- 30 Ekim 2020
- 935
- 255
- 25
-
- Konu Sahibi Cnarrr3525
Gördüm bende ikinci çizgini çook güzelEkte testim var
Doktor banada hafif bir enfeksiyonun var dedi fitil ve hap verdi nolur nolmaz içmedim birde folik asit aldım folbiol diye inşallah benimde tutar bu ayBend esenin gibi son adetimi 13 ünd gördüm 18 inde bitti 4gün var adetime benim ara kanamam çok oluyordu doktor önerdi gebeliği yumurtlama gününde gitmişim tesadüfen gün aşırı ilişki dedi ve bir hafta sonra gittiğimde yumurtan çatlamış dedi büyük ihtimal tutar dedi kanamam olmasın diye dophaston verdi gerçekteyse hiç ara kanamam olmadı bugun erken gebelik testlerinden aldım yaptım hayalet bir çizgi belirdi bilemedimyarın tekrar yapayım diyorum bilemedim benim ilk kızımda geç döllenme oldu ve adetimden 3 gün sonra öğrendim ondanda ara kanamam oluyordu hep bence bekle derim
Benim normalde asla ara kanamam olmazdı ilk defa oldu anlayamadım bende ve afedersiniz ilişkide eşim içim vıcık vıcık diyince acaba hamilelikte oluyormudur diye merak ettimBende aynen çok idrara çıkıyorum kaşık ağrım oluyor devamlı ama hayta düzensiz dedim ya ara kanama yaşıyordum diye 3 gün önce öyle bir ağrı anlatamam tekrar doğurdum sandımöyle bir ağrım oldu hatta adet ölürüm heralde bu ağrıya dedim ama olmadım iki gündür deli bir miğde bulantısı ve dün Baya bir kusmam oldu kasık ağrısı gelip gidiyor işte çok ayakta kaldıkça ağrım oluyor harici bir belirtim yok
Banada aynı folik asiyi verdi bende aynısını kullanıyorum inşallah tutar canım allah gönlüne göre versin allah kucağını doldursunDoktor banada hafif bir enfeksiyonun var dedi fitil ve hap verdi nolur nolmaz içmedim birde folik asit aldım folbiol diye inşallah benimde tutar bu ay
Ayyy kuzumm Allah razı olsun seninde ikinci bebeğin hayırlı olsun inşallah çoookk teşekkür ederim gece gece çok güzel moral oldun banaBanada aynı folik asiyi verdi bende aynısını kullanıyorum inşallah tutar canım allah gönlüne göre versin allah kucağını doldursun
Yumurtlamadan sonra olduysa tutunma kanamasıda olabilirBenim normalde asla ara kanamam olmazdı ilk defa oldu anlayamadım bende ve afedersiniz ilişkide eşim içim vıcık vıcık diyince acaba hamilelikte oluyormudur diye merak ettim
Sende bana moral oldun :))Ayyy kuzumm Allah razı olsun seninde ikinci bebeğin hayırlı olsun inşallah çoookk teşekkür ederim gece gece çok güzel moral oldun bana
Önce oldu canımYumurtlamadan sonra olduysa tutunma kanamasıda olabilir
Ahahaha aynen iyi yapmışsın canım ben daha çok yeni olduğum için sürekli insanları rahatsız edip soruyorumSende bana moral oldun :))allah sendende razı olsun evet ikinci olcak olursa bir tane kızım var onunda 8i doğum günü ona hazırlanırken doğum günü hediyesi kardeş vericez galiba düşünmüyorduk ama hastalık olunca düşünmeye başladık artık napalım
Muhtemelen tutunma kanamasıda olabilir dedim ya 3 gün önce galan bende ağrı hissettim çok diye kanamam gelecek sandım ama gelmedi seninkisi tutunmada olabilirÖnce oldu canım
İnan bende bugun açtım bende yeniyimAhahaha aynen iyi yapmışsın canım ben daha çok yeni olduğum için sürekli insanları rahatsız edip soruyorum
Yok kuzum yumurtlamadan önce kanama sonra olmuyormuydu kafamda deli sorularMuhtemelen tutunma kanamasıda olabilir dedim ya 3 gün önce galan bende ağrı hissettim çok diye kanamam gelecek sandım ama gelmedi seninkisi tutunmada olabilir
Evlilikte yeniyimİnan bende bugun açtım bende yeniyim
Ovülasyon testi yaptınmı canımYa bakındım bi herkeste aynı belirtiler bende dahil adete 7 gün var bakalım artık ama benim yumurtlama yeni oluyo gübi
YaptımOvülasyon testi yaptınmı canım