o şeytan nerden çıktı ya yanlışlık oldu heyecandan heyecandan karnımda kelebeklek uçuşuyo sanki
ay gulmekten kopardin beni ya:)))
Hayirli olsun canim!...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o şeytan nerden çıktı ya yanlışlık oldu heyecandan heyecandan karnımda kelebeklek uçuşuyo sanki
kıslar hala adet olmadım..ama adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum tek değişiklik altımı ıslak gibi hissediyorum hadiii hayırlısı...![]()
gerçekten içimi serinlettin canım benim inşallah öyledir bide altımda sancı var bu ne şimdi anlamıyorum sanki zonkluyo gibi seninde oldumu böyle..
oldu hatta simdi de oldu dusuyo mu diye korkuyorum![]()
allah korusun ya düşmesin sıkı sıkı yapışsın san allah ayırmasın inş![]()
allah korusun ya düşmesin sıkı sıkı yapışsın san allah ayırmasın inş![]()
ne güzel MİŞ ..kaça aldın ve nerden aldın canım o testi
kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709
kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709