- 7 Aralık 2024
- 150
- 48
- 27
- Konu Sahibi melisa altunok
Üzülme kuzum. Bidahaki ay olur benim de 78 çıkmış kimyasal olabilir diyorlar. Allah öyle istediyse ne yapalımSonuc negatıf kımyasal gecırdım belkıde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üzülme kuzum. Bidahaki ay olur benim de 78 çıkmış kimyasal olabilir diyorlar. Allah öyle istediyse ne yapalımSonuc negatıf kımyasal gecırdım belkıde
Evet canım 5 gün daha bekle en erkenKizlar benim bugün çatlama olalı 1 hafta oldu daha test için erken dimi
2 gün sonra tekrarla umarım değildirÜzülme kuzum. Bidahaki ay olur benim de 78 çıkmış kimyasal olabilir diyorlar. Allah öyle istediyse ne yapalım
İnşallah değildir. Yarın tekrar kan vericem ama korkuyorum2 gün sonra tekrarla umarım değildir
Duysun duyacağını içi ferahlasın bi daha da bana yazmasın öyle dedim içimde hala umudum var.Nefret ediyorum bu insanlardan . Adete 1 gün kala yani dün kan testi vermiştim 78 çıkmış. Yani gebelik var. Sağlıklı ilerler veya ilerlemez bilmiyorum ama, herkesi arayıp “bakın gebe kalabiliyorum demek ki daha üstüme gelmeyin”demek istiyorum. Çok zor biliyorum . Tam 24. Ayda gebe kalabildim. Yarın evlilik yıl dönümüm. Daha çok yeni kardeşim 1 yıl bile olmamış. Niye kendini öyle şartlandırıyorsun? Niye olmuyor diyorsun? Sen öyle dedikçe onlar seviniyorlar. Hamile kalan akrabalarım arkadaşlarım instagramdan hikayelerini gizliyorlardı bana. Nazar ederim diye. Kayınvalidemin yeğeni doğum yaptı dün bana onu anlatıyor ballandıra ballandıra. Bak bugün çok küçük de olsa gebeyim. Rabbimin hikmetinden sual olunmaz. Emin ol verecek Cenab’ı hak. Sana fırsat veriyor bu etrafındaki art niyetli pis kalpli insanları tanı diye
sağlıklı ya içime öyle doğuyorİnşallah değildir. Yarın tekrar kan vericem ama korkuyorum
Kayınvalidem dün bana çok laf soktu bende bugün dedim:) bende hamileyim diye. İnanır mısın hiç sevinmedi. Haa iyi dediDuysun duyacağını içi ferahlasın bi daha da bana yazmasın öyle dedim içimde hala umudum var.
Sizin için çok ama çok sevindim inşallah sağlıklı ilerler Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı evlat etsin
eşine nur topu gibi yıldönümü hediyen oldu :)
senin yerinde olsam 4 aylık olana kadar kimseciklere söylemem nazar etmesinler ederler kendilerinin olsa bile seni olmadığını düşündüklerinden olunca da çekemezler.
işine bak kendi içinde sağlıkla gebeliğini yaşa kv bile söyleme karnın büyüyünce kendi görsün anlasın söylemeye bile tenezzül etme
Yerim seni valla sende boşa kuruntu yapıyorsun kuzum. Bak bana kızma. Daha 1 yıl bile olmamış. Herhangi bir sıkıntın da yok şükür. Biliyorum elinde değil ama kafanı bi boşalt. Demek ki benim yerimde olsan çıldırırsın:) ha eğer hemen olsun istiyorsan d vitamini ve b 12 vitaminine de baktır. Benim çok düşüktü. Geçen ay o ampullerden ekmeğe kırdım yedim:) belki de vesilesi olmuştur. Döllenmeyi zorlaştırıyor. Yumurta kalitesini bozuyormuş.sağlıklı ya içime öyle doğuyor
Bak bi de normal bir kadında her ay yumurtlama olmazmış . Mesala 2 ay yumurtlama olmadı diyelim. Normalmiş. Ve 3. Ay yumurtlama oldu o da kalitesiz çıktı, o da normal, ee şimdiden 3 ay gitti boşa bak. Her zaman yumurtlama dönemin değişir. Ovülasyon kullanmıyorsan yumurtlamayı boş geçmiş olabilirsin. Gör ki kaç ay yumurtlamaya denk getiremedik. Ha bi de diyelim herşey 4/4 lük denk geldi. Yine de 1 ayda hamile kalma olasılığın %15sağlıklı ya içime öyle doğuyor
D Vitamini düşük benim hepYerim seni valla sende boşa kuruntu yapıyorsun kuzum. Bak bana kızma. Daha 1 yıl bile olmamış. Herhangi bir sıkıntın da yok şükür. Biliyorum elinde değil ama kafanı bi boşalt. Demek ki benim yerimde olsan çıldırırsın:) ha eğer hemen olsun istiyorsan d vitamini ve b 12 vitaminine de baktır. Benim çok düşüktü. Geçen ay o ampullerden ekmeğe kırdım yedim:) belki de vesilesi olmuştur. Döllenmeyi zorlaştırıyor. Yumurta kalitesini bozuyormuş.
