- 13 Aralık 2019
- 2.291
- 4.073
- 133
- 29
- Konu Sahibi Minicikpandam
-
Rahim filmi cektirdin mi
O zaman cektir canım smear testi ne acabaHenüz cektirmedim sadece smear testi yaptırdım 5 aydır deniyoruz bebeğim olmuyor eşimin sonuçları temiz
O zaman cektir canım smear testi ne acaba
Şöyle söyleyeyim cnm bende pkoyum bende bi sürü kistler var küçük küçük ondan dolayı olmuyor iğneyle tadaviye başla istersen iğneyle yumurtan büyüyüp iğne ile çatlatıyorlarVajinadan kültür alınıyor biraz zaman geçsin dedim cektiricem onu da inşallah bir sorun cikmaz
Şöyle söyleyeyim cnm bende pkoyum bende bi sürü kistler var küçük küçük ondan dolayı olmuyor iğneyle tadaviye başla istersen iğneyle yumurtan büyüyüp iğne ile çatlatıyorlar
Klomen işe yaramadıysa doktor iğneye geçmesi lazımdı bende de işe yaramadı klomen değerlerin nasıl hormon testi her ay farklı olabilirKlomen kullandım geçen ay gelişme olmadı iğne ile olur mu acaba
Klomen işe yaramadıysa doktor iğneye geçmesi lazımdı bende de işe yaramadı klomen değerlerin nasıl hormon testi her ay farklı olabilir
Regl ne zaman tekrar regl olunca git verir. 5 aydir istiyosun diye acele etmiyorlar stres olma diyeGüzeldi hatta iki doktora gittim olur senin çocuğun normal yoldan deneyin dediler bende de ultroson da küçük küçük kistler var 6 mm boyutlarında ama doktordan memnun kalmadım ve bu ay adet olunca degistiricem doktorumu sence ona diyim mi igne tedavisine geçelim mi diye ? Tekrar klomen verir mi ki bana ya
50 günde bir yada daha uzun surede bir adet oluyordum troitlerim yavas calisyor ve polikistik overim var 5 yıl sonra suan 8 aylik hamileyim insallah seninde hayırlısı ile olur canm
Banada aynısı dendi özel hastaneye başladım normal yolla olmuyor kistler yumurtayı sarıyor büyütmüyor çatlakmıyor değiştir özele görün derim bi kerede olsa iyi bir doktor bul araştırıpGüzeldi hatta iki doktora gittim olur senin çocuğun normal yoldan deneyin dediler bende de ultroson da küçük küçük kistler var 6 mm boyutlarında ama doktordan memnun kalmadım ve bu ay adet olunca degistiricem doktorumu sence ona diyim mi igne tedavisine geçelim mi diye ? Tekrar klomen verir mi ki bana ya
Regl ne zaman tekrar regl olunca git verir. 5 aydir istiyosun diye acele etmiyorlar stres olma diye
Banada aynısı dendi özel hastaneye başladım normal yolla olmuyor kistler yumurtayı sarıyor büyütmüyor çatlakmıyor değiştir özele görün derim bi kerede olsa iyi bir doktor bul araştırıp
Yok canm tedavi yaptirmadimSağ salim kucagina al canım tedavi ile mi oldu ?
İki yada 3.günü git adetinin ama 2.günü devlette hormon testi yaptır özelde pahalı LH E2 prolakttın FSH TESTLERİNİ İSTE SNRA DOKTORA GÖSTER BİDE ULTRASONDAN BAKIYORCanım özele gittim iki farklı devlet Hastanesi zaten beş ay olduğu için henüz tedavi başlamıyor doktor araştırdım buldum bakalım adet olunca bir de ona gidicem
Sen strese girdin bi kere muhtemelen öyle böyle 1 yılı tamamlarsın. Bir an önce rahim filmi cekil de kafanda woru işareti kalmasın.Yarın regl olmam gerekiyor. Tek bildikleri duphaston verip göndermek paramla bile doktor bulamadım bir gün bir doktoru çok fena bozucam gerçekten
Sen strese girdin bi kere muhtemelen öyle böyle 1 yılı tamamlarsın. Bir an önce rahim filmi cekil de kafanda woru işareti kalmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?