adım adım birikim

Hoşgeldinnn =))
Biriktirerek ne işler yapıyoruz bilsen, bu topiğin baş sayfalarında tasarruf tedbirlerimiz var, banka hesap kitap işlerimiz var, her yerde bir kumbaramız var =))) Bereketli olsun günümüz hadi bakalım, ben bugün iş yeri kumbarama 5 TL attım, malum kahvaltılar evden, kahvaltı parasını biriktiriyoruz =)

ooo biz kahvaltıya simit alıyorurduk madem öyle bende yapayım bi kumbara:))

kitap benim de vazgeçilmezlerimden ve bolca alıyorumşimdilik koycak bir yerim yok çocukların gardolabında duruyor :)))

ooo biz kahvaltıya simit alıyorurduk madem öyle bende yapayım bi kumbara:))

kitap benim de vazgeçilmezlerimden ve bolca alıyorumşimdilik koycak bir yerim yok çocukların gardolabında duruyor :)))

Kumbara candır =)) Ay sonu açılır, ne çıkarsa hop altın hesabına aktarılır =))
Bir de masraf kumbaram var benim evde, orada da bozuklar birikir, apartman aidatı, ekstra çıkan ıvır zıvırlar oradan ödenir
Bir de tatil kavanozumuz var =)) eşimle her ay ne kadar becerebilirsek bir miktar atarız oraya tatil için
Maaştan ayırdığım tasarruflar hariç bunlar + birikim oluyor, ben kitap fonumu maaştan ayırıyorum

ne çok öğrenecek şeyim varmış ya hu :))

hemen bir kavanozu iş yerimde çekmeceme koyup başlıyorum birikime..

çocuklar içinde hemen 2 tane kumbara :)) oyuncak giderleri için olsun..

her ay maaş yatınca da kenara koyulacak para hopp diye hemen ayrılıyor zaten :))

Allah bereket versin =)

Kızlar N11 de 108 kapsül fairy bulaşık deterjanı 39 lira kargosuz (bunu sürekli kullanıyorum memnunum)
10 kg Ariel çamaşır deterjanı 40 lira kargosuz (Normalde Bingo alıyorum ama bu çok uygun geldi Ariel için)
Finish bulaşık makinası temizleyici 16 lira kargosuz (Marketlerde 22-25 TL arası)
İhtiyacı olan baksın, iyi fiyatlar =)

ben de bir süre diyet yaptım (sadece 3 kg vermek istiyordum) 1 kg verdim. kaldı 2 2 gündür leslie ile 5 mile running burn yapıyorum. tabi tüm gün işte ayakta olunca yarım saati bile yetiyor bana mezura ile ölçülerimi de aldım. inş faydası olur

Hoş geldin canım :)

2 haftada 1.5 kilo vermişim bende :)

Günaydın kızlar, bu sabah 2,5 TL attım kumbarama
C.tesi yeni evime ilk misafirlerim gelecek, menü hazırlıyorum, yoğun geçecek iki günüm
Dün deterjan alışverişini internetten hallettim, bugün hazırlıklar için alış-verişe çıkacağım, bir kısmını kart puanları ile yapmayı düşünüyorum, 15 kilo kedi mamamız da geldi pisilerin yemeği tamam =)))

günaydın herkese :)

farkettim ki haftabaşından beri hiçbir şey harcamamışım
geçen hafta eve su almıştım dolu dolu. ekmek de kepekli ekmek yerim buzdolabında durunca sorun olmuyor

ama bugün a101e gideceğim :) ekmek-su-süt almayı düşünüyorum. tabi başka alacağım çıkarsa bakıcam bütçeme

Merhaba hanımlar aranıza katılabilirmiyim.birikim adına pek birşey yapamıyorum örnek alabileceğim birileri olsun hayatımda istiyorum.
Geçen ay bir kumbara edindim ve 80 tl gibi bir para biriktirdim.tam birikime başladım işlerimiz bozuldu inş. Düzelicek.
Ev hanımıyım önceden çalışıyordum ev peşinatı biriktirmiştim ama taksitlerini ödemek kısmet olmadı eşime kaldı tüm yük.
Bakacak kimse yok bebeğim var mecbur evdeyim.
Kumbarama pek bişiy atamıyorum arada 5 6 tl gibi oluyor bazen eşim 15 20 tl atıyor ne birikirse artık.

İşyeri kumbaramı açtım kızlarrr =))
205 TL çıktı, A101 çalışanlarını mutluluğa boğarak bütünlettim, bu akşam altın hesabına gidecek
Bir aydamı biriktirdiniz bu parayı bereket versin çok iyi birikmiş.
Nerde bütünletiyorsunuz sıkıntım o çok bozuk para var ama bütünleyecek yer yok

Kitap için ayrı bir kumbara yapmıştım. Kuçuk trneke kumbara. 50 kuruşun alrındakileri atmıştım 44 tl birikmiş.. Allah bereket versin :)
Süper fikir bende severim okumayı netten alıyorum genelde oğluma da çok kitap alırım.
Bende böyle denicem inş.
Güle güle oturun inşallah
Güzel teklifin için çok teşekkür ederim Tekirdağ dayım ben
Birgün nasip olursa görüşürüz belki kimbilir
Bende t.dağ dayım burdan birilerini bulmak güzel oldu.

A101 de bütünletiyorum ben marketlerin bozuk paraya çok ihtiyacı oluyor

merhaba, aramıza hoşgeldiniz :) şöyle bir şey yapabilirsiniz mesela x marka deterjan bi markette 20 tldir diğerinde 23 tldir. siz 20 tl olanı alıp 23 tl almış gibi aradaki 3 tlyi kumbaraya atabilirsiniz :) ben haftasonu yüz temizleme jeli aldım kalan parayı kumbaraya attım . böyle 3-5 bir şeyler birikiyor

ben a101de bütünletiyorum. elimde bozuk para cüzdanımla a101 e gidiyorum (evimin hemen altında) ekmek ve su alıyorum. biraz bozuk olacak kusura bakmayın diyorum sonra zaten isterseniz ben bütünlerim teklifi geliyor. ben de tamam madem diyorum ve bütünlüyoruz . bir keresinde küçücük cüzdandan 30 küsur tl çıkmıştı. adam şaşırdı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…