duramadın demiKayınvalidem dün bana çok laf soktu bende bugün dedim:) bende hamileyim diye. İnanır mısın hiç sevinmedi. Haa iyi dedi
Yenıdır kuzum hayılrı olsun dıyelım 2 gune bır tekrarla kanını sevındım senın adına fazla kalkma ayaga daÜzülme kuzum. Bidahaki ay olur benim de 78 çıkmış kimyasal olabilir diyorlar. Allah öyle istediyse ne yapalım
O yumurta kalitesini bozuyor kuzum. Ampullerden al 15 günde 1 kullanD Vitamini düşük benim hep
Utanır inşallahduramadın demi
yazıklar olsun ona da 2 sene olmamış şimdi olmuş insan sevinir
İnşallah artar balım dua edin nolur.çok uzun zaman sonra oldu ya. Korkuyorum işteYenıdır kuzum hayılrı olsun dıyelım 2 gune bır tekrarla kanını sevındım senın adına fazla kalkma ayaga da
ARA ARA DAMLA SPREY KULLANIYORUM DA BU AY AMPÜL ALAYIM .O yumurta kalitesini bozuyor kuzum. Ampullerden al 15 günde 1 kullan
Kuzum ampulden başladı yükseltmedi benimkini de. Ampul kullan. Bide b 12 ölçtür. İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var. Orda takviyeler falan var yumurta kalitesi için. Ovülasyon testi kesin kullan. Ben Ovülasyon testinde yumurtlama olmadığını fark etmiştim. Doktor da polikistik över demişti. Kilo verdim sonra yumurtlamam olmaya başlamıştı.o sayfadan takviye alacaktım eğer kendime bi kaç ay vermiştim. Ha bi de Klomen verdi o da büyüttü yumurtayı demek kiARA ARA DAMLA SPREY KULLANIYORUM DA BU AY AMPÜL ALAYIM .
BİDE PREGNACARE HİM &HER CONCEPTİON VİABİOTİCS DİYE Bİ TAKVİYE ALDIM EŞLİ KULLANILIYOR.
BAKALIM ADET OLMAYI BEKLİYORUM DÜN OLCAKTIM OLMADI KARNIM BELİM AĞRIYO BAYA BUGÜN OLURUM HERALDE.
REGLİN 2.GÜNÜ DE DOKTORA GİDEYİM
Bir gebenin günlüğünden ovülasyon testi aldım ama yapamadım doğru düzgün tüm gün iş yerindeyim bi dahaki ay bırakıyorum adam akıllı öylr başlarım diye düşündüm zaten o markanın testi silik çıktı :) almıycam takviyelerini bi yakınımız tavsiye etti bu takviyeyi paketin yarısında geberlik haberi gelmiş pahalı da zaten adet olmayı bekiyorum başlıcam kullanmayaKuzum ampulden başladı yükseltmedi benimkini de. Ampul kullan. Bide b 12 ölçtür. İnstagramda bir gebenin günlüğü sayfası var. Orda takviyeler falan var yumurta kalitesi için. Ovülasyon testi kesin kullan. Ben Ovülasyon testinde yumurtlama olmadığını fark etmiştim. Doktor da polikistik över demişti. Kilo verdim sonra yumurtlamam olmaya başlamıştı.o sayfadan takviye alacaktım eğer kendime bi kaç ay vermiştim. Ha bi de Klomen verdi o da büyüttü yumurtayı demek ki
Evet gebelik testi aşırı kötü ama Ovülasyon testleriyle takviyeleri iyi baya. Kuzeninin takviyesi işe yaradıysa onu da kullanabilirsin kuzum. Ama içeriğine dikkat et. Mesela ona iyi gelen sana zarar verebiliyor. İncir kürü incir kürü dediler kullandım bi umut:) benim süt hormonu bir yükseldi memelerden süt gelmeye başladı. Bana zararı oldu ama onunla gebe kalan çok varmışBir gebenin günlüğünden ovülasyon testi aldım ama yapamadım doğru düzgün tüm gün iş yerindeyim bi dahaki ay bırakıyorum adam akıllı öylr başlarım diye düşündüm zaten o markanın testi silik çıktı :) almıycam takviyelerini bi yakınımız tavsiye etti bu takviyeyi paketin yarısında geberlik haberi gelmiş pahalı da zaten adet olmayı bekiyorum başlıcam kullanmaya
Aslına bakarsan bence bunların hiç birine de ihtiyacın yok. Hormonların gayet normal. Yumurtan var. Eşinin spermi de iyiydi galiba. Senin tek yapacağın vitamin içerikli takviye kullanmak ve rahim filmi çektirmek bence. Rahim filmini de kafan rahatlasın diye söylüyorum. Senin hiç bişeyin yok. 1 sene olmadı diye olmayacak mı sanıyorsun? Tek yumurtalıkla bile gebe kalıyorlar. Menepoza girmeye yaklaşmış kadınlar da gebe kalıyor. Kafayı rahatlat. Valla bu ay kafam rahattı. Bi iki ay olmazsa rahim filmi çektiririm diyordum. Bi de eşim dedi ki, üzülme canım eğer olmazsa arabamı satarım tüp bebek yaptırırız demişti. O beni nasıl rahatlattı anlatamamBir gebenin günlüğünden ovülasyon testi aldım ama yapamadım doğru düzgün tüm gün iş yerindeyim bi dahaki ay bırakıyorum adam akıllı öylr başlarım diye düşündüm zaten o markanın testi silik çıktı :) almıycam takviyelerini bi yakınımız tavsiye etti bu takviyeyi paketin yarısında geberlik haberi gelmiş pahalı da zaten adet olmayı bekiyorum başlıcam kullanmaya