- 28 Mart 2009
- 673
- 5
of sıkılıyorum ya millet pıtır pıtır doğuruyor biz doktor doktor dolaşıyoruz:) hayırlısıyla yarabbi....
kaydirigubbakcemile2 canım benim inşallah hamile kalırsın..kıyamam..ben de beklemedeyim..ama emin ol Allah izin verirse biz de bi gün anne olucaz..sıkma canını tatlım..öpüyorum
Benim adetim 3 gün geciktiği halde hiç bi belirti yoktu.Adet olucakmışım gibi geliyodu. Bi test yapiim dedim , beklemiyodum hiç ve pozitif çıktı. opuyorumnanaktan
Ay canim cok sevindim yaaaaaaa, Allah hic kimsenin kucagini bos birakmaz, ve insallah bizlerde insallah bebisimizi hissederiz, bizimle olur bu ay....
Tebrik ederim canim seni, insallah zamani gelince alirsin kucacigina...
Kızlar benim de 9 gün var adetime. Ama yaklaşık 3-4 gündür, çok şiddetli olmayan kasık ağrıları (gün geçtikçe artıyor) , gaz sancısı, kabızlık var. Mide bulantım veya baş dönmesi hiç yok. 3 gün sonra kan testi yaptırmayı düşünüyorum ,beklemeye dayanabilirsem tabi.
Ve doktorumun söylediğine göre mide bulantısı kız çocuğun olacağına işaretmiş.
İnşallah meleklerini bekleyen tüm arkadaşların dileği bir an önce gerçekleşir...
cnm en son adet tarihin kaçtı? benim 24 kasım adetlerim düzensiz olduğu için ne zaman test yapacağımı bilemiyorum
Aynıymış adet tarihimiz iyi okumamışım pardon. Yani dediğim gibi duramıyorum bekleyerek giderim hemen sabah yaptırırım inşallah erken falan deyip de ümitlenme demezler. benneyaptımkibenneyaptımki
ayyyyyy çok heyecanlandım umut ışığım oldun sanki seninki pozitif çıkarsa benimkide pozitif çıkacakmış gibi hissediyorum ben 1 hafta kadar daha beklemeyi düşünüyorum hayal kırıklığı ve negatiflerden yoruldum çok korkuyorum
arkadaşlar aranıza yenı kaatıldım. aranızda adete 10 gun falan varken göğüs acısı çeken varmıııııı