tamam yazıcam öpt
nerelerdesin sesin kesildi herşey yolundadır umarım.......
tatildeydim dün geldim kızın olacak demek ne güzel bizim oğlanla beşik kertmesi yapalım onlarıbu gün kontrole gittim bende 235 gr olmuş. ben bi ayda nerdeyse iki kilo aldım ilk üç ay hiç almamıştım. dörtlü test için kan verdim kalbini dinledi yerine baktı solda dedi pipisini gördü iki gün önde gidiyor gelişimi ultrason resminde babaya benzettik ama inşallah bana benzer... 17sinde röntgen uzmanı inceliycek herşey normal gözüküyor dedi ama baktırmakta fayda var sen tetenoz aşını yaptırdın mı? sağlık ocağına gitmedim hiç haberleşelim öpüyorum hoşçakal
aman iyi sevindim canım benimde 5 eylülde dört boyutlu ultrasonda parmak sayımı olucak..tetanozumda 22. haftada dedi sağlık ocagındaki hemşire herşey yolunda benimde benim kız fıkır fıkır çok hareketli maaşallah. allaha emanet ol seni tanımasam da herzaman aklımdasın kulüp arkadaşım öpüldünbu arada benim ismim SEVAL...... şaka gibi 5 aydır yazışıyoruz ama isimlerimizi bilmiyoruz by
benim oğlanda arada bi tekmeliyor çok hoşuma gidiyorbenim adım da gizem evet isimlerimizi bilmeden aylardır konuşuyoruz yazışmaya devam edelim olur mu kendine çok dikkat et sende benim aklımda ve dualarımdasın kızını seni çok çok öpüyorum, hoşçakal...
4lü testin sonucunu doktorum bu sabah arayıp haber verdi risk oranı 100.000 de 1 kemik açıklığı 500.000 de 1 ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAHIM.... ona bişey olsaydı ben ne yapardım... 17sinde iç organlarına bakılacak sevalcim kendine dikkat et...
çok sevindim canım benden 4 lü test istemedi doktorum bende de bel ağrısı var adet olcak gibi eşimin yardımı olmadan yatıp kalkamıyorum allah kazasız kucağımıza almayı bi nasip etse öptüm by
geçmiş olsun canım, inşallah hemen düzelirsin geçmezse doktoruna danış ihmal etme Allah yardıncın olsun sana da bebişine de sağlık diliyorum iyi haberlerini bekliyorum kandilin mübarek olsun...
canım merhaba uzun zaman oldu erken doğum riskinden dolayı 1 aydır haastanede yatıyorum plesentam aşağıda oldugu için normal doğum yaşayamıycam çok fenayım sen ne durumdasın inşallah güzel oğlun yaramaz lık yapmıyodur annesine ken dine ii bak
geçmiş olsun çok üzüldüm, ondan sesin çıkmıyordu... şimdi iyi misin? tatlı kızın nasıl tekmeler çok mu? bu gün şeker yüklemesi yapıldı normal çıktı. kanım düşmüş biraz kan hapı başladı doktor.. kendine çok dikkat et, içini ferah tut sağ salim bebeklerimize kavuşuruz inşallah... hoşçakal
şuan herşey yolunda kızım iyi maasallah bol bol tekmeliyo.... benimde şeker yüklemem çarşamba günü sende kendine çok dikkat et doktorun tarih verdimi doğum için bana aralık 15 dedi sezaryen kazasız bir olsa başka bişiy istemiyorum öpüyorum by
hiç konuşmadık ama normal oacak anlaşılan konuşmalarından öyle hissettim tabi bi aksilik olmazsa epidural normal istiycem. inşallah gününü doldurur hayırlısı... kendine dikkat et, görüşürüz
slm canım geçmiş kurban bayramın mübarek olsun ....doğuma çok az bi süre kaldı çok heyecanlıyım sende durumlar nasıl yalancı doğum ağrıların başladımı bende oluyo ara ara perşembe randevum var 2 hafta önce bebeğimin kilosu 1.300 gr dı seninki nasıl kendine iyi bak haberdar et .....
senin de bayramın mübarek olsun, ben iyiyim sen de iyisindir umarım. ben de 10 gün önce gitmiştim doktora 1267 gr dedi. ya bu yalancı sancılar nasıl oluyo ben de ya olmuyo yada ben anlamıyorum. ben de cumartesi kontrole gidicem. sana doğum tarihi vermişti diymi doktorun. bu arada nerde yaşıyorsun ben bursadayım. bu günlerde hep alışveriş yapıyoruz odası, kıyafetleri, bebek arabası benim ihtiyaçlarım.... battık valla. helal olsun canım oğluma, isini kıvanç koymayı düşünüyoruz. ismiyle yaşasın canım bebeğim... siz isim düşündünüzmü tatlı kızınıza? randevulardan sonra haberleşelim. kendine ve bebişe ii bak, öpüyorum ikinizide....
slm canım maşallah bizimkininde herşeyi hazır erken başladık almaya ....15 aralık demişti ama buğün doktora gittim ve 33 haftalık görünüyo daha erken alabilirim dedi kilosu 1. 700gr ismide nasip olursa ALYA MİNA olucak......... allah isimleriyle bağışlasın evlatlarımızı ben afyonda yaşıyorum.SENDE SORMAYI UNUTMA doğum tarihini kilosunu çok öpt ken iii bak
cumartesi kontrolum var demiştim ya 1700 gr olmuş bebişim doktor bayağı saçı var dedi 37. haftadan sonra doğumu bekliycez çalışabilirsin dedi. beklemedeyim anlıycağan.... öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?