Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

Canım yaaa nasıl bir motivasyon sağladın bir bilsen :) Çok teşekkür ederim! Tamam! Evet olacak olmalııı inş. yemek yerken hep sizleri düşüneceğim (ne saçma oldu di mi? ) Her yediğim lokmayı sağlıklı-yararlı / boş kalorili yararsız olarak düşünmeye çalışacağım... yarın senin topik'e daha iyi bir menü ile konuk olayım..
Bunlari duyduguma cok sevindim canim. dusun tatlim dusun, hani 10 dusunun 1 konusun derler ya, onun gibi cok dusunup az yiyelim =)) gel canim beklerim

Günaydın Arkadaşlarım, dün eve gider gitmez tartıldım. Aşağıda fotoğrafladım.. İftarda aç gözlü olmama gayretlerim sürecek. Haydi hayırlısı.. N nevam77 M Minikkelebk demlicaykeyfi demlicaykeyfi gulit_me gulit_me tugcekpln tugcekpln F frenzy80 @elcin_k kiirmiizii kiirmiizii ve diğer tüm arkadaşlarım... off yavaş olsun geç olmasın diyelim ne diyelim halen 70 lerde olamıyorum bi ara 70.7 ve 70.9 dum ama iş ve oruç aynı anda zor oluyor, iftardan sonra dışarı çıkma yürüyüş yapma gücünü kendimde bulamıyorum.. ayrıca ankaraya bi türlü yaz gelemedi dün akşam da rüzgar yağmur şimşekler.. hayırlısı!

Başlangıcım 3 Haziran Çarşamba idi.. 72.6
Şimdi 22 Haziran Pazartesi.. (dün) 71.0
Canım gidecek bu kilolar baska caresi yok. Zayıf halinle fotografın varsa arada bak ki daha cok motive ol daha cok hırslı ol. Bende persembe gununu iple cekiyorum tartıdaki rakamı görmek için

Çok beğenerek bi kıyafet al, ama istediğin bedene inince giyebil:KK66: her sabah, sen giyceeemmm canım elbisem diye uyan:KK66: inan fena motive ediyor:) ben arkadaşımın düğünü için yapmıştım, yani ya o elbiseye sığacaktım, ya da herkes abiye giyerken ben normal kıyafetle gidecektim.. Veee başardııımmm:) kırım kırım kırıttım elbisemde valla

Çok beğenerek bi kıyafet al, ama istediğin bedene inince giyebil:KK66: her sabah, sen giyceeemmm canım elbisem diye uyan:KK66: inan fena motive ediyor:) ben arkadaşımın düğünü için yapmıştım, yani ya o elbiseye sığacaktım, ya da herkes abiye giyerken ben normal kıyafetle gidecektim.. Veee başardııımmm:) kırım kırım kırıttım elbisemde valla
Süper bir fikir buuu! :KK66: Teşekkür ederimmm.

Canım gidecek bu kilolar baska caresi yok. Zayıf halinle fotografın varsa arada bak ki daha cok motive ol daha cok hırslı ol. Bende persembe gununu iple cekiyorum tartıdaki rakamı görmek için
Hırs çok doğru kelime olmuş gerçekten :KK66: Hırs olursa yeme işi arka plana atılabiliyor. Canım, desteğin için çok teşekkürler, bu formdan destek veren arkadaşlarımın hepsine duacıyım .. çok teşekkür ederim.

Eklentiler

• 23 Haziran 2015.jpg
    23 Haziran 2015.jpg
    602,3 KB · Görüntüleme: 48
Bir varmış bir yokmuş, bir zamanlar dört kardeşten en büyük olanına annesi yiyecekleri fazladan fazladan ayırır, "pek zayıf bu kız azcık yese" dermiş.. Doğrusu bu kız 22 yaşına kadar canı ne çektiyse, her şeyi yemiş, annesi ev yemeklerini zaten yaptığı için hayatında fastfood falan da nerdeyse hiç yokmuş.. Kekler, meyve suları sırf giydiği kot pantalonu bacağına azcık yapışsın diye tüketirmiş. 23 yaşında üniversite mezuniyeti ve işe girmiş yavaş yavaş pantolonlar yapışmaya başlamış.. 27'sinde evlenmiş artık hiiç cılız değil aksine gayet sınırda ama çok güzelmiş (56-57 kg) Sonra hamilelik 74 kilo olup şişmiş.. Tabii ki saat sınırı olmamacasına yediği pastalar börekler poğaçlarda hiç suç yokmuş.. İkinci hamilelik 5 yıl sonra 70 kg. ile başlanmış 84 kg. ile doğuma gidilmiş.. Doğum sonrası 84'den düşülememiş.. "O eski halimden eser yok şimdiiii" dilinde, bi gayret su içmek ve yeşil çay tüketmek hayatına girince c.tesi pazar sabahları yürüyüşle ehh 69'a kadar inilmiş.

