• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adeti düzensiz olup hamile kalan ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı benim durumum. Doktor doktor gezip durmustum. Her şey normal e adet olamiyorim. Yumurtlamadan çocuk da olmuyor. En son şükür bir doktora denk geldim bitkisel hap yazdı agnucaston. Ovulasyon testi de aldım yumurtlama kaçmasın diye hemen hamile kaldım
Ya çok güzel.rabbim tamamını erdirsin.bende ovulasyon testi kullanıcam artık klomen mahvetti beni.

Ya çok güzel.rabbim tamamını erdirsin.bende ovulasyon testi kullanıcam artık klomen mahvetti beni.
Amin canım benim teşekkür ederim. Bence de ovulasyon testi ile daha iyi oluyor. En azından yumurtladigini biliyor insan

Kızlar Hepiniz biliyorsunuzdur ama kistler için soğan kürü deneyin bir tanıdığımın da çok kisti Vardı soğan kürü kullandı hamile kaldı bende geçen ay kullandım bu ayda 10 gün kullanmam lazım PKo var bende de

Ben şuan inositol takviyesi kullanıyorum polikistikover için iyiymiş en az üç ay kullan dedi doktorum

Dediğim sayfaya bak istersen.ama testleri ordan alman gerek.ben aldım birde onlarla deniycem.çok hamile kalan var.bi adet olsaydım başlıycazda.20 ovulasyon 2 gebelik 45 30 ovulasyon 4gebelik testi 65 tl.birde takibi onlarla yapıyorsun

Dediğim sayfaya bak istersen.ama testleri ordan alman gerek.ben aldım birde onlarla deniycem.çok hamile kalan var.bi adet olsaydım başlıycazda.20 ovulasyon 2 gebelik 45 30 ovulasyon 4gebelik testi 65 tl.birde takibi onlarla yapıyorsun

Tamam canım ama benim sorunum polikist over olduğu için yumurtam büyümüyor bu yüzden de tutmuyor aslında

Benim 9.gün 6.gün negatif çıktı ultrasonla bakıldı be kist olmuş dedi dr.ben adet olmadığım için diyorumki söktürücü alsam yani ssöktürücüyle adet olduğumda yine yumurtlama olurmu?merakım bu yönde
Ben polikstik over hastasıyım 4 ayda veya 5 ayda bir adet oluyorum diye tarlusal kullanıodum ve 3 ay önce tekrar tarlusal kullandım o ay adetimden hemen sonra hamile kaldım şuan 2 aylık hamileyim darısı ümmeti Muhammed isteyen bütün kadınlara olsun kimsenin kucağı boş kalmasın aşılama ile tutmadı yumurta çıtlama iğneleri klomen fermara kullandım olmadı kafamdan bebeği sildim unuttum diye hemen hamile kaldım

Back