- 17 Haziran 2015
- 181
- 47
- 29
- Konu Sahibi Melisa1995
- #1.041
Bn daha olmadm adet falan sancm da yok hic :) Allah m inşallah olmaaaz göğüslerim acio sadce yarn test yapcam sabah bakalm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım üzülme bak hayırlısı buymuş öyle gecikip adet olunca bebek kendine yer ayarlarmış bir dahaki aya hamile kalırsın inşallahBaşladı testte yaptm negatif: (
çok sevindim canım hadi inşallah bir bebek haberi alırız :) sabah test sonucunu yaz kuzumBn daha olmadm adet falan sancm da yok hic :) Allah m inşallah olmaaaz göğüslerim acio sadce yarn test yapcam sabah bakalm
canım üzülme bak hayırlısı buymuş öyle gecikip adet olunca bebek kendine yer ayarlarmış bir dahaki aya hamile kalırsın inşallah
canım inşallah hamileliktendir biraz daha bekleyelim görelimCanm test yapmadm ama kanamam oluyo adet mi biliyorum. Normalde bn adet olcgm zaman belim falan agrir karnm siser ama simdi sadce kasıklarm agrio ve ck az oluyo
o 2 3 ay içinde adet oldun mu hiç canım onu anlamadım kan tasti yaptırdın mı ?Eki Görüntüle 1728916 Son adet tarihim 28 kasım 28 günde bir oluyorum 2 3 aydır gebelik testim böyle acaba gebelik varmıdır
Hayır yaptırmadım bgn adet günüm hasta olmadım gebelik testi yaptım böyle çıktıo 2 3 ay içinde adet oldun mu hiç canım onu anlamadım kan tasti yaptırdın mı ?
canım silik çizgin var inşallah hamilesindir :)Hayır yaptırmadım bgn adet günüm hasta olmadım gebelik testi yaptım böyle çıktı
Tesekr ederm..
ben teşekkür edrim canım idrar seyrekleşti ondan canım merak etme sen seninki zaten çok silikti şimdide yapınca çıkmadı adet günün ne zamandı kuzumTesekr ederm..
Biraz once eczanedn alinan 1 test yaptm busefr sadece kocaman 1 tek cizgi vardi hic bse anlamadim ben ya
hiç canını sıkma canım hayırlı olsun ama bekle bence böyle silik çıkmaz olmasa adet günü sabah dene birdeSali gunu . Gecen ayda kimyasal gebelk gecrdm 5 gun geckti adetm sonra kanamayla oldu iste. Bu ayda ovulasyn testi kullandm ve pozotofo yakalamstm ama genr olmadi heralde hayirlisi ne dielm..
Aynen canim oyle yapicam hayirlisi olsn ..hiç canını sıkma canım hayırlı olsun ama bekle bence böyle silik çıkmaz olmasa adet günü sabah dene birde
9 aydır canım sana ne kadar oldu ?Aynen canim oyle yapicam hayirlisi olsn ..
Siz nezamndn beri dusunuosnz bebis..
21 e gircem canım:) sen ?Sen kac yasindasn bu arada :)