• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adeti düzensiz olup hamile kalan ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben polikstik over hastasıyım 4 ayda veya 5 ayda bir adet oluyorum diye tarlusal kullanıodum ve 3 ay önce tekrar tarlusal kullandım o ay adetimden hemen sonra hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim darısı ümmeti Muhammed isteyen bütün kadınlara olsun kimsenin kucağı boş kalmasın aşılama ile tutmadı yumurta çıtlama iğneleri klomen fermara kullandım olmadı kafamdan bebeği sildim unuttum diye hemen hamile kaldım
Nasil silip unutuyorsunuz 😔😢 bi ben yapamıyorum sanirim bunu, dusunmeyim diyorum ama bi bakiyorum hayal kurmuşum 🙄

Nasil silip unutuyorsunuz 😔😢 bi ben yapamıyorum sanirim bunu, dusunmeyim diyorum ama bi bakiyorum hayal kurmuşum 🙄
Yeni ev aldık taşınma fasıllarıydı evin şuyu buyu eksik derken evime odaklanmışım yoksa emin ol benden daha stersli kafasına takan yoktu sabah uyanır ev sessiz çocuk sesi gelmior diye saatlerce ağlardım namaz kılın teheccüt namazına gece kalkın emin olun rabbim duaları boş çevirmez

Back