- Konu Sahibi elanaz_efe
-
Bnm bu ay 3.ay olacak...7-8 eylül benimde adet olmam lazım bekliyorum..hiçbişey hissetmiyorum ama hayırlısı yarın öbür gün haber weririm zaten ne olduğunu..keşke hamile olsam ne mutlu olurum.. Allah hepimize tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsn inş:))
Kızlar benim yarın ya da öbür gün hastalanmam lazım ve bir kaç gün aralıklarla oldu ama özellikle bugün hem belim ağrıyor hem de resmen kaburga kemiklerim ağrıyor. Ağır bir hareket filan da yapmadım. Acaba bu belirti midir??? Fikri olan varsa bişi yazsın nolur:)))artık meraktan çatlıcammm her ay bu çile çekilir mi yaa.. Oldum olacam derken(( hayırlısı artık bakalım yarın nolacak ??? Her ay aynı heyecann hiç azalmaz mı
Bnm bu ay 3.ay olacak...7-8 eylül benimde adet olmam lazım bekliyorum..hiçbişey hissetmiyorum ama hayırlısı yarın öbür gün haber weririm zaten ne olduğunu..keşke hamile olsam ne mutlu olurum.. Allah hepimize tez zamanda hayırlı bir evlat nasip etsn inş:))
merhabaa arkadaslarr ben sizi bikac gundur takip ediyordumm ayni durumda olldugumuz icin benim adetime 5 gun vardi bugun test yaptim silik ama ciktii.rabbim c.c herkesin gonlune gore versinn..
kızlar bnm gıbı adet gunu ıkı gun geçp hala hasalanmayan kımler :) adetım gektı ama nedense hı umıdım yok. 7 gun olmdan test yapmıçm bu sefer kararlıyım !!
çarşamba ve perşembe test yaptım negatifti...şimdi hala olmadı..teste korkuyorum...ama 2 gün geçince testte kesin çıkar mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?