Adetime 4 gün kaldı fakat çok fazla belirti yaşıyorum. Hamile olabilir miyim? YARDIM RDERMİSİNİZZ

Gecikmenin kacinci gunuydu canm bence idrarda cikmiyorsa kan yaptrp kendini iyce yipratma cnku ben oyle oldum iki idrar negatfti hc gec kalmam olmadgi icin kesin hamileym diye dusunyordm hatta ogluma kardes geliyo diye baya umutlanmstm aman idrarda cikmamstr cok yenidir diye kan verym kesin cikar dedim kandada negtfi gordunce ogun ölü gbi gezdm morelm bozuldu :KK43: yetmedi kandan snra bidaha idrar testi yaptm adet olmadkca negatfte olsa umutlaniyorm 😏
Bende bugün gidip kan vermeyi düşünüyordum ama adet belirtileri tam olarak yok ama sadece bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var arada bir de kasığıma iğne batıyor gibi ikilemdeyim 😒

Bi kan ver için rahatlar

Bende bugün gidip kan vermeyi düşünüyordum ama adet belirtileri tam olarak yok ama sadece bel ağrısı ve göğüs hassasiyeti var arada bir de kasığıma iğne batıyor gibi ikilemdeyim 😒
Birde
başka birşey demedi mi doktorun

Benim de yogun akintim var ama iltihapflan demedi birde hamilelikten suphelenr gbi defalrca sordu sökturücü yazarken bile sordu eminsn dmi die testi tekrar et demek yerine direk sokturucu verdi oyuzden kullanmayacgm kizlar benim kasik kismima bir elliyorm sert tas gbi bir elliyorm yumusak bunedir anlamadm ya ben yumurtlamadysam ozmn yumurtlycmmi yani daha basima ilk kez boyle bisi geliyo allak bullak oldum adeti surekli duzensiz olanlara rabbim sabirs versin gercekten

Ya Allah aşkına biriniz bana da baksın ben hep tertemiz negatif test sonucuyla karşılaştım bugüne kadar bu yaptığım test regliye dört beş gün varken yaptım erken gebelik testi bu ben yaptım ve dikkatle bakmadım direk negatif dedim sonra atacaktım baktım ve hayal meyal bişey gördüm içini açıp baktım şimdi resmini koyacağım ama resimde belli olmuyor sanki elime alıp bakınca görüyorum ben hafif çok hafif pembe bir çizgi ama hayalet çizgi dediklerinden galiba of ya rahatsızlığımdan dolayı biran önce gebe kalmam lazım dr söyledi tabi herşey rabbimden herşey nasip ama işte ne bileyim Allah anneliği yaşamak isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah

Eklentiler

• 05EFA496-8E4B-441D-BA1E-52352190D7A4.jpeg
    05EFA496-8E4B-441D-BA1E-52352190D7A4.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 307
Benim de yogun akintim var ama iltihapflan demedi birde hamilelikten suphelenr gbi defalrca sordu sökturücü yazarken bile sordu eminsn dmi die testi tekrar et demek yerine direk sokturucu verdi oyuzden kullanmayacgm kizlar benim kasik kismima bir elliyorm sert tas gbi bir elliyorm yumusak bunedir anlamadm ya ben yumurtlamadysam ozmn yumurtlycmmi yani daha basima ilk kez boyle bisi geliyo allak bullak oldum adeti surekli duzensiz olanlara rabbim sabirs versin gercekten
Ovülasyn testleriyle anlarsın kuzum

Cnm gerckten hayalet cizgi belli belki cok bekledigi icin oyledir belkide adet gunun gecmeden yaptgn icin gebelik varsada oyle ckms olablr bence ikinci kez idrar dan test yapma yarn sabah git direk kan ver belli olr zaten icin rahat eder hem varsada yoksada

Ya Allah aşkına biriniz bana da baksın ben hep tertemiz negatif test sonucuyla karşılaştım bugüne kadar bu yaptığım test regliye dört beş gün varken yaptım erken gebelik testi bu ben yaptım ve dikkatle bakmadım direk negatif dedim sonra atacaktım baktım ve hayal meyal bişey gördüm içini açıp baktım şimdi resmini koyacağım ama resimde belli olmuyor sanki elime alıp bakınca görüyorum ben hafif çok hafif pembe bir çizgi ama hayalet çizgi dediklerinden galiba of ya rahatsızlığımdan dolayı biran önce gebe kalmam lazım dr söyledi tabi herşey rabbimden herşey nasip ama işte ne bileyim Allah anneliği yaşamak isteyen herkese bana da nasip etsin inşallah
Ben ekran isigini acip baknca cidden bir hayalt cizgi goruyorm testi yaptktan nekadr snra gordun bunu cnm

Yaptırdım kuzum maalesef 0.100 çıktı 😒
Yazılarını okudum, Allahtan ümit kesilmez, bende 1,5 yıldır bekliyorum, her ay kasık ve vel ağrısı yaşarım adete yakın ve adet olurum🤷🏻‍♀️ Yakın bir arkadaşım da bel ağrısı yaşardı heray gebe kaldığı ay ne göğüs ağrısı ne de bel ağrısı yaşadı, kişiden kişiye göre de değişiyor belirtiler. Allah ne kadar istediğimizi biliyor, kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim. Bekleyenleri isteyenleri hüsrana uğrayanları o kadar iyi anlıyorum ki... Nasip gelsin bulsun hepimizi❤️

Bende aşırı kaşık ağrısı ve ayak uyulmasıyla doktora gittim bugun normalde 20 sinde gidecektim 11inde beta 213.49 çıkmıştı bugun yapıldı gene beta 606.39çıkmış ama keseyi göremedik doktor herşey normal dedi çok minik bir kese gördüm dedi ama ben göremedim yatın yatacak bakalım randavu için tekrar randavu oluşturur detaylı bakarız kese be kalp atışı için dedi bende yarın gelecek haberi bekliyorum

Yaptırdım kuzum maalesef 0.100 çıktı 😒
Hadi ya olsun allahtan Ümit kesilmez inşallah bu ay hamile kalırsın bak birde Kafana takma çocuk diye başlama ilişkiye ben o hatayı çok yapım ilk çocuğumda 7.ayımda oldu oda düşün kayınvalideyle kavga ettik ağlaya ağlaya ilişkiye girdik öyle oldu yani sen düşün bhnda mesela aman ilkte olmaz kızımda 7ayda oldu Buda geç olur zaten diyerek relax girdim öyle oldu kafanda çocuk çocuk diye yatıp kalkma olur mu özellikle o ilişkiye başlarken kafanda olmasın anı yaşa keyfine bak gör bak ozman naısl oluyor herşey insan beyninde biter unutma

Yazılarını okudum, Allahtan ümit kesilmez, bende 1,5 yıldır bekliyorum, her ay kasık ve vel ağrısı yaşarım adete yakın ve adet olurum🤷🏻‍♀️ Yakın bir arkadaşım da bel ağrısı yaşardı heray gebe kaldığı ay ne göğüs ağrısı ne de bel ağrısı yaşadı, kişiden kişiye göre de değişiyor belirtiler. Allah ne kadar istediğimizi biliyor, kimsenin kucağını boş bırakmasın rabbim. Bekleyenleri isteyenleri hüsrana uğrayanları o kadar iyi anlıyorum ki... Nasip gelsin bulsun hepimizi❤️
Amin canım inşallah ne diyeyim ki

X