- 30 Ekim 2020
- 935
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Bende bugün gidip kan vermeyi düşünüyordum ama adet belirtileri tam olarak yok ama sadece bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var arada bir de kasığıma iğne batıyor gibi ikilemdeyimGecikmenin kacinci gunuydu canm bence idrarda cikmiyorsa kan yaptrp kendini iyce yipratma cnku ben oyle oldum iki idrar negatfti hc gec kalmam olmadgi icin kesin hamileym diye dusunyordm hatta ogluma kardes geliyo diye baya umutlanmstm aman idrarda cikmamstr cok yenidir diye kan verym kesin cikar dedim kandada negtfi gordunce ogun ölü gbi gezdm morelm bozulduyetmedi kandan snra bidaha idrar testi yaptm adet olmadkca negatfte olsa umutlaniyorm
Bi kan ver için rahatlarBende bugün gidip kan vermeyi düşünüyordum ama adet belirtileri tam olarak yok ama sadece bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var arada bir de kasığıma iğne batıyor gibi ikilemdeyim
Bi kan ver için rahatlar
BirdeBende bugün gidip kan vermeyi düşünüyordum ama adet belirtileri tam olarak yok ama sadece bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var arada bir de kasığıma iğne batıyor gibi ikilemdeyim
başka birşey demedi mi doktorunBende bugün gidip kan vermeyi düşünüyordum ama adet belirtileri tam olarak yok ama sadece bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var arada bir de kasığıma iğne batıyor gibi ikilemdeyim
Yok çok az iltihap var dedi herşey çok sağlıklı gebe kalmann için bir sorun yok dedi canımBirde
başka birşey demedi mi doktorun
Bu arada kizlar tanisalm ya ben 23 yasinda 4 bucuk yillik evliyim 3 yasinda bir oglum var 2 ay sonra uc yasina girecek insAllah
Ovülasyn testleriyle anlarsın kuzumBenim de yogun akintim var ama iltihapflan demedi birde hamilelikten suphelenr gbi defalrca sordu sökturücü yazarken bile sordu eminsn dmi die testi tekrar et demek yerine direk sokturucu verdi oyuzden kullanmayacgm kizlar benim kasik kismima bir elliyorm sert tas gbi bir elliyorm yumusak bunedir anlamadm ya ben yumurtlamadysam ozmn yumurtlycmmi yani daha basima ilk kez boyle bisi geliyo allak bullak oldum adeti surekli duzensiz olanlara rabbim sabirs versin gercekten
Yaptırdım kuzum maalesef 0.100 çıktıBi kan ver için rahatlar
Ben ekran isigini acip baknca cidden bir hayalt cizgi goruyorm testi yaptktan nekadr snra gordun bunu cnmYa Allah aşkına biriniz bana da baksın ben hep tertemiz negatif test sonucuyla karşılaştım bugüne kadar bu yaptığım test regliye dört beş gün varken yaptım erken gebelik testi bu ben yaptım ve dikkatle bakmadım direk negatif dedim sonra atacaktım baktım ve hayal meyal bişey gördüm içini açıp baktım şimdi resmini koyacağım ama resimde belli olmuyor sanki elime alıp bakınca görüyorum ben hafif çok hafif pembe bir çizgi ama hayalet çizgi dediklerinden galiba of ya rahatsızlığımdan dolayı biran önce gebe kalmam lazım dr söyledi tabi herşey rabbimden herşey nasip ama işte ne bileyim Allah anneliği yaşamak isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah
AminnnİnşAllah hamilesindir hastaligin ne bilmiyorum ama rabbim sifa versin cnm
Yazılarını okudum, Allahtan ümit kesilmez, bende 1,5 yıldır bekliyorum, her ay kasık ve vel ağrısı yaşarım adete yakın ve adet olurumYaptırdım kuzum maalesef 0.100 çıktı
Hadi ya olsun allahtan Ümit kesilmez inşallah bu ay hamile kalırsın bak birde Kafana takma çocuk diye başlama ilişkiye ben o hatayı çok yapım ilk çocuğumda 7.ayımda oldu oda düşün kayınvalideyle kavga ettik ağlaya ağlaya ilişkiye girdik öyle oldu yani sen düşün bhnda mesela aman ilkte olmaz kızımda 7ayda oldu Buda geç olur zaten diyerek relax girdim öyle oldu kafanda çocuk çocuk diye yatıp kalkma olur mu özellikle o ilişkiye başlarken kafanda olmasın anı yaşa keyfine bak gör bak ozman naısl oluyor herşey insan beyninde biter unutmaYaptırdım kuzum maalesef 0.100 çıktı
Amin canım inşallah ne diyeyim kiYazılarını okudum, Allahtan ümit kesilmez, bende 1,5 yıldır bekliyorum, her ay kasık ve vel ağrısı yaşarım adete yakın ve adet olurumYakın bir arkadaşım da bel ağrısı yaşardı heray gebe kaldığı ay ne göğüs ağrısı ne de bel ağrısı yaşadı, kişiden kişiye göre de değişiyor belirtiler. Allah ne kadar istediğimizi biliyor, kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim. Bekleyenleri isteyenleri hüsrana uğrayanları o kadar iyi anlıyorum ki... Nasip gelsin bulsun hepimizi