Sadece karın ağrısı ve yumurtlama günümden beri hiç geçmeyen göğüs sızlamalarım var, bulantı baş dönmesi falan yok, kabızlık ya da aşerme de yok, bi de sık sık ateş basması var, aslında çok ümidim yoktu ama iki gündür dayanılmaz kasık ağrılarım vardı, daha adetime de 5 gün var ama dayanamadım verdim kanı, bakalım aricam şimdi mafoldumben
Kan tahlilini yaptırdım 0,65 çıktı. 1 hafta var daha ama geçen ay adetimden 1 gün önce yaptırmıştım 0,20 çıkmıştı. Ben tabi heveslendim artış var gibi gelince. Doktor hatta ultrasona bile aldı belki görülür diye ama göremedi tabi. haftaya adet olmazsan cuma günü gel bir daha kan testi yapalım az bir artış bile olsa hamile sayabilirsin kendini dedi. Hadi bakalım hiç yoktan iyidir yine umutlu umutlu bekleyeceğimÇok üzgünüm çoook
arkadaşlar merhaba.ben çok üzgünüm.bu tarafa yazmak pek istemiyorum.ama korkarım kı adet olacağım.artık umudum söndü.bilmiyorum bende anne olmak istiyorum.lütfen bana dua edin.
selam kizlar, kimseler yokm u?? ben daha adet olmadim ama karnim cok sanciyor yani adet sancisi gibi ama gelen giden yok. Dündü benim adet günüm normalde en son adet tarifim ise 19 kasim idi...neese insallah gelm,ez kirmizilar...bekliyorum...birde diyorum ki gidip bir test mi alsam da yapsam....
canım bekle istersen şuanda sadece kanda çıkar inşallah hamişsindir cnm dualarım seninle:)))))))))))))))))