Adetime 4 gün kaldı fakat çok fazla belirti yaşıyorum. Hamile olabilir miyim? YARDIM RDERMİSİNİZZ

Kızlar beta hgc 213.49 çıktı 200lü sonuçlara baktım dış gebelik falan demişler ilk kızımda 409 çıkmıştı anlamadım düşük değil mi değer

2 gün sonra tekrarlarsan daha net sonuç alabilirsin.bnce 200 lerde olması dış gebelik olmayabilir. Belki çok yenidir

Bence böyle şeyler psikolojik de olabiliyor.
Zamanının gelmesini ve test yapmayı bekleyin.
Benim adete 10 gün var yumurtlamadan beridir aynı belirtiler bende de var ve hatta mide bulantısı dahi var.
Ama ben psikolojik olduğunu düşünüyorum

Kızlar 2 ya da 3 gündür fark ettim ama üstüne düşmek istemedim göbegimin alt kismindan kasığıma doğru inen belli belirsiz bir kahverengi çizgi var. Dedim heralde ben psikolojik olarak öyle görüyorum ama eşimde fark etti. Biraz araştırdım 1 aylık hamile olanda da varmış hiç hamile olmayanda da. Ama çoğu kişi hamilelikte olur yazmış. Sizce durum nedir artık kafayı yiyeceğim adetime 6 gün var

Benim gözlemlerini göre o çizgi karın büyüdükçe çıkıyor

Daha bu sabah yaptım ama negatif cıktı. Hatta yapmayacaktım perşembe cumaya kadar bekleyecektim ama rüyamda kendimi hamile olarak görünce hemen testi yaptım. Ama negatif cikti. Beklemedeyim

Benim gözlemlerini göre o çizgi karın büyüdükçe çıkıyor
Yani 50 kiloyum öyle birden karnımın büyümesi söz konusu olamaz 1 senedir falan 1 kilo belki almışımdır valla bilemedim kafam çok karışık

Yani 50 kiloyum öyle birden karnımın büyümesi söz konusu olamaz 1 senedir falan 1 kilo belki almışımdır valla bilemedim kafam çok karışık
Yok yani ben çevremde 1 aylık gebeliklerde görmedim belki oluyordur.
Ama annem arkadaşlarım vs hep 4-5 aylıkken filan belirgindi hatta bazılarında daha fazla

Yok yani ben çevremde 1 aylık gebeliklerde görmedim belki oluyordur.
Ama annem arkadaşlarım vs hep 4-5 aylıkken filan belirgindi hatta bazılarında daha fazla
Bende öyle düşündüm araştırdım ama bir kaç kişi 1 aylıkken o çizginin oluştuğunu yazmış iyice kafam karıştı. Akışına bıraktım ya 6 gün sonra anlayacağız nasılsa

Hâlâ olmadim regli. Ve hicbir belirtimde yok şaşırıyorum. Cnku ben günümden 3 4 gün önce başlardı ağrılarım, sancılarım. Amin insallah cümlemizin gönlüne göre versin.
Amin inş cnm benim bat 15 ocak sol kasıgımda okadar batma varki rahatsızlık veriyo adetden önce hiç boyle olmazdi gecen haftada kahverengi lekem gelince ister istemez ümitlendim ah o ümit üzülceksin gene diyorum ama genede bi ses bekli var diyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…