Testte silik çizgi lütfen bakar mısınız

Canım ben bugün dayanamayıp dün eşimi aldırdım erken testi de yaptım ama tabii ki negatif çıktı yapmama sebebi de evde test oldukça ne kadar saklasam da aklım hep orada kalıyordu en iyisi dedim bunu da yapıp sonucu kabullenmek ve sanırım bugün ya da yarın döngüm başlayacak karın ağrıları yaşamaya başladım Bir dahaki aya kendime şöyle de bir karar verdim yumurtlama günlerimi de takip etmeyeceğim çünkü onları takip edince de bir sonraki ay adete yaklaşık tekrar insanın kafasında acaba hamile miyim diye soru işaretleri kalıyor bu durum da adet öncesinden adet olana kadar strese sebebiyet veriyor ve her şey aksıyor o yüzden gelişi güzel kafaya takmadan devam etmeye karar verdim zaten olacak olan oluyor Bir de ben düşük yaptığım hamileliğimde de dediğin gibi hiçbir belirti yaşamamıştım yumurtlama günlerini değerlendirmiştim tabii o zaman adetlerimi düzenliydi adetim geçince 3 günü silik çizgi görüp kan vermiştim öyle öğrenmiştim demek ki hayırlısı böyleymiş bu ay içindemek ki hayırlısı böyleymiş bu ay için
Bir de gerçekten artımed marka yalancı pozitif çıkartıyormuş ilk defa başıma geldi bunu da öğrenmiş oldum

Canım merhaba. Çok afedersin sorunu yeni gördüm. Üzgünüm ama testi resimden seçemedim ikinci çizgiyi göremedim. Artimed değil erken gebelik testi denemek regl öncesi daha sağlıklı olur💝 ama iki kere pozitif çıktı diyorsan da test ile hiç uğraşma hemen kan vermeye git derim ben.
Reglim bir ay gecikti ilk yarım saate yakın tek çizgiydi sonradan böyle oldu silik bir şekilde ikinci çizgi görünüyor kasıklarımda ağrı ve karnımda şişlik hissediyorum regl olmadığım için mi böyle bilmiyorum

Eklentiler

• IMG_1481.webp
    IMG_1481.webp
    82,7 KB · Görüntüleme: 22
Reglim bir ay gecikti ilk yarım saate yakın tek çizgiydi sonradan böyle oldu silik bir şekilde ikinci çizgi görünüyor kasıklarımda ağrı ve karnımda şişlik hissediyorum regl olmadığım için mi böyle bilmiyorum
Canım merhaba 1 ay gecikme ile bu şekilde çizgi çıkması mümkün değil kopkoyu bir çizgi çıkması lazım ve ilk 5 dakika içinde çıkması lazım🥺 bu testteki kuruma çizgisi ile karmaşık bir çizgi oluşmuş. Muhtemelen şişlik ve ağrı regl olmadığın için🥺

Back
X