- 3 Kasım 2015
- 1.469
- 781
- 36
-
- Konu Sahibi Melisa1995
canım senı daha cok cagırır=))cunku sımdı sureklı bısdey degısıyor önce kese olusuyor sonra kalp atısı olusuyor falancanım bekle sen adet gününe kadar bende gittim
4 haftada 5 haftada tekrar gel dedi
şimdi bide 7 haftada gel dedi
kac gün gecti test yaptnmi canmay ınsallahh canım bende persemve doktora gıdıcem bı umut=)) hala refgl olmadım benklıyorum
persembe is yerinden izin alabilrsem gidicem doktora persembeE kadar testlere devam:) ins vardir cnm ya sabah esim de bende ayni rüyayi görmüsüz hamileymisom cok etkilendim ins cikar :)
güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısı ile canlaray ınsallahh canım bende persemve doktora gıdıcem bı umut=)) hala refgl olmadım benklıyorum
aynen kalp atışı için gidicemcanım senı daha cok cagırır=))cunku sımdı sureklı bısdey degısıyor önce kese olusuyor sonra kalp atısı olusuyor falan
evet ama simdi diger türlüde hep testi bekle ciktimi cikcakmi isiga tutorum telden isik tutup bakiorum en azindan var ya da yok desin diger türlü beklerm napym:)canım bekle sen adet gününe kadar bende gittim
4 haftada 5 haftada tekrar gel dedi
şimdi bide 7 haftada gel dedi
canım benım bat c.ertesiydi ama adetlerım duzensız bu ara cuma gunu idrar yaotım sılık cızgı cıktı hemen kan verdım ama kanda sonuc,1 çıktı yınede umudumu kaybetmıyorum=))kac gün gecti test yaptnmi canm
saol canım amınn 2015 bos gecsın ıstemıyorum:)güzel haberlerinizi bekliyorum hayırlısı ile canlar
allah gönlünüze göre versin
çok ilginç ya benimde çıkmadı başta sonra olducanım benım bat c.ertesiydi ama adetlerım duzensız bu ara cuma gunu idrar yaotım sılık cızgı cıktı hemen kan verdım ama kanda sonuc,1 çıktı yınede umudumu kaybetmıyorum=))
ay ben ılk gebelıgımde kalp atısını duydum ya bu ne dıyorum doktora cok hzlı atııyor garıp bı ses ama coooook guzeldi=((aynen kalp atışı için gidicem
yaa canımm senndemı öle oldu kanda cıkmadımı önce???heycanlandım=)çok ilginç ya benimde çıkmadı başta sonra oldu
bende belirtiler vardı ama kanda çıkmamıştı
ay ben ılk gebelıgımde kalp atısını duydum ya bu ne dıyorum doktora cok hzlı atııyor garıp bı ses ama coooook guzeldi=((
demekki umut büyük burdan haber et olrmu ins vardir :) bnde yarn sabah tedti tekrrliyim bakalm ne cikcakyaa canımm senndemı öle oldu kanda cıkmadımı önce???heycanlandım=)
bende belirtiler vardı gittim kanda çıkmadı adetten 2 hafta önceyaa canımm senndemı öle oldu kanda cıkmadımı önce???heycanlandım=)
çok guzel duygular canım allah saglıkla kavustsun ınsallahay bende duysam sıpanın seslerini ilk bide deliriyorum napıcam bilmiyoum
çok heyecanlıyım
tamam canım perşembe gunu haber ederımdemekki umut büyük burdan haber et olrmu ins vardir :) bnde yarn sabah tedti tekrrliyim bakalm ne cikcak
gögüslerin ne zanan sisti canm benmde dün sistgni farkettm ki adete bi gün kala falan siserdi aslndabende belirtiler vardı gittim kanda çıkmadı adetten 2 hafta önce
sonra adet yaklaştıkça göğüslerim falan taş oldu ben psikolojik sandım başta ma
adetime yakın test yaptım silik çıktı
sonra direk kan verdim dahiliyeciden hatta bibaktım var
hemen özele gittim
ama sen cok önce gıtmıssın hafta önce cıkmaz tabi.ben regle 2 gun kala yaptırdım negatıf cıktı ama hala regl yok.bakalım ne cıkıcakbende belirtiler vardı gittim kanda çıkmadı adetten 2 hafta önce
sonra adet yaklaştıkça göğüslerim falan taş oldu ben psikolojik sandım başta ma
adetime yakın test yaptım silik çıktı
sonra direk kan verdim dahiliyeciden hatta bibaktım var
hemen özele gittim
2 hafta önce canım adetten çok saçma gelmişti ne alaka diye ama lduıgögüslerin ne zanan sisti canm benmde dün sistgni farkettm ki adete bi gün kala falan siserdi aslnda
o zaman çıktı canım benim hemen gittim çizgiiyi görünce kan verdim çıktıama sen cok önce gıtmıssın hafta önce cıkmaz tabi.ben regle 2 gun kala yaptırdım negatıf cıktı ama hala regl yok.bakalım ne cıkıcak
ne guzell..bende görseydım artık yoruldum beklemekteno zaman çıktı canım benim hemen gittim çizgiiyi görünce kan verdim çıktı