mrb bende laboquick ovulasyon testi kullanıyorum adetime 5 gün var bugün ovulasyon testi yaptım resimdeki gibi çıktı. senin de bu şekilmiydi acaba. resmi yorumlarmısın .. TECRÜBESİ OLAN HERKES YORUMLARSA ÇOK SEVİNİRİM. laboquick erken gebelik testi yaptım negatif çıktı. sanırım erken daha. çok sabırsızım
Eki Görüntüle 1043261
evet canm adetime 1 hafta filan varken bu sekilde idi 1 hafta sonra filab grbelk testi ile birlikte tekrarlamistm ovu.testini daha koyu cikmisti adetine 5 gun varmis 2-3 gun sonra tekrarla birde adt gunundr bak bakalm daha da koyulasacakmi ?? insaAllah istedign sonucu alirsn benmde dis gebelk riskm var p.ertesi belli olacak bana da dua edn lutfn.Haberdar et bizi.
Cvp icin cok tesekkur ederim en azından umudumu yitirmemis oldum. 3 gun sonra tekrar test yapip eklerim. Bu arada inşallah senin dis gebelik degildir. Ilk hamileligin mi senin
bence de umut var gibi ama sana basta soylemek istemedm benmde ov.test.poziuf cikinca arastirdm biraz netten ole hamisligini ogrenen cok kisi olmus.Benm 4.gebeligim bu ama yasayan yok diger 3 u dusuk oldu (bos gebelk karnimda oldu birde ektopik dediler kimyasal dediler o daha netlesmedi ) buda 4. cu insaAllah bir problem cikmaz hayirlisi ile kucagima alirim.sende sonucu bildirirsen sevinirim.insaAllah istedigin sonucu alirsin :))
bence de umut var gibi ama sana basta soylemek istemedm benmde ov.test.poziuf cikinca arastirdm biraz netten ole hamisligini ogrenen cok kisi olmus.Benm 4.gebeligim bu ama yasayan yok diger 3 u dusuk oldu (bos gebelk karnimda oldu birde ektopik dediler kimyasal dediler o daha netlesmedi ) buda 4. cu insaAllah bir problem cikmaz hayirlisi ile kucagima alirim.sende sonucu bildirirsen sevinirim.insaAllah istedigin sonucu alirsin :))
Kizlar adete bikac gun kala ovulasyon testi silik olup hamile kalan var mi? İlla koyulasmasi mi gerek
CNm sen bu testi yaptığın ay mı kaldın hanileSelam hanımlar bni adete 2-3gunum falan var sizce umut var mı yoksa daha mı koyu olmalı
Senem hanım siz bu paylaşımı yaptığınız ay hamilemiydiniz ? Benim de Suan testleri. Ayni böyle koyu adetime 4 gun varSelam hanımlar bni adete 2-3gunum falan var sizce umut var mı yoksa daha mı koyu olmalı
Kusura bakmayın geç CvP veriyorum ama yok değildim sonraki ay hamile kaldımSenem hanım siz bu paylaşımı yaptığınız ay hamilemiydiniz ? Benim de Suan testleri. Ayni böyle koyu adetime 4 gun var
Yaaa .. Neyse benim de bu ay hepKusura bakmayın geç CvP veriyorum ama yok değildim sonraki ay hamile kaldım
Hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın CnmYaaa .. Neyse benim de bu ay hep
Koyu da bakalım iki uc gun kaldı bata ak koyun kara
Koyun çıkar meydana :))
Amiiiin cm'n Allah razı olsun :)Hayırlısı inşallah güzel haberler alırsın Cnm
Bu şekilde hamile kalabildiniz mi benim de silik dekızlar bende adetimden iki gün önce gebelik testi yaptınm ikinci çizgi çok silik çıktı. yarın sabah tekrar yapıcm sizce hamile miyim?
Evet 4 aylık hamileyim ovilasyon testleri işe yarıyor gerçekten sizi de tebrik ederimBu şekilde hamile kalabildiniz mi benim de silik de
Allah bağışlasınEvet 4 aylık hamileyim ovilasyon testleri işe yarıyor gerçekten sizi de tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?