Adım Adım 60'a (Başlangıç 3 Haziran 2015)

Maalesef kilo veremedim ve cuma itibariyle haftayı 71.2 ile kapatıyorum /
Başlangıç 3 Haziran 72.6
Bugün 12 Haziran 71.2

Merhaba hafta sonu Kütahya ya gidildi ve acaip dengesiz bir gün ve gece ile bu haftaya 71.3 ile giriş yaptım. 100 gr. alarak ancak regl dönemine girmek üzereyim ankara da hava hala yürüyüşe müsait değil.. sürekli yağmur var.. M Minikkelebk N nevam77

Eklentiler

• 20150615_080850.jpg
    100 KB · Görüntüleme: 65
F frenzy80 şu ilk kez tarçınlı şekersiz türk kahvesi içiyorum hakikaten şekeri hiç aramıyo insan, sana bu önerin için çook tşk.

Bu arada hala umudum var ramazan a kadar 69 için
Bu sabah limonlu su içildi
bir adet muz

ara öğün 4 adet kuru pasta + çay

öğlen ayvalık tostu + ayran

akşam: bulgurlu yoğurt çorba, z.yağlı domates biber kavurma (menemen) üç ince dilim tam buğday ekmek 19.00 itibariyle yemek işi bitti

20.00 şekersiz kahve

Son düzenleme:
Veeee geldi mübarek ramazan.. Allah hayırlı etsin en güzel şekilde yaşatsın. Bende hiç değişiklik olmadı. Verdiğim 1 kilo 300 gr çok şükür geri gelmedi.. Ama regli olmanın da etkisi ile 69 u görme hayalim gerçekleşmedi. HAYIRLISI olsun.. hafta hafta yazmaya tartılmaya devam edeceğim. Yılmak yok..

Eklentiler

• 2015-06-18 07.46.28~2.jpg
    91,9 KB · Görüntüleme: 64
Günaydın! Bugün 22 Haziran Pazartesi.. Niyetli olduğum için kilo bildirimimi akşam eve gidip tartılınca yapacağım. Bu doğru olur mu acaba? M Minikkelebk N nevam77 F frenzy80 zeygur H hLyafLz ne dersiniz arkadaşlarım? Ramazanda hangi saatte tartılsam? 9 'dan 12'ye kadar bişeyler yiyip ve daha çok içip yatmak, 3'de ayrıca 500 ml. su içip yatmak sabah kilosunu etkiliyordur. Ben iş yerinde olmadığım zaman internetten fazla giriş yapamıyorum. Bu hafta daha düzenli yazacağım. Haftaya üç haftalık izne ayrılıyorum evden girmeye çalışıp kilo bildirimi yapacağım.

Ben ilk 3 gün oruç tutamadım pazar ve bu gün niyetliyim. dün akşam iftarda koca bir kase cacık + ev yapımı mantar çorba + yarım dilim ince ekmek + patates köfte (fırında yağsız) ve iki kaşık bulgur pilavı yedim.. üstüne şekersiz Türk kahvesi, su , 1 saat sonra puding 1 saat sonra yeşil çay, 500 ml. su ve gece 1 de yattım, 3 'de Kfleks sade - sütle hemencecik yedim ve 500 ml. su içip yattım. Toplamda 1,25 lt. su içtim sanırım.

Sizin nasıl gidiyor?

günaydın arkadaşımm bende izinliydim bu sebeple nete giremedim.allahım kabul etsin niyetliyim sahurda 1 dilim ekmek ve kahvaltılık yiyorum akşamda pide yemeden yemeklerden yiyorum hadi hayırlısı bakalım

Arkadaşlar ramazan grubu arkadaşlarla yazıştığımız üzere ramazanda öğleden sonra 16.30 tartı zamanı olacak, bu saatte tartılabilecekler için!

günaydın arkadaşımm bende izinliydim bu sebeple nete giremedim.allahım kabul etsin niyetliyim sahurda 1 dilim ekmek ve kahvaltılık yiyorum akşamda pide yemeden yemeklerden yiyorum hadi hayırlısı bakalım

Nevacığım tüm gün oruç tutunca insan az yemeliyim diye düşünemiyo sanki, ancak sağlıklı şeylere yönelmek bizi hedefimize götürecektir. Eve gider gitmez tartılıp fotoğraf koyacağım kısmetse. Cacık süper oluyo her yemeğe de yakışıyor zaten.. Tavsiye ederim.. Bakalım akşam kaç kg. gelicem?

