- 3 Haziran 2015
- 2.653
- 4.146
-
- Konu Sahibi goldenheart
Seni ziyarete geldim canimArkadaşlar ramazan grubu arkadaşlarla yazıştığımız üzere ramazanda öğleden sonra 16.30 tartı zamanı olacak, bu saatte tartılabilecekler için!
Seni ziyarete geldim canim
Tartida bol eksili gunler diliyorum hepinize
günaydın arkadaşımm bende izinliydim bu sebeple nete giremedim.allahım kabul etsin niyetliyim sahurda 1 dilim ekmek ve kahvaltılık yiyorum akşamda pide yemeden yemeklerden yiyorum hadi hayırlısı bakalım
Cok guzel slogan canim, cok sevdimHoş geldiiin :)
Çok sevindimDesteğimiz sürsün! Kilolar birer birer düşsün :)
Günaydın Arkadaşlarım, dün eve gider gitmez tartıldım. Aşağıda fotoğrafladım.. İftarda aç gözlü olmama gayretlerim sürecek. Haydi hayırlısı.. N nevam77 M Minikkelebkdemlicaykeyfi gulit_me tugcekpln F frenzy80 elcin_k kiirmiizii ve diğer tüm arkadaşlarım... off yavaş olsun geç olmasın diyelim ne diyelim halen 70 lerde olamıyorum bi ara 70.7 ve 70.9 dum ama iş ve oruç aynı anda zor oluyor, iftardan sonra dışarı çıkma yürüyüş yapma gücünü kendimde bulamıyorum.. ayrıca ankaraya bi türlü yaz gelemedi dün akşam da rüzgar yağmur şimşekler.. hayırlısı!
Başlangıcım 3 Haziran Çarşamba idi.. 72.6
Şimdi 22 Haziran Pazartesi.. (dün) 71.0
Kralicem ben de ankaradayimGünaydın Arkadaşlarım, dün eve gider gitmez tartıldım. Aşağıda fotoğrafladım.. İftarda aç gözlü olmama gayretlerim sürecek. Haydi hayırlısı.. N nevam77 M Minikkelebkdemlicaykeyfi gulit_me tugcekpln F frenzy80 elcin_k kiirmiizii ve diğer tüm arkadaşlarım... off yavaş olsun geç olmasın diyelim ne diyelim halen 70 lerde olamıyorum bi ara 70.7 ve 70.9 dum ama iş ve oruç aynı anda zor oluyor, iftardan sonra dışarı çıkma yürüyüş yapma gücünü kendimde bulamıyorum.. ayrıca ankaraya bi türlü yaz gelemedi dün akşam da rüzgar yağmur şimşekler.. hayırlısı!
Kralicem ben de ankaradayimaynen dun nasil yagdi yaa, elektrik de gitti burada. Gecen cuma yuruyuse niyetlendik aksamustu hop yagmur yagdi. Ama bir yandan da iyi yaa ramazan serin geciyor. Gecen sene ben baya bunaliyordum o sicaklarda markete bile gitmedim.
Baslangictan beri 1,6 kilo sen oyle bak olaya.
Ben evde leslie sansone ile egzersiz yapiyorum, 4,8 km yurumeye denk geliyor mesela 46 dk.lik videosu.
İmkanlari zorlayacagiz canim. Olacak bak gorursun
günaydın cnm
gram gram olsada gider kilolar
ne güzel ramazan ayı bereketli rabbim biliyor biz bile serin serin duruyoruz antlaya gibi bir yerdeee
spora gelince illa dışarda yapmana gerek yok evde hareketler yapabilirsinnnn
Canım yine kilonda düşüş var sonucta onu düşün. En yakın zamanda bizim topiğe bekleriz ordanda birbirimize iyi motive oluyoruzz sende sıkma canını biraz gayret ve hareketle 70değil 6lı rakamları görürsün zaten ramazan sonu balımGünaydın Arkadaşlarım, dün eve gider gitmez tartıldım. Aşağıda fotoğrafladım.. İftarda aç gözlü olmama gayretlerim sürecek. Haydi hayırlısı.. N nevam77 M Minikkelebkdemlicaykeyfi gulit_me tugcekpln F frenzy80 elcin_k kiirmiizii ve diğer tüm arkadaşlarım... off yavaş olsun geç olmasın diyelim ne diyelim halen 70 lerde olamıyorum bi ara 70.7 ve 70.9 dum ama iş ve oruç aynı anda zor oluyor, iftardan sonra dışarı çıkma yürüyüş yapma gücünü kendimde bulamıyorum.. ayrıca ankaraya bi türlü yaz gelemedi dün akşam da rüzgar yağmur şimşekler.. hayırlısı!
Canım yine kilonda düşüş var sonucta onu düşün. En yakın zamanda bizim topiğe bekleriz ordanda birbirimize iyi motive oluyoruzz sende sıkma canını biraz gayret ve hareketle 70değil 6lı rakamları görürsün zaten ramazan sonu balım
Ramazanda saglıklı beslenme günlüğüm cnm adı buİnşallah Tuğçecim İnşallah.. Çok teşekkür ederim. Sizin topiğin başlığı neydi canım yaa?