- 21 Temmuz 2008
- 17.354
- 54.160
-
- Konu Sahibi Bensendetutuklukaldim
- #2.021
Güle güle oturun inşallah
Güzel teklifin için çok teşekkür ederim Tekirdağ dayım ben
Birgün nasip olursa görüşürüz belki kimbilir
Günaydın kızlar
ATTRAENTE yeni evinizde güle güle oturun
Okuma odası fikri ve imkanı olması da çok hoş
Ne güzel yapmışsın ablacım... Benimde kendi evim olduğunda filan bir odasını kapstıp sırf raflar ve tekli koltuk, sehpa filan yapıcam... Ama gel gör ki yer sıkıntısından kitsplarımı hep dağıttım geçen seneYıllardır hayalimdi, bir kitaplık ve sadece bir koltuk, bir de buldan perde =))
Hoşgeldin canım.. :) tabi gelebilirsin burası benim adıma olabilir ama herkesin topiği burası :)merhaba hepinize arkadaşlar,
topiğiniz çok hoşuma gittimüsade varsa ben de dahil olmak isterim
herkese sevgiler
çok teşekkür ederimmHoşgeldin canım.. :) tabi gelebilirsin burası benim adıma olabilir ama herkesin topiği burası :)
Hoşgeldin canım tekrardan. :) birikim candır gerisi heyecandır diyoruz. Grçmişte yapamadık diye önümüzdeki günlerde de yapamayacağımız anlamına gelmez. Benim de mesela asıl dönüm noktam şuanki kullandığım telefonu almamla oldu. 2.5 yıl oldu slalı. O zamanda elimde tsmda bu telegonun parası vardı :)çok teşekkür ederimm
o zman nacizane kendimi tanıtayım. ben muhendisiniz27 yaşındayım. bekarım. işimden dolayı ayrı bir şehirde ailemde uzaktayım. tek başıma yaşıyorum.
bir süredir birikime ara vermiştim. kendimi salmak mı denir bilemem ama geçen haftalarda yok yerden ödediğim bir durum oldu ve tüm birikim hop uçtu gitti.
şu an kumbaram var içinde az bir miktar vardı üzerine de bir süredir kendim ekliyorum. küçük bir kumbara hatta öyle bir kumbara ki 10 yaşımdan beri kullanıyorum(ablamın hediyesi) içini açınca cüzdanımdaki kağıt paralarla bozukları yer değiştiriyorum ve markette tümletiyorum.
yeniden başladım sayılır ama tabiki hep bi tarih baz alınır ya ben şimdi ufak ufak başladım ama esas mayıs 1 den itibaren kendime sıkıyönetim ilan ediyorum
Hoşgeldin canım tekrardan. :) birikim candır gerisi heyecandır diyoruz. Grçmişte yapamadık diye önümüzdeki günlerde de yapamayacağımız anlamına gelmez. Benim de mesela asıl dönüm noktam şuanki kullandığım telefonu almamla oldu. 2.5 yıl oldu slalı. O zamanda elimde tsmda bu telegonun parası vardı :)
çok teşekkür ederimm
o zman nacizane kendimi tanıtayım. ben muhendisiniz27 yaşındayım. bekarım. işimden dolayı ayrı bir şehirde ailemde uzaktayım. tek başıma yaşıyorum.
bir süredir birikime ara vermiştim. kendimi salmak mı denir bilemem ama geçen haftalarda yok yerden ödediğim bir durum oldu ve tüm birikim hop uçtu gitti.
şu an kumbaram var içinde az bir miktar vardı üzerine de bir süredir kendim ekliyorum. küçük bir kumbara hatta öyle bir kumbara ki 10 yaşımdan beri kullanıyorum(ablamın hediyesi) içini açınca cüzdanımdaki kağıt paralarla bozukları yer değiştiriyorum ve markette tümletiyorum.
yeniden başladım sayılır ama tabiki hep bi tarih baz alınır ya ben şimdi ufak ufak başladım ama esas mayıs 1 den itibaren kendime sıkıyönetim ilan ediyorum
Dolana kadar açmayanlsrdanız bizHoşbulduk tekrardan
dün hiç para harcamadım. hatta kumbarama 1 tl attım :) kumbaramı doluncaya kadar açmayı düşünmüyorum bu arada. sizler kumbara yapıyor musunuz? ay sonu mu açıyorsunuz yoksa dolana kadar açmayanlardan mısnız ?
bir yerden gelecek yüklü sayılacak bir param var. hemen birikim heabıma aktarıcam. ama ne zaman geleceği belli değil :) güvendiğim biri olduğu için sorun etmiyorum çok da. nasıl olsa gelecek
Ahh nasılda gençsin =))
Her şeye vaktiniz var Allahın izniyle
Kumbara iyi bir yöntemdir biriktirmek için, mesela evden kahvaltı hazırlayıp, kahvaltı paralarını kumbaraya atmakla başlayabilirsin =) Bu arada en az iki kumbara yap, biri eve diğeri işe
Dolana kadar açmayanlsrdanız biz
Öyle olması gerek zaten canım... Hayatı yaşayamadıktan sonra birikimin ne anlamı var. :) ne har vurup harman savurmak ne de cimri derecesinde olmak.. Ortadı çok önemli :)çok teşekkür ederimkahvaltı ve öğle yemeğim şirketten akşamları da mümkün olduğunda kendim yemek yapıyorum veya sandviç tarzı atıştırmalıklardan hazırlıyorum. dışarıda yememek için her türlü imkanımı kullanıyorum
kumbara güzel yöntem.ama iş yerimde muhasebe ile aynı odadayım. nakit para girişi de oluyor o yüzden yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermek istememzaten işteyken para harcamıyorum bozuk para da çıkmıyor.
bir de şöyle bir şey var mesela; ben hem birikim yapmak hem de gezmek hem de eğlenmek için birikimi çok kasmayanlardanım. bu yaşlara geri dönülmez sonuçta. anı yaşamak lazım diye düşünüyorum.geçen ay eskişehire gittim günübirlik. belki bu ay veya mayısta -ramazan girmeden- bir de ankaraya giderim. gezmek görmek lazım.
ama bazen de henüz evlilik gibi bir planım olmasa da karar verdiğimde masraflar için 3-5 kuruş bir şeyler olsun istiyorum. çeyiz anlamında 1 çöpüm yok. son modelini alırım diye eve istif etmedik
ne yapacağımı ben de bilmiyorum kafam karışık
çok teşekkür ederimkahvaltı ve öğle yemeğim şirketten akşamları da mümkün olduğunda kendim yemek yapıyorum veya sandviç tarzı atıştırmalıklardan hazırlıyorum. dışarıda yememek için her türlü imkanımı kullanıyorum
kumbara güzel yöntem.ama iş yerimde muhasebe ile aynı odadayım. nakit para girişi de oluyor o yüzden yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermek istememzaten işteyken para harcamıyorum bozuk para da çıkmıyor.
bir de şöyle bir şey var mesela; ben hem birikim yapmak hem de gezmek hem de eğlenmek için birikimi çok kasmayanlardanım. bu yaşlara geri dönülmez sonuçta. anı yaşamak lazım diye düşünüyorum.geçen ay eskişehire gittim günübirlik. belki bu ay veya mayısta -ramazan girmeden- bir de ankaraya giderim. gezmek görmek lazım.
ama bazen de henüz evlilik gibi bir planım olmasa da karar verdiğimde masraflar için 3-5 kuruş bir şeyler olsun istiyorum. çeyiz anlamında 1 çöpüm yok. son modelini alırım diye eve istif etmedik
ne yapacağımı ben de bilmiyorum kafam karışık