Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

Diyet Günlüğüm.. bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım.. Geçiyor Günler .. Kilo durumumu yarın fotoğraflayacağım.. 69 lu rakam çıkarsa sevineceğim çünkü bugün regl oldum. Ama yarın mübarek Ramazan ayı bittiği için tatile çıkıyoruz. Emeklerim otel yemekleriyle boşa gidemez! Göreceğiz! İnat ettim.. Yarın sabah kilo bildirimimde görüşmek üzere...

Diyet Günlüğüm.. bu hafta kilo bildiriminde bulunamadım.. Geçiyor Günler .. Kilo durumumu yarın fotoğraflayacağım.. 69 lu rakam çıkarsa sevineceğim çünkü bugün regl oldum. Ama yarın mübarek Ramazan ayı bittiği için tatile çıkıyoruz. Emeklerim otel yemekleriyle boşa gidemez! Göreceğiz! İnat ettim.. Yarın sabah kilo bildirimimde görüşmek üzere...

Canım regl bitince yaptığın bildirim daha gerçeğe yakın olur, çoğu kişi 1-2 kilo fazla çıkıyor vücut su topladığı için regl iken... :)

ve... 15 Temmuz. Yola çıkalı, aht edeli 1.5 ay olmuş.
72.6 ile başlayıp
69.5 ile devam ediyorum..
3 kilo umarım kalıcı olarak vedalaştım sizinle. e kolay mı vücudumdan en az 2.5 litrelik kola şişesi gitti.. Üstelik yiyerek aç kalmadan sağlıklı olanları seçerek..
mutluyum.. korkuyorum ...
HAYIR! korkmuyorum artık yaşamımı yağlı şekerli nefis un helvası üzerine kurmayacağım.. tadına da bakacağım.. ama karnımı doyurmayacağım.. desteğiniz ve k.k. arkadaşlarım sizlerle beraber yola devam...

Eklentiler

• 2015-07-15 10.02.59.jpg
    2015-07-15 10.02.59.jpg
    416,2 KB · Görüntüleme: 47
72.6 ile başlayıp
3 kilo umarım kalıcı olarak vedalaştım sizinle. e kolay mı vücudumdan en az 2.5 litrelik kola şişesi gitti.. Üstelik yiyerek aç kalmadan sağlıklı olanları seçerek..
HAYIR! korkmuyorum artık yaşamımı yağlı şekerli nefis un helvası üzerine kurmayacağım.. tadına da bakacağım.. ama karnımı doyurmayacağım.. desteğiniz ve k.k. arkadaşlarım sizlerle beraber yola devam...

Ooooh 60'lara düşmüşsün tebrik ederim canım darısı başıma:) Şöyle kalıcı olur; hiçbir zaman koyuvermezsen... İdeal kilona düştükten sonra da tatlıydı, kebabtı, fast food'du arada bir yemelisin, yine haftanın çoğu günü dengeli beslenmelisin...O zaman hiiiç bişi olmaz.:)

Ooooh 60'lara düşmüşsün tebrik ederim canım darısı başıma:) Şöyle kalıcı olur; hiçbir zaman koyuvermezsen... İdeal kilona düştükten sonra da tatlıydı, kebabtı, fast food'du arada bir yemelisin, yine haftanın çoğu günü dengeli beslenmelisin...O zaman hiiiç bişi olmaz.:)
60.0 olduğum gün sevineceğim canım yaa... haklısın tüm söylediklerinde.. beraberce yapacağız!

72.6 ile başlayıp
Süpersin arkadasım seni kutluyorum :KK9::KK9:

69 ile bayrama girdim.. Tatildeyim. Tartı yok burada ve otel ortamı ister istemez orucun da bitmesi ile yediğim içtiğim fazla.. yüzmek ve su içmek bir nebze hafifletir mi bilmiyorum. Umarım döndüğümde 69 u korumuş olurum. Herkesin bayramı kutlu olsun.. Bugün bayramın son günü. Tatilimi 3 gün daha devam edecek kalan üç günü yiyecek ve içecekleri özenli seçerek sonlandıracağım inşallah.. Kim bilir dönüşte 68 i de görür müyüm dersiniz?

O masallah canim 69 olmussun...
Darisi basima...
Kalan kilolarinda cabucak erisin gitsin ins
Tatildeymissin..
Sanirim yarin son gün...
Iyi tatiller canim

tatil bitti.. 23 Temmuz itibariyle tartıldım ama buraya yazamıyorum.. kilo alarak tatilden dönmüşüm, yüzmek ve su içmek güvencemdi ama boşa çıktı.. Kendime 1 hafta süre veriyorum acil normale dönmem lazım..
1 Ağustosta tartı fotoğrafımla kk karşınızda olacağım inşallah..

