adetine 2 gün kala ovülasyon testi pozitif olupta hamile olan varmı

evet canm adetime 1 hafta filan varken bu sekilde idi 1 hafta sonra filab grbelk testi ile birlikte tekrarlamistm ovu.testini daha koyu cikmisti adetine 5 gun varmis 2-3 gun sonra tekrarla birde adt gunundr bak bakalm daha da koyulasacakmi ?? insaAllah istedign sonucu alirsn benmde dis gebelk riskm var p.ertesi belli olacak bana da dua edn lutfn.Haberdar et bizi.

Cvp icin cok tesekkur ederim en azından umudumu yitirmemis oldum. 3 gun sonra tekrar test yapip eklerim. Bu arada inşallah senin dis gebelik degildir. Ilk hamileligin mi senin

Cvp icin cok tesekkur ederim en azından umudumu yitirmemis oldum. 3 gun sonra tekrar test yapip eklerim. Bu arada inşallah senin dis gebelik degildir. Ilk hamileligin mi senin

bence de umut var gibi ama sana basta soylemek istemedm benmde ov.test.poziuf cikinca arastirdm biraz netten ole hamisligini ogrenen cok kisi olmus.Benm 4.gebeligim bu ama yasayan yok diger 3 u dusuk oldu (bos gebelk karnimda oldu birde ektopik dediler kimyasal dediler o daha netlesmedi ) buda 4. cu insaAllah bir problem cikmaz hayirlisi ile kucagima alirim.sende sonucu bildirirsen sevinirim.insaAllah istedigin sonucu alirsin :))

Ama en azindan hamile kalabildigine sevin. Ben henuz o duyguyu yasayamadim. Rabbim herkesin gonlune gore versin insallah

Ben bugun adet oldum malesef hamile degilim.senin durumun nasil.insallah bi problem yoktur

Kizlar bende 2 3 güne bekliyorum reglimi ama çok fazla kasık ağrım var. Bide 3 gündür günde 1 damla gibi kahverengi akintim var, testi yaparken idrari topladığım kaptada ince kan pıhtılari gördüm. Ama ovulasyonum pozitif. 30 nisanda pozitifti ve etkinlik yaşanmıştı gebelik testi sonucumu da eklicem inşallah pozitif olur... :sly:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400091363802.jpg
    31,9 KB · Görüntüleme: 743
Kizlar adete bikac gun kala ovulasyon testi silik olup hamile kalan var mi? İlla koyulasmasi mi gerek

Kizlar adete bikac gun kala ovulasyon testi silik olup hamile kalan var mi? İlla koyulasmasi mi gerek

Cnm ben daha önce zaten resmini koymustum. Benimki cok belirgindi. Smdi Allaha Şükür hamileligimin 8.haftasini bitirdik. Bence belirgin olmali ama 2. çizgi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar nolur cevap verin adetime 10 gun kala ovulasyon testi yaptim cok bariz belli 2 cizgi cikti normalinde 28 gunde bir adet gordugum icin 12.gun yumurtlama olarak biliyorum yanlismi biliyorum yada yenidenmi yumurtluyorum ben anlamadim hamilelik olabilirmi nolur cevap verin

Selam hanımlar bni adete 2-3gunum falan var sizce umut var mı yoksa daha mı koyu olmalı

Eklentiler

• image.jpg
    37,6 KB · Görüntüleme: 618
Kızlar ovulasyon testi adete iki gün kala silik de olsa çıkar mı ki?
Yani silik çıkması normal mi
Biraz site değişti ya takip etmem zor olur
Etiketlerseniz sevinirim
Ve ikinci sorum
Dün hayalet çıkan ikinci çizgi
Bugün bariz belirginleşmiş
Ama gebelik testi kocaman negatif
Kısacası ovulasyon testindeki ikinci çizgi regle yakın koyulaşır mı silikleşir mi ???
Bu durumu yaşayan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…