Adetime 4 gün kaldı fakat çok fazla belirti yaşıyorum. Hamile olabilir miyim? YARDIM RDERMİSİNİZZ

Bende senin gibiyim adetime 8 gun varken kahverengi akintim oluyor damla damla seklinde ve hergun ben hic boyle birsey yasamadim ilk erken gebelik testi denedim cikmadi.karbonat testi denedim kopurdu oda bir mechul bugun kan testi yaptim 0.10 cikti sol kasigim agriyor ara ara belim agriyor kafam cok karisik adetim normalde iki gun sonra olmazsan yine kan testi yapicam.sende ins hamilesindir...

İnşallah kuzum ikimizde aynı şekilde bende

Allahııımmm gözün aydın kuzum var sanki ne demek ben burdayım diyor resmeennn Maşallah Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.
Amin kuzum inşallah diyorlar ya kimyasal gebelik oluyor falan diye doktor 20 sinde gelirsin demişti zaten beklicem bakalım :)) alayım sizede göstersin inşallah

Kuzum test yap adet belirtisiyle ayniydi bnim belirtim

Amin kuzum inşallah diyorlar ya kimyasal gebelik oluyor falan diye doktor 20 sinde gelirsin demişti zaten beklicem bakalım :)) alayım sizede göstersin inşallah
Kötü düşünme canım inşallah iyi bir gebelik olur amin ecmain Rabbim nerde varsa inşallah

Testim yok elimde ama iki akşamdır çok midem bulanıyor hatta dün afedersiniz kustum şuan belim ağrıyor ve kasığım tekrar negatif görüp üzülürüm diye yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Yap canim korkma bnde gectim o yollardan 5. Ayimda hamile kaldim suan 10 haftalik yeni oldum kaset test yap yarin paylas bizimle belki vardir daha 4 gun vrmis bnimde 5. Haftamda baslamisti bulantilarim bazilarinin erken olabiliyo bazilarinin piskolojik olabiliyo

Kasığım dolu sanki deli gibi kabızım bakalım bi adet takviminde 1 hafta var diyo diğerinde ise 3 diyor inşallah vardır

Kasığım dolu sanki deli gibi kabızım bakalım bi adet takviminde 1 hafta var diyo diğerinde ise 3 diyor inşallah vardır
Insallah vardir canim cok stres yapma
Ahh elimde olsa

Strestende bebek olusmuyo yemin ederim bn bosvrdim takmadim o ay hamile kaldim
Her adet bitiminde deli gibi ovülasyon testi yapıyorum kuzum olmuyorki şaşırıyorum arkadaşım evlendş bir ay sonra hamile olduğunu öğrendim 6-7 ay dır olmuyor ister istemez yapıyorum elimde değil ki

Her adet bitiminde deli gibi ovülasyon testi yapıyorum kuzum olmuyorki şaşırıyorum arkadaşım evlendş bir ay sonra hamile olduğunu öğrendim 6-7 ay dır olmuyor ister istemez yapıyorum elimde değil ki
Normal olmaması ilk gebeliklerde geç olabiliyor bende 7.ayımda hamile kalmıştım ki doktor tutunma hapı falan vermişti o şekilde oldu

Normal olmaması ilk gebeliklerde geç olabiliyor bende 7.ayımda hamile kalmıştım ki doktor tutunma hapı falan vermişti o şekilde oldu
Benim doktorum o kadar ilgisiz ki o demeden gittim aldım folbiol 1 yılı geçmeden hormona bakamıyoruz dedi dişliydim de zorla yaptırdım. Aldım bende 4-5 gündür içiyorum bakalım yumurtlamadan hemen sonra başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…