adete yakın yapılan gebelik testleri :))

Canm test yapmadm ama kanamam oluyo adet mi biliyorum. Normalde bn adet olcgm zaman belim falan agrir karnm siser ama simdi sadce kasıklarm agrio ve ck az oluyo

Tesekr ederm..
Biraz once eczanedn alinan 1 test yaptm busefr sadece kocaman 1 tek cizgi vardi hic bse anlamadim ben ya
ben teşekkür edrim canım idrar seyrekleşti ondan canım merak etme sen seninki zaten çok silikti şimdide yapınca çıkmadı adet günün ne zamandı kuzum

Sali gunu . Gecen ayda kimyasal gebelk gecrdm 5 gun geckti adetm sonra kanamayla oldu iste. Bu ayda ovulasyn testi kullandm ve pozotofo yakalamstm ama genr olmadi heralde hayirlisi ne dielm..

Sali gunu . Gecen ayda kimyasal gebelk gecrdm 5 gun geckti adetm sonra kanamayla oldu iste. Bu ayda ovulasyn testi kullandm ve pozotofo yakalamstm ama genr olmadi heralde hayirlisi ne dielm..
hiç canını sıkma canım hayırlı olsun ama bekle bence böyle silik çıkmaz olmasa adet günü sabah dene birde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…