• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adeti düzensiz olup hamile kalan ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba.bir sorum olacaktı size.ben geçen ay klomen kullandım ve 10 gün oldu adet olamadım ama hamilede değilim.istedimki doğal yoldan adet olayım ama bir türlü olmuyor.ara ara leke şeklinde peçeteye geliyor.sormak istediğim ise ilaçla adet olmak durumunda gebelige engelmidir?

Kızlar merhaba.bir sorum olacaktı size.ben geçen ay klomen kullandım ve 10 gün oldu adet olamadım ama hamilede değilim.istedimki doğal yoldan adet olayım ama bir türlü olmuyor.ara ara leke şeklinde peçeteye geliyor.sormak istediğim ise ilaçla adet olmak durumunda gebelige engelmidir?
Klomen gecikme yapabiliyor

Klomen kullandim bende bugun 3 gun gecikmem kan verdim negatif dr ardim 1 hhafta bekle adet olmasan ozman gel dedi dr en sn gittgimde dr gec yumurtlama alabilir demisti buda olabiluyormus beklemedeyim bende

Klomen kullandim bende bugun 3 gun gecikmem kan verdim negatif dr ardim 1 hhafta bekle adet olmasan ozman gel dedi dr en sn gittgimde dr gec yumurtlama alabilir demisti buda olabiluyormus beklemedeyim bende
Benim 9.gün 6.gün negatif çıktı ultrasonla bakıldı be kist olmuş dedi dr.ben adet olmadığım için diyorumki söktürücü alsam yani ssöktürücüyle adet olduğumda yine yumurtlama olurmu?merakım bu yönde

Benim 9.gün 6.gün negatif çıktı ultrasonla bakıldı be kist olmuş dedi dr.ben adet olmadığım için diyorumki söktürücü alsam yani ssöktürücüyle adet olduğumda yine yumurtlama olurmu?merakım bu yönde
Tabikide olur cnm yumurtlama adet sokukmesiylede oluyor

Bnde olmadim dr bna gec yumurtlma olblir
Gerçekten bu süreç insanı çok yoruyor.ben hala adet olamadım stresten şiştim artık.hamilede değilim.bir daha asla kullanmam klomeni bütün düzenimi bozdu😔
Bnde olamadim dr gec yunurtlama olablir demisti dr ardim bgun 1 hafta bekleyelim olmadan gel testi tekralaylim dedi

Merhaba kızlar adet düzensizliği olup hamile kalan oldu mu ? Ben ilaçla adet oluyorum polikist over var. İlaç icmezsem üç ayda bir anca oluyorum yani mucizeye ihtiyacım var . Ben siz sormadan yazayım kilom yok oldukça zayıfım insilun direnci normal TSH normal FSH lh prolaktin de normal
Aynı benim durumum. Doktor doktor gezip durmustum. Her şey normal e adet olamiyorim. Yumurtlamadan çocuk da olmuyor. En son şükür bir doktora denk geldim bitkisel hap yazdı agnucaston. Ovulasyon testi de aldım yumurtlama kaçmasın diye hemen hamile kaldım

Aynı benim durumum. Doktor doktor gezip durmustum. Her şey normal e adet olamiyorim. Yumurtlamadan çocuk da olmuyor. En son şükür bir doktora denk geldim bitkisel hap yazdı agnucaston. Ovulasyon testi de aldım yumurtlama kaçmasın diye hemen hamile kaldım

Maşallah canım sağlıkla kucağına al 🥰

Back