kıslar hala adet olmadım..ama adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum tek değişiklik altımı ıslak gibi hissediyorum hadiii hayırlısı...
kızlaaaaaaaaaarrrrrr ne diyosunuz siiiiiizzzzzzzzhiç öyleymişim gibi gelmiyorki banaaaaaaaaaa
ayy eğer öyleysem düşüp bayılırım yaaa
yarın yapsam çıkarmıki uyuyamam da ben şimdi
kızlaaaaaaaaaarrrrrr ne diyosunuz siiiiiizzzzzzzzhiç öyleymişim gibi gelmiyorki banaaaaaaaaaa
ayy eğer öyleysem düşüp bayılırım yaaa
yarın yapsam çıkarmıki uyuyamam da ben şimdi[/QUOT
yarın testindeki çizgi silik çıkıcaktır ikinci çizgiyi görürsen kan testi yaptır canım hadi hayırlı olsun
bu sanırım banaydı:)
geçmedi daha. 2-3 gün var. 4 veya 5inde olmam gerekiyor. hatta 1 -2 gün kalmış saate baktımda
merhaba herkese
benim sat 6 nisan. ovulasyon testini 21 nisandan beri yapıyorum. ilk kopkoyu ikinci çizgi (birinciden de koyuydu) 1 mayısta çıktı. 29 nisanda yani koyu çizgi çıkmadan 2 gün önce ve dün ilişki oldu. bugun tekrar ovulasyon testi yaptım. ikinci çizgi yine çok koyuydu. bu koyuluk kaç gün sürüyor acaba?
bir de neden bu kadar geç çıktı yumurtlama çizgisi anlamadım. :/
şimdiden tesekkur ederm cevaplara.
Canim benim böyle olmustu 12 mart ta yani 22. siklus günümde görmüstüm ovu testte gülen yüzü ve tabi adetimde ona göre gec geldi.
merhaba herkese
benim sat 6 nisan. ovulasyon testini 21 nisandan beri yapıyorum. ilk kopkoyu ikinci çizgi (birinciden de koyuydu) 1 mayısta çıktı. 29 nisanda yani koyu çizgi çıkmadan 2 gün önce ve dün ilişki oldu. bugun tekrar ovulasyon testi yaptım. ikinci çizgi yine çok koyuydu. bu koyuluk kaç gün sürüyor acaba?
bir de neden bu kadar geç çıktı yumurtlama çizgisi anlamadım. :/
şimdiden tesekkur ederm cevaplara.
teşekkür ederim beyazlımheyecanladım nedense :) geç yumurtladım demek bu ay. peki bu sadece koyuluk 1 gün mü çıkıyor? ben bu ay ilk kez bu testleri yapmaya başladım da pek bilmiyorum.
normalde ovulasyon 3 ile 5 gun arasi daha uzun surmuyor benim bildigim:)
rica ederim mardukcum hepimizin yolu ayni
bilmem ki canim benim ki zaten ilgincti ben icinde 7 tane test olan almistim
ve 15 günde mi ne baslamistim ve tam umudumu kesmistim dedim aman gec yapmaya basladim testi ve cikmaz artik ama iste tam o 22. gün daha bir test vardi ve dedim öylesine yapayim bitsin
ve bir baktim ki gülen yüz
ama hamile degilim o da ayri bir konu.
doktor diyor kistinden dolayi hamile kalmiyon
bakalim kontrollerim vs sürüyor.
ben de öyle biliyorum ama testte yumurtlama olacağını gösteriyor ya acaba yumurtlama olduğunda da hala devam ediyor mu aynı koyuluk? o zaman kırmızı çizgi yumurtlama bitene kadar devam mı ediyor acaba?[/QU
yumurtlama oldugundada devam ediyor galiba, bende kullandim, bir sali gunu yapmistim ilk, bir cizgi vardi , carsamba sabah yaptim iki koyu cizgi; persembe ayni, cuma aksami yaptim tekrar o zaman iki cizgi vardi ama birtanesi az belliydi, kutudada oyle oldugun zaman negatif demek yaziyordu bende anlamadim bir turlu bundan birsey:)
çok geçmiş olsun. en kısa zamanda iyileşirsin inşallah ve bebek gelirher şeyin hayırlısı hepimiz için...
kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709
doktor muaynesine gittin mi? ben henüz gitmedim biraz bekleyeyim diye düşündüm ama sabredemiycem cuma yada cumartesi giderim sanırım. Gelişmelerimizi paylaşalım doğumdaşım bakalım hangimiz önce doğuracak?
kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?