Arkadaşlar, şimdi 69 u da koruyamadım 72'yim.. Gayretim 3 yıldır sürmekte, 3 sene önce 84'düm. Şimdi 72..
Hedef 60 kg.
Hedeflenen kiloya inme süresi 60 gün!

An be an kendimi takip için, kararlılığımı perçinlememe yardım olsun diye açıyorum bu başlığı.. Benzer hikayeler varsa paylaşabiliriz..

Başarılar canim inşallah istediğin kiloya düşer bi dahada hiç almazsin:KK200: bende küçüklüğümde hep tombul bi çocuktum ve evlendikten sonra eşim eski sporcu ve fiziği çok güzel oldugu icin :KK53: hemen kilo verdim 10 12 kilo gibi bi kilo ama o kadar az yiyordum ki vitamin eksikloği oldu ve saclarim döküldü sağliksizlaştim sonra vitamin haplariyla biraz kilo alip 58 kiloyla hamile kaldim ve tam 84 kiloyla doğuma girdim çıktigimda 72 kiloydum ve tabi hiç dikkat etmedim ve kizimi sütten kesene kadar yedim de yedim :KK51: ve tartida 75 rakamini görünce diyete başladim bu sefer saglikli besleniyordum ve 1 sene sonunda tam 20 kilo verip 55 kiloya indim şuan çok saglikliyim sükürler olsun bu ara biraz saldim ve 58 e çiktim sizlerle beraber tekrar 55 e inicem ve asil hedefim olan 53 kiloya düşücem inşallah :KK60: boyum 165 yaşım 21:KK74:

Başarılar canim inşallah istediğin kiloya düşer bi dahada hiç almazsin:KK200: bende küçüklüğümde hep tombul bi çocuktum ve evlendikten sonra eşim eski sporcu ve fiziği çok güzel oldugu icin :KK53: hemen kilo verdim 10 12 kilo gibi bi kilo ama o kadar az yiyordum ki vitamin eksikloği oldu ve saclarim döküldü sağliksizlaştim sonra vitamin haplariyla biraz kilo alip 58 kiloyla hamile kaldim ve tam 84 kiloyla doğuma girdim çıktigimda 72 kiloydum ve tabi hiç dikkat etmedim ve kizimi sütten kesene kadar yedim de yedim :KK51: ve tartida 75 rakamini görünce diyete başladim bu sefer saglikli besleniyordum ve 1 sene sonunda tam 20 kilo verip 55 kiloya indim şuan çok saglikliyim sükürler olsun bu ara biraz saldim ve 58 e çiktim sizlerle beraber tekrar 55 e inicem ve asil hedefim olan 53 kiloya düşücem inşallah :KK60: boyum 165 yaşım 21:KK74:

Paylaşımın için çoook teşekkür ederim. Aramızda tam 19 yaş var :KK66: seninki eminim kalıcı olacak canım arkadaşım, ben kilolu olduğumu kabulleneli 4-5 sene oldu :KK66: Hiç tatlı vs. yemiyor musun acaba? Ben bu azimle gene tatlı yiyorum ama ya erken saatlerde ya da sadece tadımlık.. Çok su içebilirsem, akşamları da 6 dan sonra yemezsem kendiliğinden gittiğini farkettim kiloların..

Yaşım 37, boyum 1,63 vee kilom 71.0 :) Ben 60 kilo istiyorum sen 1 senede 20 kilo verebilmişsin vaoww diyorum! Tebrik ediyorum.. Neler yaptığını bana yazabilsen çok sevinirim. Az ve sağlıklı mı yedin, akşam mı yemedin, su?

Paylaşımın için çoook teşekkür ederim. Aramızda tam 19 yaş var :KK66: seninki eminim kalıcı olacak canım arkadaşım, ben kilolu olduğumu kabulleneli 4-5 sene oldu :KK66: Hiç tatlı vs. yemiyor musun acaba? Ben bu azimle gene tatlı yiyorum ama ya erken saatlerde ya da sadece tadımlık.. Çok su içebilirsem, akşamları da 6 dan sonra yemezsem kendiliğinden gittiğini farkettim kiloların..

