canım daha gitmedim pazartesi gidicem nasipse haberleşelim valla bende çok merak ediyorum hadi güzel haberler alalım inş mucckkkk
kızlar doktor randevumuz pzrtesi 9 da çok heyecanlıyım acayip uyuyorum kafamı kaldıramıyorum çok güzel bir duygu belirtiler hakkında sorusu olan varsa seve seve cevaplarım .....kimse ümidini yitirmesin sakın allah yar ve yardımcımız olsun AMİİİNN.........
ben bugün doktora gittim daha çok erken olduğunu kesenin görünmediğini söyledi folik asitim bitmişti folikasit yazdı pazar günü b hcg 80 di. kesenin görülmesi için 2000lerde olması gerekirmiş. cumaya kadar ancak 500 olmuştur dedi. 5 gün sonra gözükür dedi. 4+5 teyim 5+3 te gözükück yani. bi de kızlar üstten baktı ultrasonla belkide ondan görünmedi diyorum bu 5 gün nasıl geçer............. keşke erken farketmeseydim. bhcg yükselmişmi diye yeniden test yaptım pazar gününe göre çok daha kırmızı ve besbelli. oyüzden moralimi bozmuyorum. size tavsiyem 5. hafta bitmeden ne test yapın ne doktora gidin insan boş yere geriliyo.......
canim önceliklen hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah darisida bizim basimiza artik..
sana sorum esimde sperm azligi var yazmissin eger sakincasi yoksa sperm sayiniz kacti benimde esimde ayni sorun varda sakincasi yoksa yzarsan sevinirim .
canım hcg çok düşük geldi bana benimki 179.83 dü adet günümde keşke acele etmeseydin bak olasıya kadar sabrettik şimdi bebeklerimiz bizimle allah bağışlarsa sıkma canın....
mrb cnm ,benim eşimin sperm sayısı 3 milyondu gecen ay ilaç tedavisi aldı ve mucize bir şekilde oldu allahım yüzümüze baktı ..........sizinki nekadar?
canim gercekten mucize Rabbim ol dedikten sonra istersen 1tane sperm olsun yine olur bunu cok iyi anladim.Rabbim hayirlisiylan kucagina almayida nasip eder insallah.
bizim 2,5-5milyon arasi degisiyor ama 4yil oldu halen birsey yok siz hangi ilaclari kullandiniz ve sadece sorun sperm sayisimiydi veya varikozelde varmiydi?kusura bakma sorularim bitmiyor eee insan böyle hamile kalanlari görünce umutlaniyor iste..
kızlar dayanamayıp bugün eşimle doktora gittik veeeeeeeeeeeeeeee keseyi gördükhemde çok iyi yere yerleşmiş ufaklık doktor öyle dedi. çok mutluyum 2,5 hafta sonra bu doktora 1,5 hafta sonra da başka doktora randevum var. doktor manyağı oldum valla fotoğrafını çekip göndermek istedim ama fotoğraf bembeyaz çıkıyo. rahmin tam ortasında bir yuvarlak. çok mutluyum darısı hepinizin başına
sevasya iyi haberlerini bekliyorum, öptüm hepinizi
çok sevindim hayatım benimde sabah 9 bakalım ne olucak hayırlısı allahtan haberleşiriz tatlım kendine ve bebişine iyi bak.......
sende kendine canına iyi bak, yarın görüşürüz öptm
canım ben zaten hiç umutlanmadım. hiçbir belirti yok çünkü. yarın yarından sonra adetim gelcek biliyorum. kızlar öyle yorumlar yapınca acaba mı demekten kendimi alamadım açıkçası.. bugün test yapcaktım yapmadım. adetim geçer de gelmezse o zaman yapcam..
kendimizi hazırlıyoruz hamileliğe her anlamda hamileymişiz gibi geliyor sonra tabi hüsran.. psikoloji tamamen etkiliyor. geçen ayçok gecikti benim mesela..
çok sevindim arkadaşım benimki de minicik bişey... ya sorma ben hasta oldum boğazım şişti her yerim ağrıyo dünden beri geçer diye bekledim ama yarın iyileşme göztermezse doktora gidicm ilaç kullanmamak için direniyorum. dikkat et kendine beni klima böyle yaptı, klimalı yerlerde kalma. görüşürüzcanım yeni geldik hastaneden kesemiz gözüktü daha çok küçük diye 10 gün sonrasın randevu aldık artık bebeişlerimiz bizimle çok mesudum allah herkezin evladını bağışlasın inşşş...
çok sevindim arkadaşım benimki de minicik bişey... ya sorma ben hasta oldum boğazım şişti her yerim ağrıyo dünden beri geçer diye bekledim ama yarın iyileşme göztermezse doktora gidicm ilaç kullanmamak için direniyorum. dikkat et kendine beni klima böyle yaptı, klimalı yerlerde kalma. görüşürüz
ay canım ya geçmiş olsun aman dikkat et kendine banada doktor progestan ve folikasit verdi kullanıyorum bakalım .....çabucacık iyileşmen dileğiyle
bu akşam üstü gebelik takibimin yapıldığı hastanede başka bi kadın doğumcuya muayene oldum parol yazdı bir de pastil yarın ,ç,nde rapor yazdı dinlenicm iyi olucm inşallah sende kendine dikkat et bulantın var mı bende yok sadece iştahım kesildi o kadar
AYY SORMA BULANTI BAŞ AĞRISI KABIZLIK ŞİŞKİNLİK herşey var çok uyuyorum okula giderken arabada uyukluyorum .. bi acayibim inşallah göbüşlerimizin büyüdüğünüde görürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?