adetine 2 gün kala ovülasyon testi pozitif olupta hamile olan varmı

canım daha gitmedim pazartesi gidicem nasipse haberleşelim valla bende çok merak ediyorum hadi güzel haberler alalım inş mucckkkk

ben randevu ayarlayamadım yakın tarihe. pazartesiden önce gitmeye çalışıcm ben sanırım sabredemiyorum. gidersem yazarım ben de öptüm canım

kızlar doktor randevumuz pzrtesi 9 da çok heyecanlıyım acayip uyuyorum kafamı kaldıramıyorum çok güzel bir duygu belirtiler hakkında sorusu olan varsa seve seve cevaplarım .....kimse ümidini yitirmesin sakın allah yar ve yardımcımız olsun AMİİİNN.........

ben bugün doktora gittim daha çok erken olduğunu kesenin görünmediğini söyledi folik asitim bitmişti folikasit yazdı pazar günü b hcg 80 di. kesenin görülmesi için 2000lerde olması gerekirmiş. cumaya kadar ancak 500 olmuştur dedi. 5 gün sonra gözükür dedi. 4+5 teyim 5+3 te gözükück yani. bi de kızlar üstten baktı ultrasonla belkide ondan görünmedi diyorum bu 5 gün nasıl geçer............. keşke erken farketmeseydim. bhcg yükselmişmi diye yeniden test yaptım pazar gününe göre çok daha kırmızı ve besbelli. oyüzden moralimi bozmuyorum. size tavsiyem 5. hafta bitmeden ne test yapın ne doktora gidin insan boş yere geriliyo.......

canim önceliklen hayirli olsun Rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallah darisida bizim basimiza artik..
sana sorum esimde sperm azligi var yazmissin eger sakincasi yoksa sperm sayiniz kacti benimde esimde ayni sorun varda sakincasi yoksa yzarsan sevinirim .

canım hcg çok düşük geldi bana benimki 179.83 dü adet günümde keşke acele etmeseydin bak olasıya kadar sabrettik şimdi bebeklerimiz bizimle allah bağışlarsa sıkma canın....

mrb cnm ,benim eşimin sperm sayısı 3 milyondu gecen ay ilaç tedavisi aldı ve mucize bir şekilde oldu allahım yüzümüze baktı ..........sizinki nekadar?

canım hcg çok düşük geldi bana benimki 179.83 dü adet günümde keşke acele etmeseydin bak olasıya kadar sabrettik şimdi bebeklerimiz bizimle allah bağışlarsa sıkma canın....

endişem kalmadı tekrar test yapıp çizginin daha kırmızı olduğunu görünce rahatladım. ben inanıyorum bebeğim benimle bu hafta keseyi görücez inşallah senden iyi haberler bekliyorum deneyimli bir doktora gidiyosundur umarım ben randevu bulamadığım için hastanedeki en kötü doktora düştüm kendi doktorumla randevum 17 mayısta ama benn bu hafta başka bi doktora daha giderim dayanamam öpüyorm seni bebişlerimiz bizimle allah elimize almayı nasip etsin arkadaşım isteyen herkese nasip etsin.....

mrb cnm ,benim eşimin sperm sayısı 3 milyondu gecen ay ilaç tedavisi aldı ve mucize bir şekilde oldu allahım yüzümüze baktı ..........sizinki nekadar?

canim gercekten mucize Rabbim ol dedikten sonra istersen 1tane sperm olsun yine olur bunu cok iyi anladim.Rabbim hayirlisiylan kucagina almayida nasip eder insallah.
bizim 2,5-5milyon arasi degisiyor ama 4yil oldu halen birsey yok siz hangi ilaclari kullandiniz ve sadece sorun sperm sayisimiydi veya varikozelde varmiydi?kusura bakma sorularim bitmiyor eee insan böyle hamile kalanlari görünce umutlaniyor iste..

