- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Ya çok güzel.rabbim tamamını erdirsin.bende ovulasyon testi kullanıcam artık klomen mahvetti beni.Aynı benim durumum. Doktor doktor gezip durmustum. Her şey normal e adet olamiyorim. Yumurtlamadan çocuk da olmuyor. En son şükür bir doktora denk geldim bitkisel hap yazdı agnucaston. Ovulasyon testi de aldım yumurtlama kaçmasın diye hemen hamile kaldım
Amin canım benim teşekkür ederim. Bence de ovulasyon testi ile daha iyi oluyor. En azından yumurtladigini biliyor insanYa çok güzel.rabbim tamamını erdirsin.bende ovulasyon testi kullanıcam artık klomen mahvetti beni.
Amin canım benim teşekkür ederim. Ben de aylarca adet olamiyordum. Hapı bir araştır ya da doktoruna bir sor bence. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah
Aynen canım. Folik asit olarak da picos için inofolic combi kullandım benTamam canım hayıt tohumu içeriyor o hap hayıt hapı diye biliyorum
Aynen canım. Folik asit olarak da picos için inofolic combi kullandım ben
Kesinlikle.bi adet olsaydım aldım ovulasyon testi.instagram da hemde takip ediyor satan sayfa çok hamile kalan var.umut oluyor insanaAmin canım benim teşekkür ederim. Bence de ovulasyon testi ile daha iyi oluyor. En azından yumurtladigini biliyor insan
Kesinlikle.bi adet olsaydım aldım ovulasyon testi.instagram da hemde takip ediyor satan sayfa çok hamile kalan var.umut oluyor insana
Ben iki kez denedim hem yumurtlama hem çatlama oldu ama sonuç negatif
[/QUOTsen kendin yardım almadanmı yaptın?yoksa instagramdan sitelerlemi
Etmem mi her zaman ediyorum Allah'ım sen isteyen herkese ver diye. O yüzden gördüğüm picos sayfalarına yazıyorum belki faydam olur diyeBende polysitol kullanıyorum bizlere de dua et lütfen
Aynen kuzum. İnşallah en kısa zamanda senin de yuzun gülerKesinlikle.bi adet olsaydım aldım ovulasyon testi.instagram da hemde takip ediyor satan sayfa çok hamile kalan var.umut oluyor insana
Dediğim sayfaya bak istersen.ama testleri ordan alman gerek.ben aldım birde onlarla deniycem.çok hamile kalan var.bi adet olsaydım başlıycazda.20 ovulasyon 2 gebelik 45 30 ovulasyon 4gebelik testi 65 tl.birde takibi onlarla yapıyorsunKendim canım
Dediğim sayfaya bak istersen.ama testleri ordan alman gerek.ben aldım birde onlarla deniycem.çok hamile kalan var.bi adet olsaydım başlıycazda.20 ovulasyon 2 gebelik 45 30 ovulasyon 4gebelik testi 65 tl.birde takibi onlarla yapıyorsun
Etmem mi her zaman ediyorum Allah'ım sen isteyen herkese ver diye. O yüzden gördüğüm picos sayfalarına yazıyorum belki faydam olur diye
Aminn canım benim teşekkür ederimAllah razı olsun canım sende sağ salim kucağına al
Orda o şekilde çok kadın var umutsuz vaka gibi görünüp hamile kalan incelersen sanada umut olabilir canımTamam canım ama benim sorunum polikist over olduğu için yumurtam büyümüyor bu yüzden de tutmuyor aslında
Ben polikstik over hastasıyım 4 ayda veya 5 ayda bir adet oluyorum diye tarlusal kullanıodum ve 3 ay önce tekrar tarlusal kullandım o ay adetimden hemen sonra hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim darısı ümmeti Muhammed isteyen bütün kadınlara olsun kimsenin kucağı boş kalmasın aşılama ile tutmadı yumurta çıtlama iğneleri klomen fermara kullandım olmadı kafamdan bebeği sildim unuttum diye hemen hamile kaldımBenim 9.gün 6.gün negatif çıktı ultrasonla bakıldı be kist olmuş dedi dr.ben adet olmadığım için diyorumki söktürücü alsam yani ssöktürücüyle adet olduğumda yine yumurtlama olurmu?merakım bu yönde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?