İşe başladım bugün.. Neredeyse günlük tutmaya başladığım kilodayım sinirliyim utanıyorum buraya yazmak istemiyorum. 1 Ağustosta fotoğraflı paylaşacağım kilomu..
Anladım ki,
Aylarca gram gram giden kilolara sevinmeyecek ve eski yaşantına dönmeyeceksin, tatil rehaveti tüm çabalarını boşa çıkarabilir..
Anladım ki verilen 3 kilo 7 gün içinde tekrar alınabilir,
Anladım ki, ancak 57 kilo olursam ohh diyeceğim, çünkü ancak o zaman 60 kiloya çıkıp kontrollü tekrar 57 olmam lazım..
57 olayım ki bir tatile gidildiğinde biraz abartıldığında 60'ı göreyim :KK43:

Bu durumu yaşayan varsa desteğinizi beklerim kiirmiizii kiirmiizii arkadaşım, sen inşallah 67 leri 66 ları görmüşsündür, halime baksana :KK43: Ama SÖZ! 1 Ağustosa toparlayıp aynen devam edeceğim!!

İşe başladım bugün.. Neredeyse günlük tutmaya başladığım kilodayım sinirliyim utanıyorum buraya yazmak istemiyorum. 1 Ağustosta fotoğraflı paylaşacağım kilomu..
Anladım ki,
Aylarca gram gram giden kilolara sevinmeyecek ve eski yaşantına dönmeyeceksin, tatil rehaveti tüm çabalarını boşa çıkarabilir..
Anladım ki, ancak 57 kilo olursam ohh diyeceğim, çünkü ancak o zaman 60 kiloya çıkıp kontrollü tekrar 57 olmam lazım..

Bu durumu yaşayan varsa desteğinizi beklerim kiirmiizii kiirmiizii arkadaşım, sen inşallah 67 leri 66 ları görmüşsündür, halime baksana :KK43: Ama SÖZ! 1 Ağustosa toparlayıp aynen devam edeceğim!!

o kadar emek veriyoruz zorla kiloları verip bir kaç gün çozutunca hop kilolar geri geliyor bende yaşadım ama toparlanıp kilo vermeye başladım sende sıkma canını yeniden motive olup yeniden başarabilirsin herşey bizim elimizde

o kadar emek veriyoruz zorla kiloları verip bir kaç gün çozutunca hop kilolar geri geliyor bende yaşadım ama toparlanıp kilo vermeye başladım sende sıkma canını yeniden motive olup yeniden başarabilirsin herşey bizim elimizde

Çok doğrusun Aysucum, off off..
Bugün hemen başladım zaten, artık tatil matil de yok, tatilde boyumun ölçüsünü aldım sanırım..
Teşekkür ederim desteğine..

Günaydın..
Yeni bir gün yeni bir başlangıç.. Biraz hareket ve biraz da sağlıklı besin seçimiyle her şey yoluna girecek, az kaldı 1 Ağustos'a!

Anladım ki,

Canim uzulme birakma sakin devam et uzerine yerlesmeden cabuk verirsin ben bayramdan sonraki persembe 69 dum suanda kacim bilmiyorum persembeyi bekliyorum

Canim uzulme birakma sakin devam et uzerine yerlesmeden cabuk verirsin ben bayramdan sonraki persembe 69 dum suanda kacim bilmiyorum persembeyi bekliyorum
Perşembe kaç kilo geliceksin acaba inşallah 67-68 :KK66: Canım demlicaykeyfi demlicaykeyfi ve Ramazan grubumuzda 1 Ağustos tartı günü oldu sonrasında yine perşembeleri tartılırız galiba.. Dediğin gibi yapışmadan gitsin, moral bozmamak için ek süre verdik kendimize tatil deposunu boşaltıp kaldığımız yerden devam edebilmek için.

Perşembe kaç kilo geliceksin acaba inşallah 67-68 :KK66: Canım demlicaykeyfi demlicaykeyfi ve Ramazan grubumuzda 1 Ağustos tartı günü oldu sonrasında yine perşembeleri tartılırız galiba.. Dediğin gibi yapışmadan gitsin, moral bozmamak için ek süre verdik kendimize tatil deposunu boşaltıp kaldığımız yerden devam edebilmek için.
İnsallah canim bende cok.merak ediyorum

Günaydııın
Ve geldi 1 Ağustos...
Tatilden bana 1.3 kg kaldı onu da silkeceğim hemen üstümden..
72.6 ile başlamıştım
69.5 e indim
Tatil dönüşünü yazamadım bile o kadar kötüydü!
şimdiiiii 70.8 im
durmak yorulmak :KK43: herşey daha güzel olucaaaak :KK66:

Eklentiler

• 2015-08-01 08.37.42.jpg
    2015-08-01 08.37.42.jpg
    108,6 KB · Görüntüleme: 43
Kızlar merhabaa.. 3 ay sonra nişanım var 3 aya kadar 60 olmam gerek :KK43: şuan 74'üm. Tavsiyelerinizi dinlemek istiyorum help me !:eek:

Merhaba canım benim sayfada neler yapman gerekiyo yazıyo.. eskileri oku lütfen.. ilk başlardaki yazılarımı yani. Ve takip edelim birbirimizi.
evet okudum ancak benim bi kaç sorunum var. haftanın 3 günü 8 e kadar çalışıyorum. Bu 8 de çıktığım günler yemek düzenim i nasıl ayarlayacağım :S Diğer günler ise 6 da çıkıyorum. Mesela haftasonu işyerimde sandviç veriyorlar öğlen sonra bidaha eve gelene kadar yemek yeme sansım olmuyor.

X