- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Amin canım nolur bizlere de dua et2 ayda bir olan biri olarak ve bu bazen 3 aya bile çıkıyor olunca da zaten 2 gün sürmüyor bende 3. Ye hamileyim canım rabbim inşallah nasip eder sana da kucağını kimsenin boş koymasın kurban olduğum allahım ☺
Ben her doğumda hamileyken ediyorum allahım en kısa zamanda sizleride sevinçten ağlarsın inşallahAmin canım nolur bizlere de dua et
Ay insAllah canımBen her doğumda hamileyken ediyorum allahım en kısa zamanda sizleride sevinçten ağlarsın inşallah
Klomen gecikme yapabiliyorKızlar merhaba.bir sorum olacaktı size.ben geçen ay klomen kullandım ve 10 gün oldu adet olamadım ama hamilede değilim.istedimki doğal yoldan adet olayım ama bir türlü olmuyor.ara ara leke şeklinde peçeteye geliyor.sormak istediğim ise ilaçla adet olmak durumunda gebelige engelmidir?
Benim 9.gün 6.gün negatif çıktı ultrasonla bakıldı be kist olmuş dedi dr.ben adet olmadığım için diyorumki söktürücü alsam yani ssöktürücüyle adet olduğumda yine yumurtlama olurmu?merakım bu yöndeKlomen kullandim bende bugun 3 gun gecikmem kan verdim negatif dr ardim 1 hhafta bekle adet olmasan ozman gel dedi dr en sn gittgimde dr gec yumurtlama alabilir demisti buda olabiluyormus beklemedeyim bende
Tabikide olur cnm yumurtlama adet sokukmesiylede oluyorBenim 9.gün 6.gün negatif çıktı ultrasonla bakıldı be kist olmuş dedi dr.ben adet olmadığım için diyorumki söktürücü alsam yani ssöktürücüyle adet olduğumda yine yumurtlama olurmu?merakım bu yönde
Canim var mı gelişme kaçıncı klomen kullanisinKlomen kullandim bende bugun 3 gun gecikmem kan verdim negatif dr ardim 1 hhafta bekle adet olmasan ozman gel dedi dr en sn gittgimde dr gec yumurtlama alabilir demisti buda olabiluyormus beklemedeyim bende
Çok sagol canım.seninki bebişmiTabikide olur cnm yumurtlama adet sokukmesiylede oluyor
Bgn negatif cikti 1 kullanmistim dr gec olma ihtmali 1 hafta bekleyelim dedi sen ne drumdasinCanim var mı gelişme kaçıncı klomen kullanisin
Bgn negatif cikti 1 kullanmistim dr gec olma ihtmali 1 hafta bekleyelim dedi sen ne drumdasin
Yok cnm malesef dr bi hafta bekleyim dediÇok sagol canım.seninki bebişmi
İnşallah bebiştirYok cnm malesef dr bi hafta bekleyim dedi
Gerçekten bu süreç insanı çok yoruyor.ben hala adet olamadım stresten şiştim artık.hamilede değilim.bir daha asla kullanmam klomeni bütün düzenimi bozduinsallh artik yorulldumm bende
Bnde olamadim dr gec yunurtlama olablir demisti dr ardim bgun 1 hafta bekleyelim olmadan gel testi tekralaylim dediGerçekten bu süreç insanı çok yoruyor.ben hala adet olamadım stresten şiştim artık.hamilede değilim.bir daha asla kullanmam klomeni bütün düzenimi bozdu
Aynı benim durumum. Doktor doktor gezip durmustum. Her şey normal e adet olamiyorim. Yumurtlamadan çocuk da olmuyor. En son şükür bir doktora denk geldim bitkisel hap yazdı agnucaston. Ovulasyon testi de aldım yumurtlama kaçmasın diye hemen hamile kaldımMerhaba kızlar adet düzensizliği olup hamile kalan oldu mu ? Ben ilaçla adet oluyorum polikist over var. İlaç icmezsem üç ayda bir anca oluyorum yani mucizeye ihtiyacım var . Ben siz sormadan yazayım kilom yok oldukça zayıfım insilun direnci normal TSH normal FSH lh prolaktin de normal
Aynı benim durumum. Doktor doktor gezip durmustum. Her şey normal e adet olamiyorim. Yumurtlamadan çocuk da olmuyor. En son şükür bir doktora denk geldim bitkisel hap yazdı agnucaston. Ovulasyon testi de aldım yumurtlama kaçmasın diye hemen hamile kaldım
Amin canım benim teşekkür ederim. Ben de aylarca adet olamiyordum. Hapı bir araştır ya da doktoruna bir sor bence. Allah herkesin gönlüne göre versin inşallahMaşallah canım sağlıkla kucağına al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?