o şeytan nerden çıktı ya yanlışlık oldu heyecandan heyecandan karnımda kelebeklek uçuşuyo sanki
ay gulmekten kopardin beni ya:)))
Hayirli olsun canim!...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o şeytan nerden çıktı ya yanlışlık oldu heyecandan heyecandan karnımda kelebeklek uçuşuyo sanki
kıslar hala adet olmadım..ama adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum tek değişiklik altımı ıslak gibi hissediyorum hadiii hayırlısı...
gerçekten içimi serinlettin canım benim inşallah öyledir bide altımda sancı var bu ne şimdi anlamıyorum sanki zonkluyo gibi seninde oldumu böyle..
oldu hatta simdi de oldu dusuyo mu diye korkuyorum
allah korusun ya düşmesin sıkı sıkı yapışsın san allah ayırmasın inş
allah korusun ya düşmesin sıkı sıkı yapışsın san allah ayırmasın inş
ne güzel MİŞ ..kaça aldın ve nerden aldın canım o testi
kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709
kızlar adetime 2-3 gün var. az önce arkadaşın yaptığı gibi deneyeyim dedim 0ovu testi yaptım ilk damlatığımda ikinci çizgi çıkmadı. sonraki 5 dk içinde bu oldu yorumlarmısınız lütfennnEki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709 Eki Görüntüle 404709