Gebeliğe Hazırlık Adeti düzensiz olup hamile kalan ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Acaba kist mi olustu bende Allah'ım sen koru klomene bağlı oluşmuş olabilir mi ? O yüzden adet olmuyorum olabilir mi ? Gerçi ben zaten düzensiz adet oluyorum ilaçla oluyorum duphaston kullandım geçen ay da kullandım ilaç bitti dört gün içinde oldum bu ay da takvime ve ilaca göre bugün adet olmam lazım . Ama klomenin etkisi mi kızlar kist oluştuğunu nasıl anlicaz

Kuzum ya kist olsada korkma ilacla adetle atiluyor bu kistler ya gec dollenme oldgu icindir yada adettin dusensiz oldgu icin bir iki gune gelir

Ben canm polikstik overimin oldugunu bile bilmiyordum adetimde 5 6 gun ileri atiyordu genelde ama cok onemsememistim 10 gun gecikince doktora gittim gebelik suphesiyle doktor bana suanda hamile olamayacagimi söyledi ben israrla beta hcg istedim cunki cok farkli belirtilerim vardi doktor kist icin farkli ultrasonlar istedi iyi huylumu kotu huylumu bakalim diye ben bunlarin hicbirine girmedim idrara skisamadigim icin sadce kan verdim bugun de kan sonucunu aldim ve beta hcg 496 cıkmış hemen hastaneden sikayetci oldum ve baska bir hastaneden randevu aldim ins simdi deger iki katina cikmistir birtek onu dusunuyorum rabbim isteyen herkeze nasip eder insallah

Gözün aydın canım inşallah sağlıklı bir şekilde artar çok sevindim . Bazı doktorlar çok hadsiz gerçekten iyi yapmışsın benimde bugün ilaca göre adet olmam lazımdı olmadım yarın kan vericem banada dua et olur mu bende edicem

Insallah canim darisi senin basina olsun guzel haberlerini burayada yaz bekliyiruz bende yarin 9.50 de gidicem bakalim ikimiz icinde hayirlisi neyse o olsun

Insallah canim darisi senin basina olsun guzel haberlerini burayada yaz bekliyiruz bende yarin 9.50 de gidicem bakalim ikimiz icinde hayirlisi neyse o olsun

İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah yazicam sende yaz bizlerede umut oluyor

İnşallah canım hayırlısı olsun inşallah yazicam sende yaz bizlerede umut oluyor
Inanir misin bana senin hamile olman mucize olur dedi ben aklimdan diyirum esimden bosanirim onun hayallerini yikmam diye ama ben kendimde hemsireyim ve sol gogsum sag gogsumun 2 kati olmustu normalde 75 beden giyerken sol gogsum yuzunden 85 beden giyiyordum10 gun icinde oldu hepsi bana beta hcg bile yapmiycakti benim israrim uzerine yapti Allahtan umut kesilmez ...birde mutlaka folik asit kullanmaya basla

Kullanıyorum canım beş aydır

Kullanıyorum canım beş aydır
Canm doktora gittum bende kist degil miyom varmis Allahtan iyi huyluymus ve gebeymisim miyom yumurtaligima uzak yerdeymis o yuzden gebelikte sorun yasamamisim sadce gebelikte cok agrim olurmus miyom un alinmasi gerekiyormus ama gebelikte olmazmis gebeligin sonlanmasi gerekirmis yeniden beta hcg yuksekligi icin kan verdim sonuç pazartesi cikacak 2 kati olmus olmasj lazim dedi bakalim hayirlisi

Hayırlısı olsun canım belki doğumda alırlar onu da kafana takma artar inşallah sağlıkla al kucağına darısı başımıza bizlere de dua et

2 ayda bir olan biri olarak ve bu bazen 3 aya bile çıkıyor olunca da zaten 2 gün sürmüyor bende 3. Ye hamileyim canım rabbim inşallah nasip eder sana da kucağını kimsenin boş koymasın kurban olduğum allahım ☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…