Günaydın Arkadaşlarım, dün eve gider gitmez tartıldım. Aşağıda fotoğrafladım.. İftarda aç gözlü olmama gayretlerim sürecek. Haydi hayırlısı.. N nevam77 M Minikkelebk demlicaykeyfi gulit_me tugcekpln F frenzy80 elcin_k kiirmiizii ve diğer tüm arkadaşlarım... off yavaş olsun geç olmasın diyelim ne diyelim halen 70 lerde olamıyorum bi ara 70.7 ve 70.9 dum ama iş ve oruç aynı anda zor oluyor, iftardan sonra dışarı çıkma yürüyüş yapma gücünü kendimde bulamıyorum.. ayrıca ankaraya bi türlü yaz gelemedi dün akşam da rüzgar yağmur şimşekler.. hayırlısı!

Başlangıcım 3 Haziran Çarşamba idi.. 72.6
Şimdi 22 Haziran Pazartesi.. (dün) 71.0

Eklentiler

• 22 Haziran 2015.jpg
    161,2 KB · Görüntüleme: 70

günaydın cnm

gram gram olsada gider kilolar

ne güzel ramazan ayı bereketli rabbim biliyor biz bile serin serin duruyoruz antlaya gibi bir yerdeee

spora gelince illa dışarda yapmana gerek yok evde hareketler yapabilirsinnnn

Kralicem ben de ankaradayim aynen dun nasil yagdi yaa, elektrik de gitti burada. Gecen cuma yuruyuse niyetlendik aksamustu hop yagmur yagdi. Ama bir yandan da iyi yaa ramazan serin geciyor. Gecen sene ben baya bunaliyordum o sicaklarda markete bile gitmedim.
Baslangictan beri 1,6 kilo sen oyle bak olaya.
Ben evde leslie sansone ile egzersiz yapiyorum, 4,8 km yurumeye denk geliyor mesela 46 dk.lik videosu.
İmkanlari zorlayacagiz canim. Olacak bak gorursun

Canım yaaa nasıl bir motivasyon sağladın bir bilsen :) Çok teşekkür ederim! Tamam! Evet olacak olmalııı inş. yemek yerken hep sizleri düşüneceğim (ne saçma oldu di mi? ) Her yediğim lokmayı sağlıklı-yararlı / boş kalorili yararsız olarak düşünmeye çalışacağım... yarın senin topik'e daha iyi bir menü ile konuk olayım..

günaydın cnm

gram gram olsada gider kilolar

ne güzel ramazan ayı bereketli rabbim biliyor biz bile serin serin duruyoruz antlaya gibi bir yerdeee

spora gelince illa dışarda yapmana gerek yok evde hareketler yapabilirsinnnn

Çok haklısın yasemincim serinlik harika hakikaten, Allhım sabrımızı fazlaca sınamıyor çok şükür. Evet bu akşam söz evde ya da dışarda mutlaka 30 dk. hareket edeceğim. Desteğin için teşekkür ederim.

Canım yine kilonda düşüş var sonucta onu düşün. En yakın zamanda bizim topiğe bekleriz ordanda birbirimize iyi motive oluyoruzz sende sıkma canını biraz gayret ve hareketle 70değil 6lı rakamları görürsün zaten ramazan sonu balım

İnşallah Tuğçecim İnşallah.. Çok teşekkür ederim. Sizin topiğin başlığı neydi canım yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…