- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.679
- 748
- 49
sevalcim bugün kontrolüm vardı. bebişim de ben de iyiyiz 2123 gr olmuş. benim kan gurubum 0+ eşimin AB+ kan uyuşmazlığımız yok ama birdirine en uzak guruplar olduğu için yeni doğan sarılığı olma ihtimali yüksekmiş. biraz üzüldüm ama çoğu bebek sarılık oluyormuş kısa zamanda geçiyormuş inşallah hiç olmaz. canım sıkıldı biraz bu duruma... saçları uzamış, yanakları tombik tombik :) şimdiye kadar 9,5 kilo aldım doktor normal olduğunu söyledi. ha bu arada geçen hafta ilk çatlaklarımla tanıştım, üzülmedim dersem yalan olur ama anne olmak fedakarlık istiyor...
senin prensesin nasıl? sen nasılsın? 28 inde tekrar kontrolüm var. haberlerini bekliyorum. öpüyorum
merhaba kızlar, bende dün akşam ve bugün sabaha ovülasyon testi yaptım. dün akşam silik 2. çizgi çıktı bu sabahta 2. çizgi daha belirgindi fakat gebelik testi negatifti. adet dönemim geçti ama göğüslerim adet olacakmışım gibi ağrıyor ve akıntım var? sizce ne olabilir?
sevalcım tebrik ederim allah analı babalı buyutsun ben hala dogurmadım açılma yok bebısim 3.100gr beklıyorum sabırsızlıkla tatlı kızını opuyorum sende kendine dikkat et, öpüyorum
ay canım benim minnacık diymi, sütün geldi mi hemen? Ruyalarıma girıyor oglum Allahım saglıkcanım ya senden ses çıkmadı uzun zaman bende seni erken doğum yaptın sandım allah kazasız doğum nasip etsin maasallah bi görsen kızımı bakmaya kıyamıyorum ....tez zamanda yavrunu kollarına almanı dilerim bende öpüyorum habersiz koyma sakın by
ay canım benim minnacık diymi, sütün geldi mi hemen? Ruyalarıma girıyor oglum Allahım saglık
la kucagıma almayı nasip et
evet canım sütüm hemen geldi ....maasallah güzel emiyo kızım..allah tez zamanda kavuştursun oğluna benim kızın burcu yay oldu seninki oğlak olucak azıcık bekleseydi ben gibi kızımda oğlak olcaktı allah sağlık versinde burç önemli değil kendine dikkat et..öpüyorum haberlerini bekliyorum bu arada kızımın ismiALYAMİNA allah adıyla bağışlasın inşallah by
merhaba arkadaşlar ben de adete 2gün kala ovulasyon testi yapmaya başladım 3 testin 3 ü de aynı koyulukta çift çizgi çıktı. adet günü gebelik testi tek çizgi çıktı sonraki testte ise 2. çizginin olduğu yerde kırmızı dağınık leke vardı. şimdi bakıyorum da ovulasyonda çift çizgiyi gören herkes hamile kalmış. ne güzel. sevindim sizin adınıza. Rabbim sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah
seval ben hala dogurmadım. Alyamina nasıl? Logusalık nasıl gidıyor? Benım ayaklarım sismeye basladı obez ayagı gıbı valla. Sancıların gelmesını bekliyorum. Sizi opuyorum, gorusuruz
inanmıyorum günün doldu ama canım sancı falan yokmu......alyamina çok iyi maasallah loğusa dönemimde çok iyi geçiyor 25 günlük olduk bile ....benim ödemim olmadı şükür doğum yapınca geçer hiç dert etme normal doğurabilcenmi korkmuyonmu kız bende çok öpüyorum kazasız dogur dualarım seninle canım
Arkadaşlar benim iş biraz karışık.. Bende PKO var..bir çok doktor hamile kalmamın güç olacağını söylemişti.. PKO'dan dolayı da adet düzenim ciddi derecede saçma
Mesela son 5 ay şu şekilde;
5 nisan -28 mayıs (54 gün)
28 mayıs-21 temmuz (54 gün) ama bu tarlusal kullanarak oldu
21 temmuz-25 agustos (36 gün)
25 agustos-4 ekim (41 gün)
Vee 4 ekimden bu güne yani 21 kasıma hala adet olmadım yani 49. Gün..
Bu 49 günlük süre içinde karar verdik ve korunmayı bıraktık.. Ben de ovülasyon testi aldım.. Hesapalamsına göre yapayım dedim ama düzenli bir şekilde adet olmadığım için yapamadım.. Bu arada hamilemiyim diye 4 kasımda kan testi yaptırdım negatif çıktı.
4 gün önce eşim şu kalan ovülasyon testinden yapsana bi bakalım dedi bende saçmalama bu yakınlarda adet olurum yumurtlama dönemim geçmiştir dedim kiii teste bi baktık çift çizgi... Yuppiii yumurtluyorum dedim ve hemen çalışmalara başladık.. Ertesi gün yani 2. Gün yine baktım yine çift çizgi ve bu sefer gebelik testi de yaptım silik pembe çizgi çıktı.. 3. Günde aynı şekilde hem ovülasyon hem gebelik testi 4. Günde.. Eee artık yumurtlamanın bitmesi gerekmyor muydu hala çift çizgi çıkıyor?? Ovülasyon testinde belirgin gebelik testinde sllik bir şekilde..
Merak ettiğim hamileliğin ilk günlerinde ovülasyon testinde bakılan FSH hormonu yükselior mu??
Doktorumu aradım telefonda bilgi veremem dedi.. Dış gebelik olabilir bakmamız lazım dedi..
Çoookk merak ediyorum acaba hamilemeym..
Hamileysem süper olacak yaa)
Heinize sevgiler))
ark.mrb.bu ovulasyon testi ile gebekigin.anlasilmasi bence dogru bende labaquick marka ov.testi kullaniyordm bu ay kullanmadm yumurtlama gunu filanda hc hesaplamadm esimin israri uzerine adete 1 hafta falan vardi elimde kalan 3-5 testim vqrdi 1 tanenesini denedm 2.cizgi de ilki kadqr olmasada kirmizi idi 3-4 gun sonra yine yaptm yine ayni bu arada arastirdm boyle hams oldugunu ogrenen varms bat tarihm geldi bir daha yaptm 2.cizgide kipkirmizi pozitif yani ama adet gunm dayanamadm gidip test aldm aksam uzeri idi testi yaptm 2.cizgi belli belirsz cok silik birgun sonraki sabah yine ayni silk cizgi aksama kan testi deger 106 ama deer cok artmiyor dis gebelk riskm var simdi seri beta hcg olcturuyorm merak eden varsa diye yazmak istedm yani adet zamani pozitif cikan ovulasyon testi gebelk lehine ben artik adet gecikmsi olmadan ov.testi ile ogrenicem.sizden ricam bana dua edin lutfn dis gebelk olmasn..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?