• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anne olmaya karar verdim acil bakar mısınız lütfen?

Kızlar merhabalar, eşimle ikimizde çocuk istiyoruz o da çocukları çok seviyor bende şimdiye kadar hep korunduk ama çocuğumuz olsun neşe katsın diye düşünüp karar verdik ve çocuk istiyoruz şu an. 15 Şubat Reglimin bitişi ve 16 Şubat Pazar akşamı korunmasız ilişkiye girdik ben heyecanlı olduğum için tabi internetten bazı şeyler araştırdım ama tutması için çok erken sanırım ben heyecandan biraz acele ediyor olabilirim. Kusma vb hamilelik belirtileri bekledim hatta olsun da istedim ama tabi yok 1 hafta sonra 23 Şubat Pazar akşamı tekrar korunmasız ilişkiye girdik hamilelik belirtilerinden hala olsun istiyorum ama yok eczaneden test aldım yaptım silik çizgi çıktı. Ama şöyle de bir şey var bundan daha önceki korunmalı ilişkilerimde bile bir kaç sefer şüphelenip test alıp yaptığımda onların da bir kaçında silik çizgi çıkmıştı. İnternetten araştırdığıma göre ilişkiden 2 hafta sonra belli olmaya başlıyormuş var olup olmadığı belirtiler vb. Ve de adet gecikmesinin ardından 14 gün geçmesi gerekiyormuş ama 14 gün de çok uzun bi süre ve de benim zaten adetlerim her ay düzensiz oluyor yani şu an bekleme içerisindeyiz herhangi bi hamilelik belirtisi şu an yok ama bir sonraki reglime kadar hamile olabilme ihtimalim tutma ihtimali hala var mı devam ediyor mu ediyor diye biliyorum
gebe kalmayı planlıyorsan reglinin 3. 4. günü doktora git yumurta takibi yapıp sana söylüyorlar kaç ml olduğu ne zaman çatlayacağı belli oluyor birde ben ovülasyon testi almıştım bir gebenin günlüğü sayfasından ovülasyonda çift çizgi göründü ise yumurta çatlayacak demek üç gün ar arda ilişki gerekiyor.

anlayamadiginiz yer tam olarak neresi?
hem bir an önce olsun - midem bulanmadi, iki haftada testler alayim panigindesiniz hem de pazardan pazara sevişmişsiniz
15 Şubat Reglimin bitişi ve 16 Şubat Pazar akşamı korunmasız ilişkiye girdik - 1 hafta sonra 23 Şubat Pazar akşamı tekrar korunmasız ilişkiye girdik
üstelik sevistiginiz iki tarih de yumurtlama donemi icinde degil. hatta birinde daha adetiniz yeni bitmiş, yeni yumurta yolculuguna başlamamış bile. tabii adet bitiminin ilk gunu birliktelik yasayip hamile kalan vardir ama cok cok cok düşük bir ihtimal.
"cok acil bebek" istiyorsaniz belirti beklemek yerine esinizle daha sık iliski yasayin. ya da ayda 4 iliski yasiyorsaniz bu dördü yumurtlama doneminize denk getirin ki olasiliginiz artsin.
ovulasyon testleri alabilirsiniz, KKda detaylica nasil yapilacagi anlatılıyor, chatgpt de yardimci olur. o sizin yumurtanızin catlama zamani hakkinda bilgi veriyor - gebelige en hazir oldugunuz haftayi güzel degerlendirirsiniz - madem bu kadar bir an önce olsun insanisiniz

anlayamadiginiz yer tam olarak neresi?
hem bir an önce olsun - midem bulanmadi, iki haftada testler alayim panigindesiniz hem de pazardan pazara sevişmişsiniz

