- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
Evet canim kesinlikle fark eder gun icinde uyanik oldugumuz zaman dilimi fazla acligi daha cok hissediyoruz ve su falan kalmiyo vucuttaEvet.. sabah saatlerinde 70.4 iken akşam 6 itibariyle 70.0 im :) Gün içindeki fark böylece açığa çıktıkiirmiizii :)
Aç ve oruç olunca 400 gr farketti bende bilgilerine sevgilerle..
:)) tamam canım seni takipteyim.. zaman zaman ben de kaçırdım ama artık 72.6 kilo değilim en fazla 70.7 falanım şimdilerde ... durmak yok yola devamslm arkadaşımm
bugün niyetliyim
akşama bir tartılayayım bakalım ne çıkacam
bu aralar biraz kaçırdımm
ne0n cumm selam.. çook gençsin canımm ilerde ne güzel günlerin olacak ben 37 yim, dilerim 38 39 ve 40 larda 65 kilolarda olacağım.. dua ediyorum.. inş.bende 22 yaşındayım ve 75 kiloyum ne yapsam veremiyorumEn kısa sürede dilediğin kiloya ulaşırsın inşallah
ne0n cumm selam.. çook gençsin canımm ilerde ne güzel günlerin olacak ben 37 yim, dilerim 38 39 ve 40 larda 65 kilolarda olacağım.. dua ediyorum.. inş.
Sana şunu sorcam ne yapsam veremiyorum diyorsun ama istikrarlı bir iki hafta geçirdin mi hiç? Yürüyüş, az karbonhidrat , bol salata sebze protein dolu iki hafta
Eğer geçirdin ve hakikaten ibre oynamadıysa kan tahlili yaptırmanı öneriyorum.
Canım yavas gitsin öz gitsin boşver. Bide soyle düşün bosu bosuna tasıdıgın 2400 gr lık bi yükten kurtuldun. Devam et canım devam edelim ki kurtulalım yüklerimizden3 Haziran... 72.6
8 Haziran..71.2
17 Haziran...71.3
24 Haziran 70.8
30 Haziran 70.4
04 Temmuz -1 ay sonra - 70.2
1 AYDA 2.4 KG iyi mi? Çok yavaş..Memnun değilim ama bu serüvende hiç aç kalmadım desem, iftar davetine de gittim yemek de yedim, tadımlık kek de yedim tatlı da desem.. O zaman hiç de fena değil değil mi?
Bu süreçte daha az yedim
Daha yararlı şeylerle doydum.. (cacık, salata, yoğurtlu salatalar)
Boş kalorilere midemde daha az yer kaldı
Şekerli içecek içerdim oruçken hiç esirgemezdim ve bu alışkanlığı bıraktım yoğurt, cacık, salata neme yetmiyor di miii?
:)
Ahh ahh her ay böyle azalsam bu da harika olacak demek ki :)
Doğru söylüyorsunCanım yavas gitsin öz gitsin boşver. Bide soyle düşün bosu bosuna tasıdıgın 2400 gr lık bi yükten kurtuldun. Devam et canım devam edelim ki kurtulalım yüklerimizden
Çok iyi vermişsin canım tebrik ederim ben ayda 1 bazen 1.5 kilo vererek 19 kilo verdim 1 yılda canım Sabırlı olmak Lazım geçen sene Mart Ayında 87 kiloydum bugun 69 kiloyum onun için az giden lilolar asla geri gelmiyor benim ki hepsi doğum kilosu idi . Sayfama beklerim uzun ince bir yoldayım
ooo tbrk ederim canım :)Eveeet bugün cuma.. bildirim yapma zamanı..
72.6
71.3
70.8
70.4
70.2
Derkeeeeen
Bugün çok şükür 69.6 yım..
Hadi bakalım Adım Adım 60'a olan yolculuğum 6'lı rakamlarla devam etsin
Hoşça kalın 70'ler.. bi daha sizi hiiç görmeyeceğim inşallah..
Teşekkür ederimooo tbrk ederim canım :)
Bugün iftarda pide yedim, az salata..
Zumba deneyeceğim şimdi, olsun pidenin birazı bile yansa kardır di mi?
İki gündür tartıda aç ve giysisiz 69'um Allaha şükürler olsun! Buldum, artık kaybedemem!!!
Spor, sadece o sürede yapılan hareketle yaktığı kaloride kalmıyor katkı olarak kilo vermeye; metabolizmayı hızlandırdığı için, çok daha uzun süre etkisi devam ediyor... :) Bravo canımmm!