-
- Konu Sahibi Melisa1995
bende 4 gün kala silik çizgi çıktı kızlar
gögüslerim belim falan fenaydı
canım baska nasıldı belirtiler birde kac gün öncesi vardı
göğüs ağrısı
bel ağrısı kemiklerim acıyordu resmen
bide şiddetli baş ağrısı
bide kasıklarım ve daha aşağısında batmalar
var şu an
5 haftalık keseyi daha görmedim ama
biliyorum var
şu anda ciddi midemde yanma var canım yemek yemek istemiyorum
zorlar öğün atlamadan sağlıklı besleniyorum
yemek içiin kendimi zorluyorum
110,00 çıktı canımcnm bende acaip iştah acık su an feci halde yiyiorum kasıklarımda batma ta belime vuruyo ama korkuyorum adet olucam die sende kanda kac cıktı
inşallah canım haber et banada110,00 çıktı canım
doktorum pazartesi gel dedi o zaman tahlil verir
kese bakacak uumarım benimledir
ederim canım pazartesi bi gideyim de bende merak ediyoruminşallah canım haber et banada
canım gözunaydın ınsallah saglıkla dogar.bulantılar baslasdımıdoktor kesemi gördü kızlar
7 haftada kalp atışını dinliycez tekrar gidicem
sağol canım darısı başınacanım gözunaydın ınsallah saglıkla dogar.bulantılar baslasdımı
hayırlı olsun sag saglim kucagina alırsın ins bebişinibende 4 gün kala silik çizgi çıktı kızlar
gögüslerim belim falan fenaydı
Bi kaç gün daha bekle öyle idrar testi yap canımhayırlı olsun sag saglim kucagina alırsın ins bebişini
benimde adete beş gün kaldı test yaptım negatif dedigin gibi sırtım inanilmaz agrıdı iki gün boyunca simdide ara ara böyle bi agrı girip cikiyo gecen haftadan beri kabızlık sorunum var gögüslerim dolgunlastı dün ama agrı acı yok
varmıdır acaba cok merak ediyorum
ya bende elimdeyken bakıyorum böyle gölge görür gibi oluyorum sonra arkdaslara foto attımBi kaç gün daha bekle öyle idrar testi yap canım
çok silik çıkmıştı benim ki
canım alttakinde hayalet gibi var sanki sen 2 güne bi daha yapya bende elimdeyken bakıyorum böyle gölge görür gibi oluyorum sonra arkdaslara foto attım
bilemedim beklicem artık cok zor şu bekleme süreci
iki test yapmıstım görünmüyo dimi :)
bi kac test var elimde ben artk hergün tekrarlrm muhtemelen:)canım alttakinde hayalet gibi var sanki sen 2 güne bi daha yap
bende alttakınde görur gıbı oldum ıdrarda böle cıkıosa kanda kesın cıkar canımbi kac test var elimde ben artk hergün tekrarlrm muhtemelen:)
persembe is yerinden izin alabilrsem gidicem doktora persembeE kadar testlere devam:) ins vardir cnm ya sabah esim de bende ayni rüyayi görmüsüz hamileymisom cok etkilendim ins cikar :)bende alttakınde görur gıbı oldum ıdrarda böle cıkıosa kanda kesın cıkar canım
ay ınsallahh canım bende persemve doktora gıdıcem bı umut=)) hala refgl olmadım benklıyorumpersembe is yerinden izin alabilrsem gidicem doktora persembeE kadar testlere devam:) ins vardir cnm ya sabah esim de bende ayni rüyayi görmüsüz hamileymisom cok etkilendim ins cikar :)
canım bekle sen adet gününe kadar bende gittimpersembe is yerinden izin alabilrsem gidicem doktora persembeE kadar testlere devam:) ins vardir cnm ya sabah esim de bende ayni rüyayi görmüsüz hamileymisom cok etkilendim ins cikar :)