Yaşım 37, boyum 1,63 vee kilom 71.0 :) Ben 60 kilo istiyorum sen 1 senede 20 kilo verebilmişsin vaoww diyorum! Tebrik ediyorum.. Neler yaptığını bana yazabilsen çok sevinirim. Az ve sağlıklı mı yedin, akşam mı yemedin, su?

Ben ilk zamanlar hiç tatli abur cubur yemedim canim baya sıkı tuttum kalori saydim hep 1000 1200 kalori aldım akşam 6dan sonra da hiçbirşey yemedim su çok içtim aksamlari yeşil cay içtim küçük porsiyonlarda 4 öğün yedim kahvalti iki ara öğün ve aksam 3 ayda 13 kilom gitti sonra arada kacamaklar yaptim yavas yavaş 1 senede 20 kiloyu verdim canim bazen aldiğim biraktigim geri başladiğim oldu tabi:) sporu kilomu verdikten sonra yapmaya başladim yaklasik 6 8 aydir spor yapiyorum sürekli değiştiriyorum sporumu şuan insanity max 30 sporunu yapiyorum iste böyle canim inşallah sende hedefine biran önce ulaşirsin :KK200:

Ben ilk zamanlar hiç tatli abur cubur yemedim canim baya sıkı tuttum kalori saydim hep 1000 1200 kalori aldım akşam 6dan sonra da hiçbirşey yemedim su çok içtim aksamlari yeşil cay içtim küçük porsiyonlarda 4 öğün yedim kahvalti iki ara öğün ve aksam 3 ayda 13 kilom gitti sonra arada kacamaklar yaptim yavas yavaş 1 senede 20 kiloyu verdim canim bazen aldiğim biraktigim geri başladiğim oldu tabi:) sporu kilomu verdikten sonra yapmaya başladim yaklasik 6 8 aydir spor yapiyorum sürekli değiştiriyorum sporumu şuan insanity max 30 sporunu yapiyorum iste böyle canim inşallah sende hedefine biran önce ulaşirsin :KK200:
:KK36: inşallah ben de hedefime ulaşırım, bu günlüğe geçmek bana çok iyi geldi bir de sizin #ramazanda sağlıklı beslenme günlüğüm ü takip etmek harika oldu, demlicaykeyfi demlicaykeyfi senin inanılmaz bir motivasyon gücün var, uyarıların da bana çok iyi geliyor.. hatalarımı, sizlerin yazdıklarınızla bu yolda aslında nasıl ilerlemem gerektiğini görüyorum..
Paylaşımın için çok teşekkürler SekerPancarii SekerPancarii ben de dün akşam tartıda nihayet 70.8 i gördüm :) ama daha yolum uzun..

Canım günlüğüm, sevgili arkadaşlarım KİLO BİLDİRİMİM
3 Haziran 2015 Çarşamba 72.6
17 Haziran 2015 Çarşamba 71.3
24 Haziran 2015 Çarşamba 70.8
Düş..
Düş..
Düş..

Kilolar düşecek ve bu artık bir düş olmayacak!

:KK36: inşallah ben de hedefime ulaşırım, bu günlüğe geçmek bana çok iyi geldi bir de sizin #ramazanda sağlıklı beslenme günlüğüm ü takip etmek harika oldu, demlicaykeyfi demlicaykeyfi senin inanılmaz bir motivasyon gücün var, uyarıların da bana çok iyi geliyor.. hatalarımı, sizlerin yazdıklarınızla bu yolda aslında nasıl ilerlemem gerektiğini görüyorum..
Paylaşımın için çok teşekkürler SekerPancarii SekerPancarii ben de dün akşam tartıda nihayet 70.8 i gördüm :) ama daha yolum uzun..
İlk olarak tebrik ederim canim ve de tesekkur ederim guzel sozlerin icin. Gunluk acmanin amaci yediklerimizi gormek ve nerede dogru, nerede yanlis yaptigimizi hatta ne zaman gereginden az ne zaman fazla yedigimizi kendimiz fark etmedigimiz zamanlarda baskalari bize soyleyebilsin diye degil mi zaten... Bu yonuyle faydali oluyor gercekten. İşin ucunu birakmayip hedeflerimize ulasmak dilegiyle :KK5:

:kk77::KK12::KK12: Haydi bakalım.. Ramazan gurubumuzla tam gaz yola devam...