kesinlikle canım herşeyin zamanı var bence benim eşimde varikozel yok tuda sadece kist vardı oda çok küçük diye sadecee ilaç verdi günde ayrı ayrı 4 tane ilaç aldı ilaçlar :klomen,e vitamini,trental dolaşım bozukluğu için birde kist için bir ilaç adını bilmiyorum eşimin iş yerinde olduğu için bence aynı doktora gitmeyin değiştirin doktorunuzu o daha farklı bir şekilde ilgilenecek emin ol ama seninde olur sadece ilişkiden sonra biraz uyu giyinmek için uğraşma benden tavsiye öpüldün:18:

kızlar dayanamayıp bugün eşimle doktora gittik veeeeeeeeeeeeeeee keseyi gördük hemde çok iyi yere yerleşmiş ufaklık doktor öyle dedi. çok mutluyum 2,5 hafta sonra bu doktora 1,5 hafta sonra da başka doktora randevum var. doktor manyağı oldum valla fotoğrafını çekip göndermek istedim ama fotoğraf bembeyaz çıkıyo. rahmin tam ortasında bir yuvarlak. çok mutluyum darısı hepinizin başına

sevasya iyi haberlerini bekliyorum, öptüm hepinizi

çok sevindim hayatım benimde sabah 9 bakalım ne olucak hayırlısı allahtan haberleşiriz tatlım kendine ve bebişine iyi bak.......

sende kendine canına iyi bak, yarın görüşürüz öptm

canım yeni geldik hastaneden kesemiz gözüktü daha çok küçük diye 10 gün sonrasın randevu aldık artık bebeişlerimiz bizimle çok mesudum allah herkezin evladını bağışlasın inşşş...

kızlar ben de regle 4 gun kala ovulasyon test yaptım kıpkırmızı cıktı

ondan oncekı gunde gebelık testı yapmsıtım çok sılık cızgı cıkmsıtı beklıyorum ben de 10 mayıs bat bakalım

ovu ya pek guvenmıyorum ama :)

adet oldun mu merak ettim yaa

canım yeni geldik hastaneden kesemiz gözüktü daha çok küçük diye 10 gün sonrasın randevu aldık artık bebeişlerimiz bizimle çok mesudum allah herkezin evladını bağışlasın inşşş...
çok sevindim arkadaşım benimki de minicik bişey... ya sorma ben hasta oldum boğazım şişti her yerim ağrıyo dünden beri geçer diye bekledim ama yarın iyileşme göztermezse doktora gidicm ilaç kullanmamak için direniyorum. dikkat et kendine beni klima böyle yaptı, klimalı yerlerde kalma. görüşürüz

ay canım ya geçmiş olsun aman dikkat et kendine banada doktor progestan ve folikasit verdi kullanıyorum bakalım .....çabucacık iyileşmen dileğiyle

ay canım ya geçmiş olsun aman dikkat et kendine banada doktor progestan ve folikasit verdi kullanıyorum bakalım .....çabucacık iyileşmen dileğiyle

bu akşam üstü gebelik takibimin yapıldığı hastanede başka bi kadın doğumcuya muayene oldum parol yazdı bir de pastil yarın ,ç,nde rapor yazdı dinlenicm iyi olucm inşallah sende kendine dikkat et bulantın var mı bende yok sadece iştahım kesildi o kadar

AYY SORMA BULANTI BAŞ AĞRISI KABIZLIK ŞİŞKİNLİK herşey var çok uyuyorum okula giderken arabada uyukluyorum .. bi acayibim inşallah göbüşlerimizin büyüdüğünüde görürüz

AYY SORMA BULANTI BAŞ AĞRISI KABIZLIK ŞİŞKİNLİK herşey var çok uyuyorum okula giderken arabada uyukluyorum .. bi acayibim inşallah göbüşlerimizin büyüdüğünüde görürüz

bulantım yok diyodum bugün başladı kendi kendime nazar değdiriyorum. istifra edecek kadar olmuyorum ama. kabızlık, gaz, şişlik, def gibi geziyorum. uyku hali de malum ama bugün dinlendim iyi geldi. yoksa sen de mi öğretmensin? nerede yaşıyorsun? kendine dikkat et, görüşmek üzere. öptüm

Hanimlar Allah cc den ümit keilmez ,ben is dolayisi ile esimden uzakta yani ayri yasiyordum en son araligin 1.de adet olmustum esimle bulustugumuz
zaman araligin 23 yani adetime bir hafta kala, ve su anda 22 haftalik hamileyim Rahman nasip ettikten sonra bizde istemesini bildikten sonra
kismetin önüne kimse gecemez ..

Allah cc kimseyi evlatsiz kucagini bos birakmasin her isteyene kendine itaatkar evlatlar nasip etsin (amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…