- 15 Aralık 2015
- 152
- 81
- 29
-
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.021
Cnm eğer hamileysen bu yerlesme kanamasi olabilir. Test yapsana☺Kızlarrrrrr aciiiillll birşey sormam lazım ya adetim 2 gün geçti ama dün gece çok çok az bi leke geldi adet olacam sandım ama bu saate kadar hiç birşey olmadı şimdi yine aynısı oldu ya adetmiyim değil miyim bende anlamadm
Hamilelik belirtileri olabilirİyi aksamlar arkadaslar hamile olan arkadaslara birsey sormak istiyorum bnm yataga yattigimda sag tarafima agri giriyor anlik oluyr regl belirtilerimde bu turlu agri olmamisti sizlerin oldumu reglme 4 gun var test yapmakta istemiyorum gecsin diye ama aklimda bi kusku olustu
Yarın doktora gidicem canm kan tahlili verecem ama yeni yeni sancılarım başlıyor sanrm kanamam artacakCnm eğer hamileysen bu yerlesme kanamasi olabilir. Test yapsana☺
Canım benimde hamileligimde adet sancısı gibi sancim oluyordu 4 gun boyunca adet olacam sandım meğer hamileymisimYarın doktora gidicem canm kan tahlili verecem ama yeni yeni sancılarım başlıyor sanrm kanamam artacak
Ya çok fena strese girdimCanım benimde hamileligimde adet sancısı gibi sancim oluyordu 4 gun boyunca adet olacam sandım meğer hamileymisim
Bende öyle yim ve çok korkuyorumKizlar benimde akinti geldi kahveringi renkte adet mi olcam
Bilmiyorum ki canim heveslenmek istemiyorum ara ara olan birseyHamilelik belirtileri olabilir
Benimkide ya ara ara az az geliyor ve pembe gibi rengiAy bilmiyorum ama bnki kanama gibi degil normal gunluk akintim gibi ama rengi kagverengi, doktor adetin baslar 1 gune kadar dedi
bende iyiyim çok şükür kuzumIyiyiz canım çok şükür sen nasilsin
canım çok sancı çekip hamile olanda var rengi pembemsiyse yerleşme kanamasıdır inşallah reglin gelmez bebiş vardır kuzumBenimkide ya ara ara az az geliyor ve pembe gibi rengi
Ya inşallah öyledir kuzum ya sabah olsaydı biran öncecanım çok sancı çekip hamile olanda var rengi pembemsiyse yerleşme kanamasıdır inşallah reglin gelmez bebiş vardır kuzum
inşallah kuzum leke aynı şekilde mi devam ediyor canım ?Ya inşallah öyledir kuzum ya sabah olsaydı biran önce
Evet canm ya ama bel sancım çok arttıinşallah kuzum leke aynı şekilde mi devam ediyor canım ?
kuzum nasılsın başladı mı reglin ?Evet canm ya ama bel sancım çok arttı
Başladı testte yaptm negatif: (kuzum nasılsın başladı mı reglin ?