Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

Pazartesi günü telaş ve yoğunluktan kaçırmışım.. üç ayrı davete rağmen kilo almadan kotardım dört günü :)

70.4 üm.. bir de bugün akşam 6 da kilomu bildireceğim. Geçen hafta çalıştığım için işten dönünce tartılıyordum.. Yani biraz daha düşmüş olabilirim..

Eklentiler

• 2015-06-30 11.38.12.jpg
    629,3 KB · Görüntüleme: 53
Nevacığım N nevam77 nerelerdesin? Senin nasıl gidiyor? M Minikkelebk sevgili arkadaşım evde olduğum için senin topiğe de hiç giremedim cep tlfnundan yazıp takip ediyorum ve zor oluyor.. devam ediyoruz tüm gayretimizle değil mi?

Evet.. sabah saatlerinde 70.4 iken akşam 6 itibariyle 70.0 im :) Gün içindeki fark böylece açığa çıktı kiirmiizii :)

Aç ve oruç olunca 400 gr farketti bende bilgilerine sevgilerle..

Eklentiler

• 2015-06-30 19.04.46.jpg
    436,8 KB · Görüntüleme: 55
slm arkadaşımm
bugün niyetliyim
akşama bir tartılayayım bakalım ne çıkacam
bu aralar biraz kaçırdımm

bende 22 yaşındayım ve 75 kiloyum ne yapsam veremiyorum En kısa sürede dilediğin kiloya ulaşırsın inşallah

slm arkadaşımm
bugün niyetliyim
akşama bir tartılayayım bakalım ne çıkacam
bu aralar biraz kaçırdımm
:)) tamam canım seni takipteyim.. zaman zaman ben de kaçırdım ama artık 72.6 kilo değilim en fazla 70.7 falanım şimdilerde ... durmak yok yola devam
Bakalım sen akşama kaç kilo çıkıcaksın, ancak iftar öncesi tartılacaksın değil mi?

bende 22 yaşındayım ve 75 kiloyum ne yapsam veremiyorum En kısa sürede dilediğin kiloya ulaşırsın inşallah
ne0n cumm selam.. çook gençsin canımm ilerde ne güzel günlerin olacak ben 37 yim, dilerim 38 39 ve 40 larda 65 kilolarda olacağım.. dua ediyorum.. inş.

Sana şunu sorcam ne yapsam veremiyorum diyorsun ama istikrarlı bir iki hafta geçirdin mi hiç? Yürüyüş, az karbonhidrat , bol salata sebze protein dolu iki hafta
Eğer geçirdin ve hakikaten ibre oynamadıysa kan tahlili yaptırmanı öneriyorum.

tahlil yaptırdım bir problem yok, ama cidden veremiyorum. 2 ay yoğun sporla bile gram kilo veremedim sadece sıkılaştım. 5 yıldır kilo problemiyle uğraşıyorum, kendi konumda da yazdım zaten cidden çok yıldırıcı. Verebilenlere hayranım gerçekten :)

3 Haziran... 72.6
8 Haziran..71.2
17 Haziran...71.3
24 Haziran 70.8
30 Haziran 70.4
04 Temmuz -1 ay sonra - 70.2

1 AYDA 2.4 KG iyi mi? Çok yavaş..Memnun değilim ama bu serüvende hiç aç kalmadım desem, iftar davetine de gittim yemek de yedim, tadımlık kek de yedim tatlı da desem.. O zaman hiç de fena değil değil mi?

Bu süreçte daha az yedim
Daha yararlı şeylerle doydum.. (cacık, salata, yoğurtlu salatalar)
Boş kalorilere midemde daha az yer kaldı

Şekerli içecek içerdim oruçken hiç esirgemezdim ve bu alışkanlığı bıraktım yoğurt, cacık, salata neme yetmiyor di miii?
:)
Ahh ahh her ay böyle azalsam bu da harika olacak demek ki :)

Eklentiler

• 2015-07-04 17.56.10.jpg
    650,9 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Canım yavas gitsin öz gitsin boşver. Bide soyle düşün bosu bosuna tasıdıgın 2400 gr lık bi yükten kurtuldun. Devam et canım devam edelim ki kurtulalım yüklerimizden

Çok iyi vermişsin canım tebrik ederim ben ayda 1 bazen 1.5 kilo vererek 19 kilo verdim 1 yılda canım Sabırlı olmak Lazım geçen sene Mart Ayında 87 kiloydum bugun 69 kiloyum onun için az giden lilolar asla geri gelmiyor benim ki hepsi doğum kilosu idi . Sayfama beklerim uzun ince bir yoldayım

Canım yavas gitsin öz gitsin boşver. Bide soyle düşün bosu bosuna tasıdıgın 2400 gr lık bi yükten kurtuldun. Devam et canım devam edelim ki kurtulalım yüklerimizden
Doğru söylüyorsun kiirmiizii çok teşekkürler, maziye yani günlüğün ilk sayfalarına bakınca 71 olmayı ümit etmişim.. şu an ise 69 u bi görsem diyorum.. mutluyum.. desteğin için teşekkür ederim, devam edeceğiz lütfen sen de desteğini esirgeme! Sözlerin uyarıların, diğer kilo derdinden muzdarip olup da deneyimini aktaran tün arkadaşların fikirleri beni etkiliyor motive ediyor.

E eminim maaşallah sana.. sayfana bakacağım şimdi

Eveeet bugün cuma.. bildirim yapma zamanı..

72.6
71.3
70.8
70.4
70.2
Derkeeeeen
Bugün çok şükür 69.6 yım..
Hadi bakalım Adım Adım 60'a olan yolculuğum 6'lı rakamlarla devam etsin

Hoşça kalın 70'ler.. bi daha sizi hiiç görmeyeceğim inşallah..

Eklentiler

• 20150710_175740.jpg
    106,6 KB · Görüntüleme: 57
ooo tbrk ederim canım :)

ooo tbrk ederim canım :)
Teşekkür ederim pofu ancak bu ilk dşüşüm değil, ikinci kez azmederek 69 lu kiloyu gördüm. Önemli olan süreci bu günlük sayesinde devam ettirebilmek tekrar 72 yi 74 ü görmemek!
başarır mıyım dersin arkadaşım?

Elimden geleni yapaya çalışacağım!

Bugün iftarda pide yedim, az salata..
Zumba deneyeceğim şimdi, olsun pidenin birazı bile yansa kardır di mi?

İki gündür tartıda aç ve giysisiz 69'um Allaha şükürler olsun! Buldum, artık kaybedemem!!!

Bugün iftarda pide yedim, az salata..
Zumba deneyeceğim şimdi, olsun pidenin birazı bile yansa kardır di mi?

İki gündür tartıda aç ve giysisiz 69'um Allaha şükürler olsun! Buldum, artık kaybedemem!!!

Spor, sadece o sürede yapılan hareketle yaktığı kaloride kalmıyor katkı olarak kilo vermeye; metabolizmayı hızlandırdığı için, çok daha uzun süre etkisi devam ediyor... :) Bravo canımmm!

Spor, sadece o sürede yapılan hareketle yaktığı kaloride kalmıyor katkı olarak kilo vermeye; metabolizmayı hızlandırdığı için, çok daha uzun süre etkisi devam ediyor... :) Bravo canımmm!

İnşallah canım yaa, verdiğin bilgi için çook teşekkür ederim.. yürüyüş ve hoplama zıplama.. su ve hareket işin sırrı bu galiba (sağlıklı ve az beslenmeyi söylemeden geçmiim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…