üstelik sevistiginiz iki tarih de yumurtlama donemi icinde degil. hatta birinde daha adetiniz yeni bitmiş, yeni yumurta yolculuguna başlamamış bile. tabii adet bitiminin ilk gunu birliktelik yasayip hamile kalan vardir ama cok cok cok düşük bir ihtimal.
"cok acil bebek" istiyorsaniz belirti beklemek yerine esinizle daha sık iliski yasayin. ya da ayda 4 iliski yasiyorsaniz bu dördü yumurtlama doneminize denk getirin ki olasiliginiz artsin.
ovulasyon testleri alabilirsiniz, KKda detaylica nasil yapilacagi anlatılıyor, chatgpt de yardimci olur. o sizin yumurtanızin catlama zamani hakkinda bilgi veriyor - gebelige en hazir oldugunuz haftayi güzel degerlendirirsiniz - madem bu kadar bir an önce olsun insanisiniz
Kız onu ben yazmadım ahahahaha ilahi seni 😀😀

Benimde öyle oldu çok şükür 🤭 tam yumurtamla günümü değerlendirmiştik o günden 12 gün sonra sanırım kanda çıktı sonuç ♥️ Allah isteyen herkese nasip etsin
Ayy bende yumurtlama günümü değerlendirdim çatlamayı değerlendirmedim diye üzülüyodum inşallah benimkide tutar 😕♥️

Anlamadım yazıp üstünüze alınır gibi olmuşsunuz ondan sanırım size yazmış:)
Ya hatlar karıştı sanırım ben konu sahibine yazdım geçtim sonra mesajınıza altıntı yaptı diye bildirim geldi ama sorun değil hatlar karıştı ahaha ki bu arada kız doğru söylüyor pazardan pazara denemeyle çocuk yapılmaz :)

Ya hatlar karıştı sanırım ben konu sahibine yazdım geçtim sonra mesajınıza altıntı yaptı diye bildirim geldi ama sorun değil hatlar karıştı ahaha ki bu arada kız doğru söylüyor pazardan pazara denemeyle çocuk yapılmaz :)
Evet hemen gebe kalmak isteniyorsa 2 günde bir felan olması gerekiyor, bazı günler üst üste

Ben 30 ocakta adet oldum 1 Şubat'ta bitti ve 5 Şubat'ta yumurtladim 17 Şubat'ta hamile olduğumu öğrendim şimdi 7 haftalık olduk kalp atışını duyduk döllenmeden 10 ila 12 gün sonra pozitif cikiyo maşallah benim minigime
Maşallah prenses annesi olacaksın gibime geliyor sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 😂😂

Ayy bende yumurtlama günümü değerlendirdim çatlamayı değerlendirmedim diye üzülüyodum inşallah benimkide tutar 😕♥️
Ben yumurtlama ondan önceki gün ve sonraki 6 güne kadar aralıklı değerlendirdim o hafta çok yüksek oluyor eğer emin olamıyorsanız yunurtlamanızdan kadın doğuma gidip alttan baktırın direk size söylüyor kesin yumurtlama zamanı diye.tabi bu imkan herkeste olmayabilir ben hemşireyim her hafta doktorumun yanındayım :) gebelikten sonrada çok evham oluyor :)

Konu sahibi kübracım evleneli daha 6 7 ay olmuş,
6 aydır her döngünüzde konu açmışsınız ilk üç ay çocuk istemiyoruz ama korunmuyoruz oram buram ağrıyor hamile miyim diye,
şimdi de anne olmaya karar verdim diye iyi ne güzel inşallah olursunuz ama haftada bir ilişkiyle zor, ayrıca 1 haftada belirti mi olur allah aşkına
araştırdım diyorsunuz, okuduğunuzu bile anlayamamış gibisiniz, daha yaşınız 24 niye hamilelikle bozdunuz kafayı.
Çalışmıyorsanız bir işe falan girin havanız gündeminiz değişsin.

Ben yumurtlama ondan önceki gün ve sonraki 6 güne kadar aralıklı değerlendirdim o hafta çok yüksek oluyor eğer emin olamıyorsanız yunurtlamanızdan kadın doğuma gidip alttan baktırın direk size söylüyor kesin yumurtlama zamanı diye.tabi bu imkan herkeste olmayabilir ben hemşireyim her hafta doktorumun yanındayım :) gebelikten sonrada çok evham oluyor :)
Ovulasyon testiyle takip etmiştim 😊

Back
X