Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
slm arkadaşlar adetime 3 gün kaldı kasıklarımda çok ağrı var bide 10 gün öncesinden kahverengi akıntım geldi 2 gün sürdü sonra bitti doktorum bitmeyip erken adet olucağımı söyledi şimdi adet gününde gelmemi söyledi hayırlısı dedi bakalım ne olucak pek umutlu değilim tek yumurtam vardı çatlamamış dedi şimdi de umutlanırsam sonu kötü bir hüsran olucak inş.olur yarabbim allahım hayırlısıyla hepimize evlat nasip etsin
ayyyyyy çok heyecanlandım umut ışığım oldun sanki seninki pozitif çıkarsa benimkide pozitif çıkacakmış gibi hissediyorum ben 1 hafta kadar daha beklemeyi düşünüyorum hayal kırıklığı ve negatiflerden yoruldum çok korkuyorum
cnm dua ediyoruz inşallah hamilesindir ne gibi belirtilerin vardı senin ???
4 ayim bu ay....insallah hamisimdir istiyoruz ama olmazsada yapacak biresy yok...ben doktora falan gitmeyi eger olmazsa mart a dogru gitmeyi düsünüyorum cünkü ben hap ile korundum...yani hap koruyabilir diye bekliyorumAŞkısı sen ne zamandır denİyosun cnm ??
cnm benim 10 ay oldu doktora gittim bir senenin sonunda olmazsa kısırlık merkezlerinden yardım alabilrsin dedi 2 ay daha beklicem ama bu ay ümitliyim!!!!