Adetime 4 gün kaldı fakat çok fazla belirti yaşıyorum. Hamile olabilir miyim? YARDIM RDERMİSİNİZZ

Cnarrr3525

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2020
935
255
25
Kızlar merhaba daha öncede çoğu kez yazdım fakat bu sefer çok farklı geliyor bana. Ve biz 5-6 aydır hiç korunmadan ilişkimize devam ediyoruz ama hepp hüsraan Şu şekilde başlıyayım 13 aralık geçen adetin başlangıç günü ve 21 inde bitti. Ocağın 1-2 si yumurtlama gördüm sonrasında testim bittiği için yapamadım hatta ovülasyon testim üç gün üst üste t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıktı. 28-30-1-2-6 günleri ilişki oldu. Pazartesi doktora gittim reglime 6 gun vardı fakat sonucum 0.5 çıktı. Şuanda yaşadığım belirtilerden bahsedicek olursam ani kasık krampları bacağa giren ani ağrılar iki gündür sürekli olan midr yanması afedersiniz gaz sıkıntısı aynı zamanda sık idrar isteğiyle uğraşıyorum. Ve akşamdan beri olan sırt ağrısı. Dediğim gibi reglime 4 gün kaldı sizce geç döllenmemidir yoksa kesin olarak yokmu dur daha önce böyle bir durum yaşayan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim

Bend esenin gibi son adetimi 13 ünd gördüm 18 inde bitti 4gün var adetime benim ara kanamam çok oluyordu doktor önerdi gebeliği yumurtlama gününde gitmişim tesadüfen gün aşırı ilişki dedi ve bir hafta sonra gittiğimde yumurtan çatlamış dedi büyük ihtimal tutar dedi kanamam olmasın diye dophaston verdi gerçekteyse hiç ara kanamam olmadı bugun erken gebelik testlerinden aldım yaptım hayalet bir çizgi belirdi bilemedim yarın tekrar yapayım diyorum bilemedim benim ilk kızımda geç döllenme oldu ve adetimden 3 gün sonra öğrendim ondanda ara kanamam oluyordu hep bence bekle derim

Hayırlı olsun canım
Gördüm bende ikinci çizgini çook güzel yüksek ihtimalle hcg değerin 10-15 civarı Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtilerin varmıydı benim mide yanması ve sık idrara çıkma sorunum var şuanda dediğim gibi.

Doktor banada hafif bir enfeksiyonun var dedi fitil ve hap verdi nolur nolmaz içmedim birde folik asit aldım folbiol diye inşallah benimde tutar bu ay

Bende aynen çok idrara çıkıyorum kaşık ağrım oluyor devamlı ama hayta düzensiz dedim ya ara kanama yaşıyordum diye 3 gün önce öyle bir ağrı anlatamam tekrar doğurdum sandım öyle bir ağrım oldu hatta adet ölürüm heralde bu ağrıya dedim ama olmadım iki gündür deli bir miğde bulantısı ve dün Baya bir kusmam oldu kasık ağrısı gelip gidiyor işte çok ayakta kaldıkça ağrım oluyor harici bir belirtim yok

Benim normalde asla ara kanamam olmazdı ilk defa oldu anlayamadım bende ve afedersiniz ilişkide eşim içim vıcık vıcık diyince acaba hamilelikte oluyormudur diye merak ettim

Doktor banada hafif bir enfeksiyonun var dedi fitil ve hap verdi nolur nolmaz içmedim birde folik asit aldım folbiol diye inşallah benimde tutar bu ay
Banada aynı folik asiyi verdi bende aynısını kullanıyorum inşallah tutar canım allah gönlüne göre versin allah kucağını doldursun

Banada aynı folik asiyi verdi bende aynısını kullanıyorum inşallah tutar canım allah gönlüne göre versin allah kucağını doldursun
Ayyy kuzumm Allah razı olsun seninde ikinci bebeğin hayırlı olsun inşallah çoookk teşekkür ederim gece gece çok güzel moral oldun bana

Ayyy kuzumm Allah razı olsun seninde ikinci bebeğin hayırlı olsun inşallah çoookk teşekkür ederim gece gece çok güzel moral oldun bana
Sende bana moral oldun :)) allah sendende razı olsun evet ikinci olcak olursa bir tane kızım var onunda 8i doğum günü ona hazırlanırken doğum günü hediyesi kardeş vericez galiba düşünmüyorduk ama hastalık olunca düşünmeye başladık artık napalım

Ahahaha aynen iyi yapmışsın canım ben daha çok yeni olduğum için sürekli insanları rahatsız edip soruyorum

Muhtemelen tutunma kanamasıda olabilir dedim ya 3 gün önce galan bende ağrı hissettim çok diye kanamam gelecek sandım ama gelmedi seninkisi tutunmada olabilir
Yok kuzum yumurtlamadan önce kanama sonra olmuyormuydu kafamda deli sorular
İnan bende bugun açtım bende yeniyim
Evlilikte yeniyim evlendiğimdenn beri var bu hesap bende eşim çook çocuk istediği için

Ya bakındım bi herkeste aynı belirtiler bende dahil adete 7 gün var bakalım artık ama benim yumurtlama yeni oluyo gübi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…