalışıyoruz eşim ile abartmadan tabi ki ... 5 10 25 kuruşlar benim için çok kıymetlidir yol paramı ekmek paramı bazen aldığım kuru bakliyatimi karşılar damlaya damlaya göl oluru boşa dememisler