- Konu Sahibi elanaz_efe
-
kızlar bana akıl verin yaa nolurrr ... adetime 3 gün var tai ki hamileliğe dair bi belirtim yok ama 6 aydır istiyoruz.. ben şimdi gidip kan testi yaptırmak istiyorum 3 gün daha bu stresi yaşamak istemiyorum.. ama negatif çıkacak diyede aklım çıkıyo... napıyım sizce.?:18::18:
Anne adaylarıııııı yarın adet günüm ama ben çok umutlandımmm..Bu 2.denememiz öncesindede 2 kere hamile kalmıştımm.Düşükle sonuçlandılar Şimdi nasıl bir tadavi uygulıcağımızı biliyoruzzz.Doktorumm çok iyi.Bebişimin olduğunu öğrenince içim çok rahat olucakk.Benden mutlusu olamazz o dakika.Kızlarr bugün midem bulandı ve çıkarttımm...Belime sancı giriyor sık sık.Göğüs uçlarım çok hassas.Birde akıntı var....Başım ilk defa bugün döndü...Birde göbeğimin alt kısmında açık kahve rengi uzun çizgi belirmeye başladı.BU KADR RASTLANDI MÜMKÜNMÜ?????UYKUYA DÜŞKÜNLÜKTE VAR.ALLAHIMMMMMMM İNŞALLAHH HAMİLEYİMDİRRR
kızlar belirtilere takmayın kafanızı,kendinizi incelemeyin.. bende öyleydim hatta doktora bile dedim oram agrıyo, buram acıyo dedim, bana salla gitsin önemseme dedi.. birde psikolojik heralde ondan olmuyo bebiş dedim arkadasım öyle dedi bana dedim doktora.. doktorda sen onun bunun dedigini ne takıyosun,millet car car konusur... O BEBEK BURAYA GELECEK.. dedi... benim moral tavan yaptı tabi,çok gülmüştük.. eşim ben ve doktor... :))) o yüzden takmayın belirtilere, umursamayın elalemi ve kimseye söylemeyin bebek yapmak istediginizi, en yakınınıza bile söylemeyin.... ok.. ALLAHIM hepimizin yüzünü güldürür inşallah bu ay... amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?