Başlangıç kilom 72.6
Bugünkü kilom 70.8

Eklentiler

• 2015-06-25 18.43.34.jpg
    2015-06-25 18.43.34.jpg
    572,8 KB · Görüntüleme: 44
Günaydıııın :)
Sağlıklı, bizi de bi o kadar sağlıkla ışıldatan nimetler var ya! İşte onları baş tacı yapıp, aç kalmadan, yine zevkle yemek yiyebiliriz.
Balık, tavuk, köfte, kıyma
Bol yeşillik, her türü
Ev yapımı yoğurt / ve bu yoğurtla yapılan her türlü salata (közlenmiş kırmızı biber, patlıcan, semizotu, cacık)
Yumurta (ben daima omlet olarak yiyebilsem de)
Çiğ badem, ceviz, fıstık
Muz, çilek, kayısı, erik, yaban mersini
Sebze yemekleri..

daha ne olsu kiii :)

Veee 70.4 üm bugün.. ancak bunu pazartesi kilo bildiriminde korumam hatta daha düşük başlamam lazım.. ha gayret bize.. ha gayret.. yenilme kötü besinlere.. sağlıklı yemekleri ye!

Eklentiler

• 2015-06-26 18.40.08.jpg
    2015-06-26 18.40.08.jpg
    609,1 KB · Görüntüleme: 47
Sevgili Günlüğüm,
Ramazan grubumuz ile yoluma devam ediyorum. Orada da çok şeker arkadaşlar var, herkes birbirine destek oluyor.

Normalden çok daha az yiyorum,
Abartmıyorum.
Karnım doyuyor ama seçimlerimi salata, yoğurt ve sebzeden yana kullanıyorum doyarken.

Yarın kilo bildiriminde bulunacağım.. Umarım aynı kalmış ya da biraz daha düşmüşümdür. :)

Bu günlüğe başlarken ramazanda ne yapıcam diye kara kara düşünüyordum demlicaykeyfi demlicaykeyfi ile arkadaşlığım başlayınca bunu düşünmeme gerek kalmadı :) Ramazanda sağlıklı beslenme günlüğüne dahil oldum, çok keyifli gidiyoruz..
72.6 ile başlamıştım
70.4 e kadar düştüm şimdilik..
Bu rakamlar acelesiz ve de sağlıkla insin bakalım birer birer..

Canimsin cok tatlisin, bi tanecik kralicemiz hem de ankarada :KK68: bu kadar olur, seni birebir tanimasam da seviniyorum yakiniz diye :oops:

Canimsin cok tatlisin, bi tanecik kralicemiz hem de ankarada :KK68: bu kadar olur, seni birebir tanimasam da seviniyorum yakiniz diye :oops:
Canım arkadaşım hastalığın çarçabuk geçer inşallah.. iyi ki bu topiği açmışsın Allah razı olsun.. ben de Ankara da olduğumuz için mutluyum aynı hava koşullarını paylaşıyoruz.. aynı havayı soluyoruz.. az önce dolapta börek vardı.. acaba yesem mi dedim.. boş veeer daha önce yediğin böreklere say dedim kendime.. senin açtığın ramazanda sağlıklı beslenme topiğine ne yediğimi yazdım.. çok öpüyorum! Ramazan bittiğinde de biz devam ederiz inş. yolumuza hep birlikte..

Canım arkadaşım hastalığın çarçabuk geçer inşallah.. iyi ki bu topiği açmışsın Allah razı olsun.. ben de Ankara da olduğumuz için mutluyum aynı hava koşullarını paylaşıyoruz.. aynı havayı soluyoruz.. az önce dolapta börek vardı.. acaba yesem mi dedim.. boş veeer daha önce yediğin böreklere say dedim kendime.. senin açtığın ramazanda sağlıklı beslenme topiğine ne yediğimi yazdım.. çok öpüyorum! Ramazan bittiğinde de biz devam ederiz inş. yolumuza hep birlikte..
Amin canim, insallah. Orucluyum ya yatiyorum simdi oyle. Neyse ki yemegim de var.
Cok iyi yapmişsin ben de bazen yediklerine say diyerek vazgeciyorum.
İnsallah guzel sonuclar aliriz. Devam etmemiz lazim zaten bu kilolardan kurtulmamiz lazim.
Benim gobegim fena, hamile gibi duruyor yaa

X