Gebeliğe Hazırlık Adeti düzensiz olup hamile kalan ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben varım şüküroglum 5 yasinda şükür. Ayni anlattigin gibi regl düzenim ve adet görmeye basladigimdan beri böyle. Onemli olan yumurtalaman olup olmadığını takip et. Ben bazi 3 aylik dönemlerimde yumurtlamam olmadan geçirdiğimi biliyrom.en azindan tahmin ediyorum.dogal olarak o 3 ayda deneyip hamile kalamiyorsun.

Canım klomen devlet vermedi onu da özel verdi devlet adet düzensizliği için söktürücü yazıp duruyor. Sorun değil ben düzgün bir tedavi istiyorum sadece

Ben ovulasyon la takip yaptım yumurtlama oldu ama adet olmadım tabi o ay gebelik te olmadı ama yumurtlama olup adet olmaması oluyor mu acaba bu ara da çok sevindim güle güle büyüt inşallah bizlere de dua et nolur

Canım klomen devlet vermedi onu da özel verdi devlet adet düzensizliği için söktürücü yazıp duruyor. Sorun değil ben düzgün bir tedavi istiyorum sadece
İğne iste cnm o zmn ben özele gttim direk iğne verdi şu aşılama ve tüp bebekte kullanılAn iğnelerden sen iste klomen benm doktorum önermedi pkoda işe yaraması düşük dedi LH YÜKSEK BENDE

İğne iste cnm o zmn ben özele gttim direk iğne verdi şu aşılama ve tüp bebekte kullanılAn iğnelerden sen iste klomen benm doktorum önermedi pkoda işe yaraması düşük dedi LH YÜKSEK BENDE

Tamam canım adet olayım gidicem bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Ben ovulasyon la takip yaptım yumurtlama oldu ama adet olmadım tabi o ay gebelik te olmadı ama yumurtlama olup adet olmaması oluyor mu acaba bu ara da çok sevindim güle güle büyüt inşallah bizlere de dua et nolur
Benim tahminim ovulasyon testleri yumurtlamayi tespit ediyor ama catlama olup olmadigini tespit etmesi mumkun degil. Polikistik overda zaten yumurtlama fazlaca oluyor ama yumurtalar catlamiyor dolayısı ile adet dongusude bozuluyor gibi geliyor bana.tabi bunlar benim tahminim. Yumurta çatladiginda sumuksü bir akintim oluyor. Olmadi aylar adetim dahada gecikiyor ve yogun ve agrili aliyor. Ben gittigim doktorlarin pkoma bir care bulamdigindan tez üretiyorum boyle.allahim bir once sana ve benim gibi isteyen herkese saglikli gebelikler nasip eder insallah.

Bi arkadas dha yazmis bende benzer sekildeydim genc kizljgimdan beri 40 45 50 55 gunde adet olurdum takvim tutardim senedw 7 8 kez adet gorurdum evlendim gene benzer sekilde ilerledi pko var diyordu doktor gec yumurtluyordum . 3,5 yil korunduk sonra tiroitlwrimin yavas calistigini ogrendim dahiliyeye gittim ilaca baslatti omur boyu da icicem heralde kontrole gidiyorum devam ediyorum ilaca hala ... herneyse tiroit tespiti ve ilaca baslamamla alakasi var mi bilemiyorum 3 ay sonrasinda bebegmz olsun istedik ve ilk ay hamile kaldim ... asla da kalacagimi dusunmedim hic belkide takmamis olmakta etkiledi ... nasip kismet hersey o da var tabikide

Ben coook adet olamama skntisi cektim civanpercemi icerek adetm gelirdi tabiki hamilelik istegi ve riski olanlar jcemez ben korunuyordm yahut bekarken iciyordum zor adet gorurdum yani ben de siz gbi umut olsn diye yazdimmm umudunu kirmaa ... Rabbim hakknzda hayirlisini versn

Amin canım evet bencede çatlama olmayan yumurtlalar küçük küçük kist olarak kalıyor belki de .

Ne güzel canım masallah sağlıkla büyüt Amin Rabbim aratmasin kimseye

Minicikpandam canim bak o dedgim dr bana oneren arkadsim oda adet hic olmazdi adet sokturucu bitkisel hepsi fayda gelmezdi ama suan yeni dogim yapti masallah dunyalar tatlisi kizi oldu yani adet gec gormek veya gormemek sorun dgl yeterki dr iyi tedaviye baksin ilglensin bu arda adet bgn mu yarinmiydi kuzu neoldu

Canım bugün adet günüm ama olmadım ara ara beyaz akıntım var ümit de etmek istemiyorum belki aksama adet olurum bekliyorum

Canım bugün adet günüm ama olmadım ara ara beyaz akıntım var ümit de etmek istemiyorum belki aksama adet olurum bekliyorum
Valahi canim bende ilk defa su gbi akinti yasiyorum ben su gbi sefaf sabah ne olur ne olmaz diye pet taktim sarimsi akinti gelmis b

Valahi canim bende ilk defa su gbi akinti yasiyorum ben su gbi sefaf sabah ne olur ne olmaz diye pet taktim sarimsi akinti gelmis b

Benim de öyleydi canım bu ay testte yok eşime de al demek istemiyorum ümit ediyor her seferinde hayal kırıklığı yaşıyor üzülüyorum bugün beklicem bakalım gelmezse yarın direk hastaneye giderim

Benim de öyleydi canım bu ay testte yok eşime de al demek istemiyorum ümit ediyor her seferinde hayal kırıklığı yaşıyor üzülüyorum bugün beklicem bakalım gelmezse yarın direk hastaneye giderim
İnsallah kuzu kanda cikar en son ne zman test yaptin

4 gün önce yaptım çıkmadı o yüzden ümidim yok bu ay klomenle pek gelişme olmamış dedi ya doktor o yüzden de umudum yok kist falan olmamıştır insAllah tek korkum o
Benimde ole kizu ama allahtan umut kesilmez bende ilk dfa cok fazla belirti yasyorum arkadsimda kesinlikle hamilesin bende inatla adet olcam diyorum

Benimde ole kizu ama allahtan umut kesilmez bende ilk dfa cok fazla belirti yasyorum arkadsimda kesinlikle hamilesin bende inatla adet olcam diyorum
İnsAllah hamilesindir canım mucizen seninledir her gün her gece dualarimdasiniz Rabbim tez zamanda nasip etsin hayırlı sağlıklı bizlere de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…