• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetine 2 gün kala ovülasyon testi pozitif olupta hamile olan varmı

kızlar ben sabah test yaptım yine silik cıktı ovülasyonu da yaptım kıpkırmızı çok acayibim.....birz önce yine gebelik testi yaptım ve silikten daha belirgin bir çizgi çıktı keşke yüklemesini bilsem fotoğrafı göstersem size çarşamba günü gidicem bakalım eşimin randevusu var urolojide eğer tahmin ettiğim gibiyse hamileysem eşim çıldıracak sevinçten :52:

kıslar hala adet olmadım..ama adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum tek değişiklik altımı ıslak gibi hissediyorum hadiii hayırlısı...:36:

kıslar hala adet olmadım..ama adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum tek değişiklik altımı ıslak gibi hissediyorum hadiii hayırlısı...:36:

benim de gebelik testlrei hep silik gibiydi. gittim dğün en pahalısını yaptım. hamile olup olmadığımı ne kadarlık olduğunu söyleyeni. hamile 2-3 hafta yazdı :27:

ayrıca ben de adet sancılarımdan dolayı adet oluyorum sanmıştım.

sen de hamilesin bence. hayırlı olsun :46:

gerçekten içimi serinlettin canım benim inşallah öyledir bide altımda sancı var bu ne şimdi anlamıyorum sanki zonkluyo gibi seninde oldumu böyle..

şüphelerdeyim canım 2.gün geciktim ve testlerim pozitif şuan öyle gözüküyor .kendi teşhizim

gerçekten içimi serinlettin canım benim inşallah öyledir bide altımda sancı var bu ne şimdi anlamıyorum sanki zonkluyo gibi seninde oldumu böyle..

oldu hatta simdi de oldu dusuyo mu diye korkuyorum :(

senin yaptıgın testin adı nedir yani nasıl bişeyki 2 -3 haftalık gebelik diyo

clear blue digital pregnancy test

bu da benimkinin resmi :17:

$test.JPG

:49:

kızlarrr HAMİLEYİMM YUPPPİİİİİİİİİİİİİ biraz önce hastaneye gittik eşimle ve beta hcg degerim 179.83 bekliyodum ama adı kondu yani çok mesudum allah isteyen dileyen herkeze versin şappi şappii :nazar::nazar::nazar:

çok teşekkürler anladımki ovülasyon testi 2-3 gün önceden gebeliği gösteriyor tavsiye ediyorum hepinizi öpüyorum:1:

kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709

canım ben adet olmam gereken gün yaptım normal gebelik testiyle silik olarak çıktı tıpkı seninki gibi aynı gün b hcg 80 çıktı bence yarın ilk idrarınla normal gebelik testi yap ama bence gebesin :64:

Back