-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Test yapmadıysan eğer adetinin gecikmesini bekle. Çünkü öncesinde yaparsan kuzum acaba erken mi yaptım, sonradan negatif olur mu diye düşünüyorsun. Bu sefer dahada çok yoruluyorsun. Biraz daha beklersen kesin sonuç alırsın insallahAmin inş cnm benim bat 15 ocak sol kasıgımda okadar batma varki rahatsızlık veriyo adetden önce hiç boyle olmazdi gecen haftada kahverengi lekem gelince ister istemez ümitlendim ah o ümit üzülceksin gene diyorum ama genede bi ses bekli var diyo
Test yapmadıysan eğer adetinin gecikmesini bekle. Çünkü öncesinde yaparsan kuzum acaba erken mi yaptım, sonradan negatif olur mu diye düşünüyorsun. Bu sefer dahada çok yoruluyorsun. Biraz daha beklersen kesin sonuç alırsın insallah
Allahım gönlüne göre versin insallahCuma günü sabah yaparım diyorum beklicem her ay yorulmakdan bıktım 3 düsükden sonra
Merhaba bende folbiol kullanıyorum inanılmaz enerji veriyor içtikten sonra. Beklenen adet tarihim 22 ocak. 9 gün kaldı inşallah bu ay olurDoktor banada hafif bir enfeksiyonun var dedi fitil ve hap verdi nolur nolmaz içmedim birde folik asit aldım folbiol diye inşallah benimde tutar bu ay
İnşallah canım benimde 3 gün gecikti henüz gelen giden yok bel ağrım ve kasıkta batmalarım var bu akşam test yapıcam inşallah hayırlı bi haber alırımMerhaba bende folbiol kullanıyorum inanılmaz enerji veriyor içtikten sonra. Beklenen adet tarihim 22 ocak. 9 gün kaldı inşallah bu ay olur
Ayyyy iyi beklemissin vallahi helal olsun ben regl tarihinden 4 gün önce yapmaya başlarım artıkİnşallah canım benimde 3 gün gecikti henüz gelen giden yok bel ağrım ve kasıkta batmalarım var bu akşam test yapıcam inşallah hayırlı bi haber alırım
Yok yok regliye 4 gün kala yaptım yapmadımmı sankiiAyyyy iyi beklemissin vallahi helal olsun ben regl tarihinden 4 gün önce yapmaya başlarım artık
Valla aynı şeyi geçen ay bende yaşadım canım ortada birşey yokken 8 gün geciktim ama o günün akşamı oldum maalesef sökülemiyorsan bi maydanoz kaynat iç istersen geç döllenme bile olsa bu zamana kadar çıkardı diye düşünüyorum yine de aklınızı karıştırmak istemem ama bi doktorla görüşün ve söktürün reglinizi inşallahMrb kızlar benim 1 oglum var 3 yasinda dogumdan oncede adetlerim duzenli olurdu lohulasiktan sonrada ayni duzene girmisti ya birgu gec ya bir gun erken olurdum en fazla iki gun gecikirdiplanli bi hamilelik soz konusu degil ama dogal yontemle korundugumuz icin kaza olms olablrmi diye dusunduk suan adetimin gecikemsinin 7 nci gunundeyim gecikmenin 4 gununde iki idrar testi yaptm negatif gecikmenin 6 nci gununde kan testi 0.1 negatif bugun dayanamadm bidaha idrar testi yaptm negatif haytmda ilk kez boyle bisi yasiyorum ve migde yanmasi var basim dolaniyor ve aslaa adet belirtim yok belirsizlik ne zormus artk yok kabul et diyorum ama snra neden olmadm ozmn ya varsa testte ckmadysa diyorum
Bencede bir hamilelik soz konusu degil ama yarin icin randevu aldm en iyisi bir problem varmi yokmu diye muayene olup gerekirse kan testi yaptrp snrasnda sokturucu kullanmak insAllah isteyen herkse nasip etsin rabbim guzel haberlerinizi aliriz insAllahValla aynı şeyi geçen ay bende yaşadım canım ortada birşey yokken 8 gün geciktim ama o günün akşamı oldum maalesef sökülemiyorsan bi maydanoz kaynat iç istersen geç döllenme bile olsa bu zamana kadar çıkardı diye düşünüyorum yine de aklınızı karıştırmak istemem ama bi doktorla görüşün ve söktürün reglinizi inşallah
Amin ama benimde ümidim kalmadı regli olcakmış gibi hissediyorum canım yaBencede bir hamilelik soz konusu degil ama yarin icin randevu aldm en iyisi bir problem varmi yokmu diye muayene olup gerekirse kan testi yaptrp snrasnda sokturucu kullanmak insAllah isteyen herkse nasip etsin rabbim guzel haberlerinizi aliriz insAllah
Akşam yaptım ama negatif çıktı normal kit testlerdenInsallAllah olmasin cnm hayrli haberlerni alrz he olursanda uzulme vakti gelince istemesende nasibin buluyor seni bende 3 sene once 8 ay boyuca bu forumda evlat diye yanip tutusuyordum her yazistgmz arkdslr vardi burda bu sureci hep beraber yasadk8 ay boyunca her ay sonu 1838393 test yaptk hep beraber ve nagtflri gorunce uzuldk birbirmizi motive ettik ama yılmadk benim nasibimdeki bu forumda gecirdigim 8 ayin sonunda gelmisti seninde mujdeli haberini burdan bize ne yakn zamanda duyurmani dilerm cnm
Bi kan tahlili mi yaptırsan acabaAkşam yaptım ama negatif çıktı normal kit testlerden
Gecikmenin kacinci gunuydu canm bence idrarda cikmiyorsa kan yaptrp kendini iyce yipratma cnku ben oyle oldum iki idrar negatfti hc gec kalmam olmadgi icin kesin hamileym diye dusunyordm hatta ogluma kardes geliyo diye baya umutlanmstm aman idrarda cikmamstr cok yenidir diye kan verym kesin cikar dedim kandada negtfi gordunce ogun ölü gbi gezdm morelm bozulduAkşam yaptım ama negatif çıktı normal kit testlerden
Kalınlaşma falan gördüyse ondan şüphelenmiş olabilir sen gene ümidini kesme yavrum dediği gibi geç döllenme de olabilir bende kızımda geç döllenme yaşadım adetimi gark etmedim 4.günü yaptım daha yeniydi kese bile küçücüktü 15 gün sonrasına çağırdı Öylelille netleştiSelam kizlar doktra gittim alttan ultrasn muayenisi yapti bhcg test yaptrdnmi dedi evet iki gun once yaptrdm negatif dedim eminmisin dedi ultrsndan bakarken evet eminim dedim terteemiz biseyin yok dedi muhtemelen yumurtlaman gecikmis dedi sorun olmamasina sevindm ama oyle israrla sormasndan dolayi isgillendm yine of:'(