- Konu Sahibi Cnarrr3525
Aynen oyle Allahim herkese gönlündekini versinOnu istiyorum ama işte dayanamıyor insan bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen oyle Allahim herkese gönlündekini versinOnu istiyorum ama işte dayanamıyor insan bakalım
Doktoru arayacağım bakalım ona göre bakarım bilemedim kafam çok karıştı2 gün sonraki artışı onemli diye biliyrm ama ben.
Bugun yaptırdımKan testini ne zaman yaptın canim
Olabilir nasip işte bakalım siz nasılsınız2 gün sonra tekrarlarsan daha net sonuç alabilirsin.bnce 200 lerde olması dış gebelik olmayabilir. Belki çok yenidir
Bence böyle şeyler psikolojik de olabiliyor.Kızlar merhaba daha öncede çoğu kez yazdım fakat bu sefer çok farklı geliyor bana. Ve biz 5-6 aydır hiç korunmadan ilişkimize devam ediyoruz ama hepp hüsraan Şu şekilde başlıyayım 13 aralık geçen adetin başlangıç günü ve 21 inde bitti. Ocağın 1-2 si yumurtlama gördüm sonrasında testim bittiği için yapamadım hatta ovülasyon testim üç gün üst üste t çizgisi c çizgisinden daha koyu çıktı. 28-30-1-2-6 günleri ilişki oldu. Pazartesi doktora gittim reglime 6 gun vardı fakat sonucum 0.5 çıktı. Şuanda yaşadığım belirtilerden bahsedicek olursam ani kasık krampları bacağa giren ani ağrılar iki gündür sürekli olan midr yanması afedersiniz gaz sıkıntısı aynı zamanda sık idrar isteğiyle uğraşıyorum. Ve akşamdan beri olan sırt ağrısı. Dediğim gibi reglime 4 gün kaldı sizce geç döllenmemidir yoksa kesin olarak yokmu dur daha önce böyle bir durum yaşayan varmı yardımcı olursanız çok sevinirim
Benim gözlemlerini göre o çizgi karın büyüdükçe çıkıyorKızlar 2 ya da 3 gündür fark ettim ama üstüne düşmek istemedim göbegimin alt kismindan kasığıma doğru inen belli belirsiz bir kahverengi çizgi var. Dedim heralde ben psikolojik olarak öyle görüyorum ama eşimde fark etti. Biraz araştırdım 1 aylık hamile olanda da varmış hiç hamile olmayanda da. Ama çoğu kişi hamilelikte olur yazmış. Sizce durum nedir artık kafayı yiyeceğim adetime 6 gün var
Ben regli olmadim daha. 2 gün geciktim 2 3 gün daha bekleyeyim kan vereceğimOlabilir nasip işte bakalım siz nasılsınız
Ayy hadi inşallah Rabbim hayırlısını versin normal test yapmadın mıBen regli olmadim daha. 2 gün geciktim 2 3 gün daha bekleyeyim kan vereceğim
Yani 50 kiloyum öyle birden karnımın büyümesi söz konusu olamaz 1 senedir falan 1 kilo belki almışımdır valla bilemedim kafam çok karışıkBenim gözlemlerini göre o çizgi karın büyüdükçe çıkıyor
Yok yani ben çevremde 1 aylık gebeliklerde görmedim belki oluyordur.Yani 50 kiloyum öyle birden karnımın büyümesi söz konusu olamaz 1 senedir falan 1 kilo belki almışımdır valla bilemedim kafam çok karışık
Bende öyle düşündüm araştırdım ama bir kaç kişi 1 aylıkken o çizginin oluştuğunu yazmış iyice kafam karıştı. Akışına bıraktım ya 6 gün sonra anlayacağız nasılsaYok yani ben çevremde 1 aylık gebeliklerde görmedim belki oluyordur.
Ama annem arkadaşlarım vs hep 4-5 aylıkken filan belirgindi hatta bazılarında daha fazla
Sonucunuz ne acaba merak ettim ?cvp verirseniz sevinirim Rabbim gonlünuze gore versinBen regli olmadim daha. 2 gün geciktim 2 3 gün daha bekleyeyim kan vereceğim
Hâlâ olmadim regli. Ve hicbir belirtimde yok şaşırıyorum. Cnku ben günümden 3 4 gün önce başlardı ağrılarım, sancılarım. Amin insallah cümlemizin gönlüne göre versin.Sonucunuz ne acaba merak ettim ?cvp verirseniz sevinirim Rabbim gonlünuze gore versin
Amin inş cnm benim bat 15 ocak sol kasıgımda okadar batma varki rahatsızlık veriyo adetden önce hiç boyle olmazdi gecen haftada kahverengi lekem gelince ister istemez ümitlendim ah o ümit üzülceksin gene diyorum ama genede bi ses bekli var diyoHâlâ olmadim regli. Ve hicbir belirtimde yok şaşırıyorum. Cnku ben günümden 3 4 gün önce başlardı ağrılarım, sancılarım. Amin insallah cümlemizin gönlüne göre versin.