adım adım birikim

selam arkadaşlar bende birikime yeni başlama çabasındayım. geç oldu biraz ama imkanlar ancak müsait oldu. aranıza katılmak istiyorum. her türlü fikre açığım.
Hoşgeldin canım.. Kendinden biraz bahseder misin.. Evli misin bekar mı? Öğrenci misin çalışan mı?

Hoşgeldin canım.. Kendinden biraz bahseder misin.. Evli misin bekar mı? Öğrenci misin çalışan mı?
hoşbuldum canım. 36 yaşındayım bir kızım var, çalışıyorum, geçte olsa başlamam gerektiğini anladım.. özel sektördeyim hayat ne getirecek belli değil bu zamana kadar hesapta olmayan bi dünya borç ödedim.. artık savurganlığı bırakıp yatırım yapmak zorundayım bi süredir kk yı takip ederken dedim buraya ait olmazsam 5 kuruş biriktiremiycem ve burdayım.

Bende biriktirir biriktirir sonra harcayanlardandım. ama buraları bir iki ay okuduktan sonra niye bende başlamıyorum. Hayatın ne getireceği belli değil dedim. Ağustosun 30'unda 2 yıl olacak.. Bu arada çalışmıyorum. İş başvuruları yapıp duruyorum. :) bu çalışmayan halimle bu zamana kadar 6 çeyrek yaptım. :)

Bugün iş görüşmesine gittim. Sonuç olumlu oldu.. Yarın 1 gunluk eğitim verecekler. 5 gunluk de deneme sureci var. İnşallah yapabilirim de alınırım. İş çağrı merkezi
Cok sevindim canim hayirli ugurlu olsun insallah :)) ben dolarin hepsini bozdum pinar 140tan altin aldim ne olacaksa olsun bir daha dolar euro almiycam.

Pinar bebekler simdi firlayacaklar karnimdan hahaha guldurme kiz neden ciktin memnun kalmadin mi
Kız napem... Dertli insanları bile derdini unutturup yuzune kahkahayı yerleştirebilen biriyim. :) yani çalışma ortamını beğenmedim.. Gerçi ne kadar erken bir yere girersem o kadar iyi benim için.. Yatırımlarımı daha doğru bir şekilde yapabilirim. :)

sevgili arkadaşlarım merhaba,

dün bir arkadaşım mesaj attı. bir kaç tur şirketine bakmış ve bizim için italya turu bulmuş . eğer bütçemizi ayarlayabilirsek eylülde ya italya ya da balkanlar turu ayarlamayı düşünüyoruz. bunun için de kendime sıkı yönetim ilan ettim sadece bir kaç ay dişimi sıkmam lazım ve inşallah yapabilirim

bugünden itibaren aldığım 5 kuruşluk bir şey bile olsa yazmaya karar verdim. çünkü bu arada yeğenim de olacak ve ona bir şeyler ve de tabiki altın almam gerekiyor :)

İtalya turu için rulokat kutusunu kumbara yaptım. bozuk para kumbaram dolmak üzere ve dolunca bütünleyip italya kumbarasına aktaracağım. henüz siftahım yok

Gunaydin kizlar, 141den 28 gram altin aldim bir miras isi var ordan biraz para geldi devami gelince de annemler bölüstürecekler hepimize o zaman yuklu miktarda altin alicam
Benimkilerde bize şerefsizlik yapar... Mal da mülkte gözüm yok ama utanmasalae amcamın biri dedemin mallarının hepsini bana geçirin diyecek.. Evli değil çoluğu çocuğu yok birde kime bırakacak yani..

Benimkilerde bize şerefsizlik yapar... Mal da mülkte gözüm yok ama utanmasalae amcamın biri dedemin mallarının hepsini bana geçirin diyecek.. Evli değil çoluğu çocuğu yok birde kime bırakacak yani..
Bizim de bu miras isi kac yildir suruyor babam almayacakti ben kardeslerime bagislayacam dedi zar zor ikna ettik sen almiyorsan bize ver bizim rizkimiz o dedik. Yani kimi elinden almaya calisir kimi elindekini vermeye calisir. Insanlar tuhaf.

Bizim de bu miras isi kac yildir suruyor babam almayacakti ben kardeslerime bagislayacam dedi zar zor ikna ettik sen almiyorsan bize ver bizim rizkimiz o dedik. Yani kimi elinden almaya calisir kimi elindekini vermeye calisir. Insanlar tuhaf.
Aynen... Mesela benimkiler aynı anneden 6 kardeş toplamda 8 kardeşler. Bu 6 ksrdeşin 3ü biz geri kalan 3 kişiye kazık attı annesinin tarafından olan mallarda mesela.

Aynen... Mesela benimkiler aynı anneden 6 kardeş toplamda 8 kardeşler. Bu 6 ksrdeşin 3ü biz geri kalan 3 kişiye kazık attı annesinin tarafından olan mallarda mesela.
Insanlar hak hukuk tanimaz olmuslar
Babam bile bizim hakkimizi almayacakti sanki kendi cok zengin. Evden yemek goturur ise ondan sonra da millete kabadayilik taslar. Valla alin hakkinizi pinar.

Insanlar hak hukuk tanimaz olmuslar
Babam bile bizim hakkimizi almayacakti sanki kendi cok zengin. Evden yemek goturur ise ondan sonra da millete kabadayilik taslar. Valla alin hakkinizi pinar.
Valla babam uğraşıyo bakalım.. Dediğin gibi çoğu kişi artık hak hukuk tanımıyo.. İki kuruş nasıl kar ederim nasıl kardeşlerimi kazıklarım derdinde. Babamın işte kardeşleri arasında durumu en iyi olan kişi birde. Geliyorlar başına yok abi kredi kartı borçlarım birikti. Senin kenarda köşede paran vardır. Adam biriktirdiği parayı sana mı verecekti.. Doğru duzgun kullanmayı bilmez kendisi...

Allah yardimciniz olsun canim
Bir yandan lanet olsun paralarina diyoruz ondan sonra biz almazsak babam halalarimiza verir diye almaya calisiyoruz
Nedir bu babalarin ailelerinin derdi
Bir gun yuzu gostermediler anneme ve bize
Surekli sorun surekli dert...
Ee sen ise basladin mi cuma baslayacam diyordun

Aynen canım... İki ucu b.klu değnek dedikleri bu. cuma gunu diyen seni ararız dediler. O goeuşmeden sonra başka biyerde daha goeuşme oldu... Ona başlıcam. Pazartesi... 5 gun deneme sureci var. Bakalım bu hayırlısıysa bu devam etsin. :)

Hayirli olsun canim rabbim birikim yapacagin guzel isler nasip etsin insallah
Ben hala mulakat sonucu bekliyorum ama gelecek ay son sinavim var ona da girdikten sonra tatile cikicaz. Cunku cok sıkıldım. 5 yildir tatile cikmiyorum. Birak tatili soyle gezmeye bile cikmadik. Arkadasimin koyu vardi oraya ugramistik bir keresinde. Hep ders hep sinav usandim.

dün marketten süt, ekmek, su aldım. domates alacaktım ama o da ne domates geçen haftadan bile daha yüksekti bu yaz domates yiyemeyeceğiz sanırım.

bu arada ramazan ayı içerisinde şirket her yıl çalışanlara 200tl lik market alışveriş kartı veriyor. deterjan ve tuvalet kağıdı stoğum bitmek üzere. ihtiyaçlarımı bir kenara yazıp o kart ile almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…